Коприна и кадифе ... без коса!

Гладката, кадифена кожа без излишни косми от времето на древните египетски кралици се счита за модел на женственост и безупречна красота. Нефертити отстранява нежеланите косми чрез смес от мед и сок от растения, а Клеопатра - излиза със специални восъчни маски. Днес "блясъкът" на кожата все още е стандарт на съвършенство и жените трябва да прибягват всеки ден до епилация: восък, депилаторен крем или обикновен бръснач. Но модерната козметология предлага лесно и достъпно решение - хардуерни методи, благодарение на които можете да се отървете от нежелана "растителност" завинаги.Същността на метода: Извършва се с помощта на неодимов лазер. Под въздействието на наносекундни импулси, космическата крушка е напълно унищожена, в резултат на което косата губи цвета си, става по-тънка и буквално след 1-2 дни тя изпада. Лазерното отстраняване на коса ви позволява да отстранявате косата както на краката, така и на ръцете, в областта на бикините, на лицето и под мишниците. Средно 6-8 процедури се изискват на интервали от 1 до 1,5 месеца - в зависимост от епилираната област, структура и количество косми. преносимост: Процедурата е удобна и не предизвиква неприятни усещания. И за разлика от добре познатите на всички, фотоепилация премахва риска от изгаряния или белези.

резултат: Благодарение на лазерното отстраняване на космите е възможно да се постигне 90% отстраняване на космите и унищожаване на космите, без да се страхуваме от повторното им повторение.

Елос Премахване на косата

Същността на метода: Иновационното устройство Elos е разработването на израелски учени, чието действие се основава на обединяването на IPL широколентовата импулсна светлина и биволския ток (RF) на радиовълните. И двете енергии са насочени към косата, което води до загряване и разрушаване на фоликула. Elos действа по точката, така че не засяга околните области на кожата и засяга само косата, като по този начин се предотвратява появата на пигментни петна или изгаряния. преносимост: Elos - "интелигентна технология", която има система за охлаждане на кожата, следователно, дори при силно нагряване на фоликула, не се появяват неприятни усещания и странични ефекти. резултат: Вече след 5-8 сесии, проведено на 3-4 седмични интервали - можете да станете собственик на гладка, деликатна кожа без черни точки. AFT-epilationСъщността на метода: Advanced Fluorescence Technology е флуоресцентен метод, който комбинира лазерни и фотоепилационни технологии и има кумулативен ефект. Bright, тънки власинки се отстраняват чрез светлинна енергия Narmony XL, труден, тъмно - чрез Сопрано XL диоден лазер. "Двоен удар" ви позволява напълно да унищожи крушка и с капацитет технология ( "в движение") - улавяне на всеки косъм, като осигурява 100% гарантирано унищожаване на "растителност", независимо от вида на кожата, структура, цвят на косата и тяхната локализация. AFT дава възможност за премахване на космите, дори и в такива деликатни области като дълбоко бикини (интимна епилация), шията, гърдите и корема. преносимост: AFT епилация е подходяща дори за пациенти с чувствителна кожа. Благодарение на постепенното нагряване под въздействието на лазера се постига пълна анестезия и процедурата е удобна и нежна. резултат: Само 4-6 процедури - идеално гладка, "гланцова" кожа без излишни косми.

Share:
Comments