Хороскоп за септември 2015 г. за всички признаци на зодиака

Гороскоп на сентября 2015 Овен

Септември ще започне за Овен с необходимостта да обобщим работата си през последните месеци. Само по този начин ще можете да разберете какво сте постигнали в последно време и какво още трябва да направите. Най-добрата препоръка е да не бъдете мързеливи, да не отлагате задълженията си по-късно, да работите в границите на вашите способности. Септември ще ви даде всички възможности за успешно изпълнение на вашия план и в крайна сметка ще получите явни резултати на труда наскоро.

През септември се препоръчва на Овен да прекарва повече време в комуникация с представители на жените. Клюки, обсъждат шоу програми и телевизионни предавания, споделят слухове и информация, отиват в магазини заедно - това е много благоприятно за вашия енергиен фон.

Не забравяйте и дома ви - края на септември е подходящ за малки промени в оформлението или планираните козметични ремонти.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Овен за всеки бизнес или предприятие: 2 септември, 15 септември, 23 септември, 29 септември 2015 г.

Дни, в които Орис трябва да бъде предпазлив: 8 септември, 17 септември, 22 септември 2015 г.

Гороскоп на сентября 2015 Телец

Прекарайте септември под мотото "Отърви се от боклуци!". Това означава, че и двете неща, които изхвърлят вашия дом, и хората, които се опитват да влошат сътресенията в живота ви или да вземат ценно време. Действайте смело и решително. Ако не носите нищо от гардероба си повече от година, ако не използвате стара микровълнова фурна или ако някой ви каже редовно да се оплаквате от живота и отнеме един час лично време седмично, е време да промените нещо! Дайте ненужните неща и дрехи на бедните и досадните хора учтиво разбират, че вече не искате да общувате с тях.

През септември, особено в средата на месеца, е много добре да се изградят отношения с противоположния пол. Чувствайте се свободни да кажете това, което искате от връзката, да правите предложения за забавление - всички ваши желания ще бъдат взети под внимание и изпълнени от партньор.

Особено благоприятни дни за хороскоп Телец за всеки бизнес или предприятие: 3 септември, 12 септември, 21 септември, 30 септември 2015 г.

Дни, в които Телецът трябва да бъде предпазлив: 6 септември, 19 септември, 26 септември 2015 г.

Хороскоп за септември 2015 г. Близнаци

Близнаците няма да са изобщо ненужни, за да привлекат вниманието си към здравето си в началото на септември. Ако чувствате безпокойство, консултирайте се с лекар.

Един месец ще ви зарадва с неочаквани парични постъпления. Възможни печалби в лотарията или връщане на просрочени дългове, за които вече сте забравили да мислите. Въпреки това, управлявайте парите си интелигентно. Ако дойде голяма сума за вас, по-добре е да я поставите в нещо или да я пуснете в обращение.

Опитайте се да не се карате с никого през септември, въпреки че има причина. Покажете мъдрост и предпазливост, и по-добре да мълчите в отговор на обида, отколкото да се занимавате с разгневена разправа.

В края на месеца е времето за запознанства. През последните дни на септември вие вероятно ще срещнете човек, когото по-късно ще наричате съдбата си.

Особено благоприятни дни за хороскоп Близнаци за всеки бизнес или предприятие: 5 септември, 12 септември, 21 септември, 28 септември 2015 г.

Дни, в които Близнаци трябва да бъде предпазлив: 10 септември, 17 септември, 30 септември 2015 г.

Хороскоп за септември 2015 Рак

През септември раковете могат да имат съмнения относно верността на техния начин на живот и мироглед. Може би това е за най-доброто - разумното съмнение ще ви даде време да размишлявате върху какво и как да направите, да намерите недостатъци и да подобрите вашето достойнство. Прекалено дълбокият самооценка обаче също не струва.

В средата на септември е страхотно за изграждане на дипломатически отношения, на работа или за обучение. Твоята мъдрост няма да те остави за секунда и ще успееш да постигнеш най-добрия резултат за себе си в резултат на преговори.

В края на месеца звездите препоръчват Рак да се поглезят: да придобият нещо, което искате да се отпуснете, да посетите козметичен салон, сауна, да направите нещо, което да ви доставя удоволствие. Ще видите, че настроението ви ще се увеличи значително и жизнеността ще се увеличи.

Особено благоприятни дни от хороскопа Ракова за всеки бизнес или предприятие: 4 септември, 13 септември, 25 септември, 30 септември 2015 г.

Дни, на които ракът трябва да бъде предпазлив: 9 септември, 18 септември, 28 септември 2015 г.

Гороскоп на сентября 2015 Лео

Лъвовете трябва да харчат икономично своята жизненост - през септември ще имате много причини да ги прекарате! В началото на септември ще донесете новини, свързани с вашата работа. Може би е, че става въпрос за разширяване на отговорностите си. Улеснете го, защото там, където има увеличение на работата, има увеличение на доходите.

В средата на септември може неочаквано да сте посещавани от близки за дълъг период от време и ще се обърнете към вас за подслон. Малко вероятно е, че ще бъдете доволни, но не показвайте недоволство - това не е напълно приятно обстоятелство, което може внезапно да бъде заменено от радост.

След двайсети септември, Лвов чака пътя - по служебен бизнес или по личен път. Бъдете внимателни, когато събирате неща, има шанс, че ще забравите или пропуснете нещо важно. Пътуването ще бъде доста успешно.

Особено благоприятни дни за хороскопа в Лвов за всеки бизнес или предприятие: 5 септември, 10 септември, 13 септември, 22 септември 2015 г.

Дни, в които Лъвовете трябва да бъдат предпазливи: 3 септември, 17 септември, 29 септември 2015 г.

Хороскоп за септември 2015 г. Дева

Девойките на звездата са призовани да кажат на всички септември "да" за всички възможности за отваряне. Не е известно къде ще се стигне до вас, но по този начин ще донесете разнообразието в гладкия ход на живота си и ще почувствате удоволствието от много приключения и приключения. Ще бъдете поканени да посетите, на концерти или други събития, да поканите да участвате в състезания или безопасни измами, да пътувате. Съгласете се с всичко, дори ако нямате много желание.

Ако се държите по този начин, тогава в средата на месеца хороскопът ви обещава съдбовен познат, който може да промени целия ви живот.

Също така през месеца може да има непланирано харчене - част от пари лесно, какво бързо ще изчезне, после също толкова бързо и ще се върне. Ако попитате приятели или приятели да заемат пари, не забравяйте да заемате, парите ще се върнат по-късно с интерес.

В края на септември, погрижете се за сърцето, не се притеснявайте и не го прекомервайте с мощни натоварвания.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Дев за всеки бизнес или предприятие: 3 септември, 12 септември, 25 септември, 30 септември 2015 г.

Дни, в които Virgos трябва да бъде предпазлив: 9 септември, 18 септември, 21 септември 2015 г.

Хороскоп за септември 2015 г. Везни

Везни на Везни се препоръчват да бъдат предпазливи през септември, особено по въпроси, свързани с финансови средства. Бъдете внимателни, когато броите пари, когато плащате или получавате сумата за записа. Също така силно се препоръчва да не подписвате, без първо да сте прочели текста, под който подпишете. Има голяма вероятност да бъдете изпитани или измамени.

В противен случай септември ще бъде спокоен, без големи събития. В средата на месеца се опитайте да прекарате няколко уикенда с близки хора - това ще ви даде възможност да се отпуснете морално и да се отпуснете.

В края на септември Везни могат да получат неочаквани признания от противоположния пол. Бъдете подготвени за това, че можете да бъдете обяснени в любов от човек, от когото не очаквате такива чувства изобщо, но не се колебайте да откажете, ако не се чувствате обратно, в противен случай можете да получите обсесивен почитател.

Особено благоприятни дни на хоризонта на Везни за всеки бизнес или предприятие: 3 септември, 11 септември, 20 септември, 28 септември 2015 г.

Дни, в които Везни трябва да бъдат предпазливи: 4 септември, 16 септември, 27 септември 2015 г.

Хороскоп за септември 2015 г. Скорпион

През септември, за "Скорпиос", съществува опасност някого, когото смятате за приятел, да може да действа със себе си. Това няма да ви бъде вина, може би причината ще бъде ревност за вас или само лошия характер на този човек. Можете да се спасите само ако не споделяте твърде открито чувствата и откровенията си.

Яжте повече плодове и пресни зеленчуци. Скорпионите трябва да се грижат за здравето си, да засилят имунитета преди началото на студеното време. Също така втвърдяването изобщо не боли.

В края на месеца, възможни проблеми на работното място, свързани с различия в мненията или възгледите относно задълженията, които изпълнявате. Скорпионите не се препоръчват да защитават твърде ревново своите мнения - едва ли ще постигнете положителен резултат от това и ще развалите настроението си. Вярвайте, че в близко бъдеще ще можете да отмъстите.

Последните дни на септември също са опасни с леки наранявания, натъртвания или разфасовки - просто бъдете внимателни и внимателни и вие ще ги избегнете.

Особено благоприятни за Хороскоп дни за Scorpios за всеки бизнес или предприятие: 7 септември, 14 септември, 25 септември, 27 септември 2015 година.

Дни, в които Скорпионите трябва да бъдат предпазливи: 4 септември, 19 септември, 26 септември 2015 г.

Хороскоп за септември 2015 Стрелец

През септември Стрелците могат да се карат с близки, колеги и приятели. Причината за това ще бъде влиянието на местоположението на осветителните тела, което ще ви накара да имате повишен нрав, агресия и вълнение. Опитайте се да се противопоставят на тези негативни тенденции, иначе силни скандали и караници, които не можете да избегнете.

Не е излишно да изразходвате енергията си и за работа около къщата или градината. Много добре и бързо ще бъдат ремонтните работи, ако ги замислите да изпълняват, всички видове монтаж и строителство, бои и лакове. Такава работа ще изгаси твоя жажда и с нея ще се спори въпросът, който ще ти хареса с резултати.

В края на септември има вероятност от увреждане на дихателните пътища. Няма да се разболеете, ако от началото на месеца следвате здравето и здравословното си състояние, като ядете полезни и природни храни и извършвате поне минимален набор от физически упражнения.

Особено благоприятни дни от стрелтския хороскоп за всеки бизнес или предприятие: 6 септември, 13 септември, 25 септември, 30 септември 2015 г.

Дни, в които Стрелецът трябва да бъде предпазлив: 2 септември, 16 септември, 27 септември 2015 г.

Гороскоп на сентября 2015 Козирог

Ако мечтаете за бебе и продължаването на семейството, тогава септември е страхотно за Козирозите за планиране и зачеване на дете. Също така, дайте време на вашето здраве, прекарвайте време на открито, общувайте с малки деца, свои или други.

Възможни кавги с близкия човек. Причината може да бъде повишената ви раздразнителност. Звездите препоръчват да не се вземат важни решения през септември, свързани с личните взаимоотношения, тъй като не са възможни неприятни последици, причинени не от сериозна причина, а не от ограничени емоции.

В средата на месеца е подходящ за творчески занимания. Украсете къщата си със собствените си ръчно изработени занаяти, направете сувенири, бродирайте, готвяйте, господарю! Всички тези класове ще допринесат за разкриването на вашия потенциал и ще ви дадат не само удоволствие, но и мир.

В края на септември един от последните познати ще иска да повлияе на Вас и вашите финансови дейности. Може би ще ви бъде предложено да участвате в някакъв бизнес с инвестирането на капитал. Звездите не препоръчват това, тъй като може да има парични загуби.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Козирог за всеки бизнес или предприятие: 4 септември, 12 септември, 24 септември, 27 септември 2015 г.

Дни, в които Козирозите трябва да бъдат предпазливи: 10 септември, 18 септември, 28 септември 2015 г.

Хороскоп за септември 2015 г. Водолей

Ако имате чувството, че всичко, което вършат напоследък, е безсмислено и неубедително, не се отказвайте и не спирайте работата си! Ако сега се предадете и пуснете ръцете си, вие ще загубите всичко за толкова отдавна. По-добре е да отделите време, почивка, а след това да продължите работата с нови сили. Повярвайте ми, победата е точно зад ъгъла!

Много добре през септември и, особено в средата на месеца, отношения с противоположния пол. Вие сте пълни със сексуална енергия, която, ако се използва правилно, ще привлече към вас правилните хора и достойни фенове. Но не бъдете твърде активни във флиртуването и флирта, тя може да се превърне в това, което Водолеите смятат за безгрижни.

Краят на месеца е времето за работа! Съберете и навийте ръкавите си - вашите усилия ще бъдат възнаградени през следващия месец.

Особено благоприятни дни от хороскопа Водолей за всеки бизнес или предприятие: 9 септември, 11 септември, 27 септември, 30 септември 2015 г.

Дни, в които Водолеите трябва да бъдат предпазливи: 3 септември, 18 септември, 26 септември 2015 г.

Хороскоп за септември 2015 г. Риби

Целият месец Риби ще изпита силата на чувствата. Вашият избран ще се съмнява в искреността на намеренията ви и затова ще те изпита със завист и кавги. Не се предавайте на провокация, пази бдителност и уверено спокойствие. Това не е нов етап от отношенията, а само временни трудности.

Един месец е добър за пътуване и пътуване. Пътят ще бъде лесен и целта на пътуването ще бъде напълно постигната.

В средата на месеца Рибите трябва да бъдат внимателни, когато се занимават със скорпиони и лъвове. Безгрижно казаните думи или допълнителна информация, дадена на тези представители на зодиакалните знаци, могат да предизвикат внезапни проблеми.

В края на септември Рибите могат да мислят за промяна на работните места - звездите ще насърчават положителни промени в живота ви, ако изберете това. Чувствайте се свободни да присъствате на интервюта, да вземете квалификационни изпити, да отидете на отливки.

Особено благоприятни дни на Хороскопа на Риби за всеки бизнес или предприятие: 4 септември, 13 септември, 25 септември, 28 септември 2015 г.

Дните, в които Риби трябва да бъдат внимателни: 12 септември, 19 септември, 30 септември 2015 г.

Хороскоп за март 2015 г. (общо за всички знаци)

2, 4, 5, 6, 8, 9, 11, 13, 15, 17, 18, 20, 21, 24, 26, 27, 29, 30 септември - Посетете фризьорите или поверете ножиците на домашните майстори, ако са уверени в способностите си. Нова прическа ще освежи външния ви вид и ще добави привлекателност с увереност.

1, 3, 7, 10, 12, 14, 16, 19, 22, 23, 25, 28 септември - не разкъсвайте косата, тъй като рискувате да разхлабите здравето си. Нова прическа може да не ви харесва, а също така ще отслаби жизнената енергия.

2, 5, 6, 10, 13, 15, 17, 20, 24, 29 септември - тези дни на месеца са колкото е възможно по-подходящи за трансформация с помощта на боя за коса. Променете цвета на вашата "грива", смело експериментирате с различни изображения. Оцветяването в светли цветове ще ви донесе нови приятели, а на тъмно и мед ще осигурите материално благополучие.

1, 3, 7, 12, 16, 21, 23, 25, 27, 30 септември - оцветете тези коси в изключително естествени цветове и използвайте най-добрите естествени багрила и оцветители, тъй като е възможно да увредите косата с химически съединения.

4, 8, 9, 11, 14, 18, 19, 26, 28 септември - не променяйте цвета на косата си в наши дни, тъй като това ще предизвика неприятности и нестабилност във всичките ви дела. Отложете похода в козметичния салон на по-благоприятен ден според календара на луната.

Любовен хороскоп за септември 2015 г. (общ за всички знаци)

По отношение на изграждането на лични взаимоотношения през септември звездите оказват отрицателно въздействие върху всички признаци на зодиака. Опитайте се да не се карате с любимия си, тъй като думите, говорени с горещ глас, могат да причинят разделение.

Singles също не се препоръчва да влезе в сериозна връзка през септември. Такава връзка няма да бъде дългосрочна и няма да донесе нищо освен сълзи и разочарования. Запознайте се, говорете, но не давайте обещания на другия пол през септември.

Share:
Comments