Хороскоп за март 2015 г. за всички признаци на зодиака -

Гороскоп на март 2015 Овен

Март е страхотно време за ново начало и завършване на недовършен бизнес. Всички идеи, които отдавна са очаквали изпълнението, е възможно да се реализират този месец. Става дума за работни моменти и лични въпроси.

Овенът трябва да бъде по-смел в службата, понякога скромността ви пречи да се разчита на техните заслуги. В средата на месеца си заслужава да обръщате внимание на колегите си, може би имате връзка с някого или нямате контакт - отидете за сближаване. Укрепените връзки ще дадат резултати до края на месеца.

Третият месец на новата година е идеален за дълги пътувания или пътувания. Възможно е също така да не планирате ваканция и след това ще бъдете помолени да изпратите пътя - за бизнес или за забавление. Приемете поканата, тъй като звездите ви обещават ново впечатление и положителни емоции.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Овен за всеки бизнес или предприятие: 1 март, 10 март, 15 март, 27 март 2015 г.

Дни, в които Овен трябва да бъде предпазлив: 3 март, 12 март, 18 март 2015 г.

Гороскоп на март 2015 Телец

През март Телецът може да създаде семеен живот. Този месец е най-благоприятен през 2015 г., за да се запали семейното огнище. Ако сте във връзка, но все още не сте узаконили вашия съюз с партньор, през март е най-добре да проведете официална церемония.

Самотните Телец не се налага да се чудят къде им половината - съдбата ви ще се появи на хоризонта, или в началото на месеца, или в средата. Но бъдете бдителни: въображаемият образ не винаги съвпада с реалния, така че не пропускайте "вашият" човек.

Тези, които отдавна са били омъжени и се радват на семеен живот, звездите препоръчват да се организира малък "меден месец" или поне една седмица. Освежете чувствата си, дайте си положителни и ярки емоции. В това зависи силата на вашите чувства.

На работното място, Телцов очаква стабилност, точно това ви е необходимо.

Особено благоприятни дни от хороскопа Телец за всеки бизнес или предприятие: 3 март, 8 март, 13 март, 29 март 2015 г.

Дни, в които Телецът трябва да бъде предпазлив: 1 март, 10 март, 20 март 2015 г.

Гороскоп на март 2015 Близнецы

Този месец Близнаците трябва да работи усилено - вашето посвещение ще донесе добри резултати. От дълго време сте били в добро състояние с вашите началници, така че защо да не станете още по-важни в очите му? Не се колебайте да поискате допълнителна работа, особено ако тя ви се дава лесно. Такава ревност ще бъде видяна и оценявана заслужена в краткосрочен план, а за по-дълго време ще дадете добро отношение към себе си и възможно увеличение.

Кариерата е важна част от живота на всеки човек, но не забравяйте за личния си живот. Самотата не е причина да бъде тъжна. Срещат се по-често с приятели, прекарват време разнообразно и интересно.

Ако сте във връзка, месец март няма да доведе до грандиозна промяна в живота ви.

Здравето няма да ви безпокои за месец, ако имате някаква болест, тя ще слезе и ще почувствате много облекчение.

Особено благоприятни дни от хороскопа Близнаци за всеки бизнес или предприятие: 5 март, 17 март, 19 март, 23 март 2015 г.

Дни, в които Близнаци трябва да бъде предпазлив: 2 март, 22 март, 28 март 2015 г.

Гороскоп на март 2015 Рак

През март трябва да се грижите по-добре за вашето здраве. Звездите предупреждават за възможно влошаване на здравословното състояние, може би дори без видима причина. Не вземайте това на сърце, но следвайте обичайните указания за управление на здравословен начин на живот и ще подобрите здравето си.

Освен това внимавайте при работа с електрически и битови уреди, не превишавайте скоростта при шофиране.

В противен случай март няма да доведе до промени в живота или новините. На работното място чакате обичайното изтегляне, не отлагайте бизнес за по-късно.

Животът също ще различава завидната постоянност. Ако сте сами, тогава през март не очаквайте съдбовен познат, но това не е причина да ви окачим носа и да седнете у дома.

Особено благоприятни дни на хороскопа Ракова за всеки бизнес или предприятие: 6 март, 13 март, 19 март, 29 март 2015 г.

Дни, в които ракът трябва да бъде предпазлив: 9 март, 18 март, 28 март 2015 г.

Гороскоп на март 2015 Лев

Понякога сложността на ситуацията се състои в лично отношение към нея. Например, третирате нещо с предразсъдъци и не можете да погледнете фактите, които ви притесняват от друга страна. Хороскопът за март 2015 г. приканва Лвов да не приема това, което се случва със сърцето и, ако е възможно, да преглежда всичко през обективността. Оставайки разумно, ще разберете, че дори най-сериозният инцидент в живота ви е просто глупост на фона на световните събития.

В услугата ще намерите изненада - увеличение, бонус или удължаване на служебните задължения в страната, която искате. Приемете го с благодарност и не се отпуснете и още повече съберете силите си и бъдете положителен пример за другите.

Март е много благоприятно време за всички видове медицински процедури, диагностика, тестване. Ако сте загрижени за нещо във вашето здраве, не отлагайте решението за по-късно.

Особено благоприятни дни за хороскопа в Лвов за всеки бизнес или предприятие: 9 март, 21 март, 26 март, 30 март 2015 г.

Дни, в които Лъвовете трябва да бъдат предпазливи: 3 март, 18 март, 23 март 2015 г.

Гороскоп на март 2015 Дева

Ако има нещо, което дълго време контролирате - ситуация на работа или обучение, след това през март освободете малко "юзди" и ще видите, че проблемът е решен без вашето участие.

Животът ще ви достави удоволствие, като измислите състоянието на нещата. Ако сте в една връзка, а след това кавга, лесно се примири. Единичните девици имат добри шансове да се запознаят с приятен човек - след двадесети март. Единственото предупреждение: не правете приятели този месец или повече романтични взаимоотношения със Стрелец или Овен, за да избегнете разочарования в близко бъдеще.

Не участвайте в разпадането на слухове, в противен случай ще бъдете засегнати от отрицателна енергия, която абсолютно не се нуждаете. Ако някой споделя клюки с вас, просто слушайте информацията, но не го предавайте.

Направете активен спорт. Не само ще подобрите здравето си, но и ще почувствате запълването на тялото си с жива енергия.

Особено благоприятни дни на хороскопа Dev за всякакви бизнес или предприятие: 7 март, 12 март, 17 март, 29 март 2015 г.

Дни, в които Virgos трябва да бъде предпазлив: 1 март, 10 март, 28 март 2015 г.

Хороскоп за март 2015 г. Везни

Късметът, който просто ви преследва през февруари, няма да отстъпи през март. Продължаване на офанзивната стратегия на работното място: смело отидете на повишаване на заплатите или получаване на премия, попитайте шефовете за повишение. Ако нямате работа или търсите по-интересно място за ваше разположение, то през март звездите ви дават всички възможности за намиране на желаното.

В личния живот на семейство Везни всичко ще бъде добре и хармонично, но самотните хора могат да се запознаят с някой, който ще промени живота им. Не се страхувайте да се запознаете и общувате и обърнете специално внимание на Водолей и Близнаци.

Пийте много полезни инфузии от билки и чай, направете прясно изцедени сокове. През март ще получите най-голяма полза от използването на полезни и тонични течности, а от фармацевтичните витамини и таблетки, ако е възможно, да се откажат.

Особено благоприятни дни на хоризонта на Везни за всеки бизнес или предприятие: 7 март, 9 март, 13 март, 30 март 2015 г.

Дни, в които Везни трябва да бъдат предпазливи: 1 март, 17 март, 24 март 2015 г.

Гороскоп на март 2015 Скорпион

Звездите предупреждават Скорпионите за възможността да получат инфекциозна болест в началото на месеца. За да предотвратите това, просто следвайте правилата за нормална хигиена, наблюдавайте диетата си и приемайте витамини под формата на плодове и зеленчуци.

Възможни любовни разочарования в средата на месеца. Причината ще бъде покрита от вашето поведение. Може би сте твърде натрапчиви, обръщайте много внимание на партньор и това го притеснява. Ако не искате да изгубите избрания от вас, организирайте кратък период от време - изчезнете от зрителното поле, се занимавайте по-загадъчно, дайте малка причина за ревност. Но, от друга страна, това е добра причина да мислите дали имате нужда от този човек до поп живот изобщо.

Звездите не обещават сериозни промени в работата си, но са възможни някои трудности при изпълнението на обичайните задачи. Посъветвайте се с по-опитния колега или ръководството, за да избегнете по-нататъшни искове.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Скорпион за всеки бизнес или предприятие: 6 март, 12 март, 17 март, 28 март 2015 г.

Дни, в които Скорпионите трябва да бъдат предпазливи: 2 март, 14 март, 22 март 2015 г.

Гороскоп на март 2015 Стрелец

След като сте придобили сила през февруари, сега сте енергични и енергични. И е страхотно, защото през февруари се нуждаете от жизненоважна енергия. На първо място, за работа - е възможно да се увеличи натоварването без промени в заплащането. Не мърмори, не вършете работата на съвестта и наградата ще дойде следващия месец.

Ако вашият дом се нуждае от ремонт, тогава го направете през март. Хороскопът за март 2015 г. казва на Стрелец, че ремонтът, започнат и завършен през март, ще премине с най-малко инвестиции и разходи. Дайте на този проблем цялото ви внимание и тогава ще се почувствате не само удовлетворение от свършената работа, но и че обновеното жилище привлича успех за вас.

Не заемайте пари през март и не заемайте, особено в края на месеца. Звездите говорят за възможния неуспех за всички финансови транзакции, поради което прехвърлят уреждането на паричните емисии за април.

В средата на март прекарайте уикенда, напълно давайки време на вашия дом или любимата си половина.

Особено благоприятни дни от Стрелцовия хороскоп за всеки бизнес или предприятие: 5 март, 13 март, 21 март, 26 март 2015 г.

Дни, в които Стрелците трябва да бъдат предпазливи: 2 март, 17 март, 25 март 2015 г.

Гороскоп на март 2015 Козерог

Ако имате постоянни кавги и недоразумения с партньора си, тогава март е много подходящ за решаване на тези проблеми. Не се страхувайте да се примирите със себе си, ако спрете да обичате избрания от вас, или той вече не ви обича, както преди. Затваряйки очите си към проблема, не се отървете от него, а отлагате решението само за неопределен период от време. Разводът или раздялата е изход, когато има взаимна враждебност или дори омраза, вместо чувства. През март най-лесно ще прехвърлите разликата с най-малката загуба.

Отделете няколко дни на работа, ако се чувствате уморени или депресирани. Това, което приемате за недостиг на витамини, е намаляване на нивото на жизнения си потенциал. Няма да можете да го възстановите с наркотици на химиците, само пълноценна почивка може да помогне в самотата или в кръга на хората, близки до вас. Не е необходимо да правите нищо, напротив, да правите това, което ви харесва и да носите положителни емоции.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Козирог за всеки бизнес или предприятие: 4 март, 13 март, 19 март, 25 март 2015 г.

Дни, в които Козирозите трябва да бъдат предпазливи: 7 март, 16 март, 28 март 2015 г.

Гороскоп на март 2015 Водолей

За Водолей прогнозата за март е много благоприятна във всички сфери на живота. В началото на месеца не забравяйте да се грижите за вашето здраве или външен вид. Това време е подходящо за експерименти с външен вид, посещения на лекари, хирургични интервенции, започване на диета или обучение за спорт.

Животът няма да бъде много бурен, но има своите предимства. Прекарайте свободното си време с хора, които ви обичат - от тях получавате енергия. Чувствайте се свободни да споделяте с близките си всичко, което ви безпокои, проблеми или трудности - те ще Ви помогнат да излезете от всяка ситуация и да помогнете да погледнете проблема по различен начин.

Ако сте загрижени за нещо в работата, то през март ситуацията ще бъде решена по най-добрия начин. В средата на месеца е страхотно за защита на вашите интереси. Помолете шефа или колегите си от това, от което се нуждаете, получавайте повишение или прехвърляте на друго място - получавате всичко, което поискате.

В края на месеците, моля, за себе си, купете това, за което отдавна мечтаете: нови дрехи, домакински уреди или дори кола. Покупката ще бъде изключително успешна и подходяща.

Особено благоприятни дни от хороскопа Водолей за всеки бизнес или предприятие: 2 март, 10 март, 16 март, 30 март 2015 г.

Дни, в които Водолеите трябва да бъдат предпазливи: 6 март, 12 март, 22 март 2015 г.

Хороскоп за март 2015 г. Риби

Спокойствието, което Рибите притежава, е рядкост за други признаци на зодиака, за тях ще бъде полезно в началото на март. Точно сега звездите ви обещават "буря" в отношенията ви. Причините могат да бъдат много разнообразни: като се започне с дребна кавга и завърши с предателство, така че да не се случи, трябва да се държите в ръка и да останете сглобени. Това поведение ще ви помогне да откриете изход от проблема и да го разрешите по най-добрия възможен начин. Не се страхувайте да блъфирате или интригите, може би само в този не съвсем честен начин можете да научите за истинските чувства на избрания от вас.

Изчакайте и проблемите на вашите приятели. Този, на когото искрено вярвате в действието, не е такъв достоен спътник. Можете да "замените" във финансовия бизнес или да оставите слуховете за вас. И отново - не позволявайте земята да излезе от краката ви. Направете го лесно дори до зашеметяващите новини, смело погледнете в очите на всички неприятни ситуации и ще изсъхне от водата.

В края на месеца обръщайте внимание на работата си, може би ще имате възможност да постигнете увеличение на заплатите или повишение чрез кариерата.

Особено благоприятни дни на Хороскопа на Риби за всеки бизнес или предприятие: 4 март, 13 март, 25 март, 29 март 2015 г.

Дни, в които Риби трябва да бъдат предпазливи: 1 март, 16 март, 20 март 2015 г.

Хороскоп за март 2015 г. (общо за всички знаци)

1, 2, 4, 5, 7, 10, 13, 14, 16, 19, 20, 22, 24, 25, 26, 29, 30 - смело се променя дължината на косата си през тези дни. Премахване на върховете на косата или крайни прически, нови форми на косата - всичко това ще ви направи добре. Косата след фризьора ще лежи добре и ще почувствате духовен лифт и страхотно настроение.

3, 6, 9, 11, 12, 15, 17, 18, 21, 23, 27, 28, 31 - не отрязвайте косата в тези дни, дори леко съкратете бретон. Ножиците, заедно с косата, "нарязват" начините, по които получавате енергийната си храна. След срязване няма да почувствате най-добрия начин, възможно е главоболие и неразположение.

3, 6, 7, 13, 18, 20, 24, 28, 30, 31 са тези дни на март, когато не е нужно да боядисвате косата си. Можете да повредите структурата на косата, боята ще лежи неравномерно и няма да получите желаното изображение. Освен това може да има влошаване на финансовото състояние.

1, 4, 9, 10, 11, 14, 16, 23, 25, 27 - в тези дни от март посетете козметичния салон, ако искате да промените цвета на косата си. Всеки цвят, от естествен до най-модерен и дори кисел, ще ви промени към по-добро, косата ви ще "озарява" и ще изглежда по-здравословна. Освен положителните промени в външния вид след боядисването, ще почувствате промени в личния си живот, повишено внимание от представители на противоположния пол и появата на нови успешни познати.

2, 5, 8, 11, 12, 15, 17, 19, 21, 22, 26, 29 март - ако искате да боядисвате косата си, направете я изключително с естествени и естествени цветове. Не използвайте твърди химически бои, вместо това използвайте балсами за меко боядисване и кремове, тъй като е възможно да повредите косата си.

Любовен хороскоп за март 2015 г. (общ за всички знаци)

Сякаш не звучеше, но март е особено благоприятен за прекратяване на връзката. Не прекъсвайте любовната афера, ако сте добре - става дума за онези двойки, в които са минали чувствата. Да разбереш, че е време да се разпръснеш, е достатъчно просто: вече не се привличате един към друг, вместо към една любяща идилия, все повече се карате и силно изяснявате връзката. Ако се разделихте през март, тогава лесно ще преживеете разликата.

За двойки, които нямат проблеми, март ще премине тихо и безопасно.

Самотните представители на всички Зодиакални знаци също няма да се срещнат през март 2015 г. "любовта на целия им живот".

Share:
Comments