Красота и бременност

Кокетни стомахчето знаменитости на корицата на най-популярните гланц шедьоврите на модни фотографи, които са създали истинско чудо на бременността фотосесия - всичко това показва истинската красота на бременната жена. Да, и книги с филми убеждават, че бременността е цъфтежа на красотата за всяка жена. Въпреки това, блясъка идва в силен дисонанс с действителността, когато се наблюдава появата на дамите в позицията, че има безкрайни опашки в АГ клиники. Едва ли приближаваща му стомах палто протегна анцуг, безгрижни прическа - всички тези атрибути незабавно трансформират бъдещи майки в жените на неопределена възраст, за да видите красотата, която не е лесно. Да, разбира се, не е необходимо да се отива далеч - понякога нашите огледала не отразяват най-блестящия външен вид. Независимо дали бременността е украсена с една жена, или това е - само един мит, насочена към поддържане ПИП бъдещи майки?

Как се променя външният вид по време на бременност?

Бременността наистина трансформира всяка жена и тези промени имат физиологична причина и следователно са видими дори и с просто око.

коса

Добрата новина е, че косата изглежда много по-добре, отколкото в нормалното състояние. Те практически престават да падат, стават по-силни и по-здрави. Лошото е, че някои жени по време на бременност не са по-малко суеверни от баба на ближния си. От страх от възприятията на хората, много хора спират да се грижат за косата си, да не посещават фризьорски салон и всичките 9 месеца чакане.

Кожа

Някой с интересна позиция помага на кожата да изглежда по-добре, отколкото преди бременността, но не рядко, когато идеалното лице е покрито с грозни петна или пъпки. Интензивно развиващите се хормони могат да играят лоша шега, превръщайки една възрастна жена в юношеска акне. Укрепената пигментация може да "украси" челото, носа и бузите с големи луни или дори петна.

Фигура

Някои дами държат тънка мелница почти до раждането, но други са по-малко щастливи. В допълнение към нарастващия корем, бременността добавя допълнителни килограми на цялото тяло - закръглени хълбоци, ръце, бедрата и дори бузите.

човек

Леко подуване на устните, разбира се, отива до почти всеки справедлив секс. Но какво, ако коварният оток реши да увеличи носа, бузите и да промени овалното лице? И увеличеният обем на кръвта на човек дава лек руж, а някои изразяват в прекалено тъмен цвят на кожата.

Лъки - няма ли късмет?

По-старото поколение обича да свързва промените във външния вид с пола на нероденото дете. Тук всичко е пропаднато от неоспоримата народна логика - момичето отнема красотата, а момчето, напротив, щедро награждава майка си. Ако следвате тази вяра, тогава от жената не зависи, тя трябва само да отиде с потока.

Но истината е, че външността, макар и засегната от носенето на бебето, до голяма степен зависи от самата жена. Човек смело побеждава отоци, спазвайки правилната диета, докато други са по-лесни за обвинение за всичко в тяхната ситуация. Не много хора се осмеляват да се изправят пред истината, осъзнавайки, че прекрасната бременна приятелка просто не спира да се грижи за себе си, грижливо се грижи за кожата, фризьорството, внимателно размишлява върху гардероба и наблюдава диетата.

Така че си струва да покриете собствената си мързел с природата? В края на краищата раждането ще бъде последвано от труден период, когато просто няма да има време да се грижим за себе си. И резултатът от небрежното отношение към себе си по време на бременност може да бъде не само неуспешна фотосесия, но и десетина допълнителни килограма, които се връщат с вас от болницата.

Share:
Comments