Колко холивудски знаменитости харчат за вашия гардероб?

Разглеждаме холивудските знаменитости, които блестят върху червения килим и кориците на лъскавите списания и виждат хората, които плуват в парите. Те имат световна слава, големи такси, огромни апартаменти и скъпи съоръжения. И колко е прекарал мегастар на звездните си аксесоари и аксесоари? Граф?

Сумка Блейк Лайвли

Торба Burberry "Orchard" - добра инвестиция Блейк в гардероба си за 1795 долара. Страхотната новина е, че ако торбата изглежда сладка с такъв див начин, тя ще изглежда и с която и да е друга.

Ансамбъл Джесика Алба

Това е една от най-добрите комбинации в стила на звездите на Джесика. Леко го имитира: яке тип Stylestalker за 199 долара, дънки Current / Elliott за 218 долара и обувки Антъни Томас Мелило за $ 62.

Облечи Дженифър Лопес

Дженифър носи рокля от Ела Мос. Рискована, защото хоризонталните ивици са пълни, но звездата не се страхува. Цената на облеклото е 119,88 долара.

Облечи Ева Мендес

Такава рокля "Бат" от Ивана Хелзинки, както в Ева - мечтата на всички малко леко възстановени момичета. Но, за съжаление, това не е случаят при продажбите, а много подобен може да се намери за $ 190. Вярно е, че трябва да отиде в Щатите.

Облечи Чарлис Терон

Чарлийз - стандартът на холивудската сексуалност. Обувки, които актрисата избира подходящо за създаденото от нея изображение. Не са изключение са сандалите от Джими Чоо за 769 долара.

Плащ Гвен Стефани

Гуен обича да изглежда забележима за другите, защото тя е ярка блондинка. Нейното наметало с монохромен черно-бял печат от Кели Уеърстлер за $ 895.

Бельо Кейт Хъдсън

Кейт е една от любителите на марката за бельо - Cosabella. Под якето си е върха за $ 116.50.

Ризата на Лейтън Меестър

Това не е най-доброто нещо в гардероба на Layton, но е много удобно. Ризата на ризата струва 128 долара.

Кели Озбърн точки

Куей-авиаторите Quay Kelly купиха за много добра цена от 38 долара. Добре е, че тя знае как да ги оформя стилно.

Късметлия Кери Ъндърууд

Несъмнено, за да носите такива къси шорти, трябва да имате тънки крака като певеца Кери. Шорти 7 за цялото човечество могат да бъдат закупени за 89 долара.

Share:
Comments