Хороскоп за май 2015 г. за всички признаци на зодиака -

Гороскоп на май 2015 Овен

Оптимизмът е най-доброто, което можете да предоставите срещу неприятности. Именно с тях май месец ще започне за Овен - не с най-приятните ситуации, караници или разногласия. Не забравяйте, че зад тъмната ивица винаги идва светлина и няма да остане дълго да чака. Най-доброто поведение ще се счита за спокойно. Не позволявайте на емоциите си да текат, да бъдат задържани.

В средата на май ситуацията е нормална. Ще получите добри новини, свързани с вашата работа. В средата на май е време за оживени дискусии, изграждане на екип и работа в екип. Освен това този път е най-подходящ за изграждане на приятелски отношения в екипа, създаване на връзки, приканване на вашите партньори да си сътрудничат.

След 20-те години, ако съсредоточите всичките си сили върху желаната цел, имате добра възможност да постигнете това, което искате. Използвайте това време, за да укрепите личните си взаимоотношения или да спечелите благоволението на избрания от вас.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Овен за всеки бизнес или предприятие: 1 май, 10 май, 21 май, 30 май 2015 г.

Дни, в които Овен трябва да бъде предпазлив: 2 май, 15 май, 27 май 2015 г.

Гороскоп на май 2015 Телец

През цялата година интуицията ще се влоши в Телец. Използвайте го във ваша полза! Можете да намерите изход от трудни и сложни ситуации или да се почувствате погрешно.

Бизнес живот в началото на май за Телец няма да е лесен, но не се страхувайте от него. До средата на месеца ситуацията ще се развие във ваша полза. Комуникирайте тясно с колегите си, установете комуникация с началниците - ще имате нужда от това в близко бъдеще. Май също е благоприятен за получаване на заем. Ако искате да вземете заем от банка, използвайте шестия си смисъл и изберете най-добрия вариант.

Може би е подходящ за Taurus за прекарване на време с вашите приятели и познати. Посетете концерти, развлечения, кафенета и ресторанти. Но на фронта на любовта, всичко няма да бъде много спокойно. Ако сте свикнали да отидете с потока и да позволите на взаимоотношенията да се развиват сами, то през май изберете нова стратегия за поведение. Борбайте се за вашите чувства, докажете, че сте най-добрият партньор за избрания от вас, дайте блестящи и радостни чувства на човека, когото обичате.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Телец за всеки бизнес или предприятие: 4 май, 13 май, 25 май, 28 май 2015 г.

Дни, в които Телецът трябва да бъде предпазлив: 7 май, 16 май, 24 май 2015 г.

Гороскоп на май 2015 Близнецы

Не предприемайте нищо грандиозно в началото на май, а след това месец ще премине за Близнаци лесно и просто. Комплексните проекти ще ви изискват много жизненост и енергия и ще изтече твърде бързо от собствените си ресурси. Отложете плановете си по-добре за следващия месец или втората половина на май.

Ако се занимавате с търговия или търговия, използвайте себе си в полза на местоположението на звездите - дейностите ви ще се развиват успешно, ще получите лоялност към нови клиенти и ще можете да изградите дългосрочни партньорства.

Ако работите за себе си, внимавайте, особено през втората половина на май - може да има предателство от вашия бизнес партньор или внезапна проверка на надзорните органи.

Но особено добре, всичко ще се развие в Близнаци в любящ план. Напомнете си стария си приятел, на когото може би не сте се охладили. Ако вече сте успели да започнете нова връзка, честно отговаряйте на въпроса, с когото искате да бъдете.

Самотните близнаци могат да станат обект на интензивно внимание на мощен почитател - не се страхувайте, но използвайте това обстоятелство във ваша полза.

Особено благоприятни дни от хороскопа Близнаци за всеки бизнес или предприятие: 4 май, 12 май, 15 май, 25 май 2015 г.

Дни, в които Близнаци трябва да бъде предпазлив: 1 май, 18 май, 28 май 2015 г.

Гороскоп на май 2015 Рак

Май не обещава победа на раковите бели дробове и неочакван успех - късметът ще придружава само хора, които очевидно ще постигнат целта си. Работете върху себе си, развивайте, полагайте усилия там, където е необходимо - и вие ще успеете.

Положителни промени са възможни за тези ракови заболявания, които отдавна се опитват да подобрят финансовото си положение. Не се отказвайте от инициативата и можете да получите много повече. Ако твоята работа изисква да имаш свободно време през май, тогава дай му толкова, колкото ти трябва - следващия месец ще можеш да си починеш.

В края на май раковите заболявания са в разрез с близките си хора. Може би причината ще бъде липсата на доверие. Тук трябва да сте честни със себе си: ако не вярвате на човек, тогава защо да му позволите да се приближи до вас? Ако смятате, че партньорът ви е близък и скъп за вас, тогава играта заслужава свещта. Прекарайте време и енергия, за да убедите любимия си от чистотата на вашите намерения и искреност.

Особено благоприятни дни на хороскопа Ракова за всеки бизнес или предприятие: 2 май, 13 май, 18 май, 24 май 2015 г.

Дни, в които раковите заболявания трябва да бъдат предпазливи: 9 май, 19 май, 21 май 2015 г.

Гороскоп на май 2015 Лев

От май 2015 г. Хороскопът съветва Лъвовете да не работят прекалено, дори ако на работното място твърде много натоварвания могат да причинят здравословни проблеми. Не се вслушвайте в смущението на услугата, защото здравите ви нерви са много по-скъпи.

В средата на месеца Лъвовете трябва да са пикантни - една жена може да създаде проблем. Тя може да бъде колега, приятелка или дори близък до вас човек. В никакъв случай не е необходимо това да е умишлено саботаж - неволно казана дума, но това може да увреди твоята репутация. Но в същото време всички познати хора могат да ви помогнат. Чувствайте се свободни да се свържете с представителите на по-силния пол за помощ или подкрепа.

В работата можете напълно неочаквано да излезете с брилянтна идея или бизнес план. Не отлагайте изпълнението му за по-късно - звездите ви помагат и ще ви окажат съдействие под формата на партньори или внезапна финансова подкрепа.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Лвов за всеки бизнес или предприятие: 3 май, 12 май, 18 май, 26 май 2015 г.

Дни, в които Лъвовете трябва да бъдат предпазливи: 8 май, 17 май, 30 май 2015 г.

Гороскоп на май 2015 Дева

Май може да стане за Дев като вид тест, така че звездите обещават да станете участник в измяна. Възможно е вашият партньор да ви промени. Не се притеснявайте - това е само знак дали този човек е подходящ за вас или по-добре да прекъсне отношенията с него. Но не прекрачвайте чувствата си или гордостта си от спасяването на взаимоотношенията - изкуствено оформени, те скоро ще се сринат скоро.

Също така е възможно да има изкушение да се промени от вас. Дръжте предпазливостта в тази ситуация - минута удоволствие може да ви струва загуба на любим човек, на когото и вие да нанесете силен удар на подобен акт.

В противен случай, май ще бъде един напълно спокоен месец.

Що се отнася до работните моменти, звездите покровителстват онези Въргове, които не се страхуват от отговорност и поемат повече отговорности, отколкото се предполага - вашата ревност ще бъде видяна и оценена.

Също така обръщайте внимание на тези, които се нуждаят от това. Родителите, вашите деца, приятели и приятели - понякога няколко думи, приятелска подкрепа или няколко минути на сърце до сърце правят чудеса на психотерапията.

Особено благоприятни дни на хороскопа Dev за всякакви дейности или начинания: 3 май, 12 май, 18 май, 26 май 2015 г.

Дни, в които Virgos трябва да бъде предпазлив: 6 май, 17 май, 28 май 2015 г.

Хороскоп за май 2015 г. Везни

Много добро ще бъде началото на май за любителите на Везни. Вие ще се почувствате крилати и надвиснали над земята, и затова всичко ще работи за вас. Въпреки това, не се отпуснете - хвърлете дърва на емоциите в огъня на вашата страст и я оставяйте да избухне още повече.

Ако сте ангажирани с предприемаческа дейност, тогава във вашите дела може да дойде затишие - да се намали потокът от клиенти, бизнес предложения ще спрат да идват. Не го вземайте на сърцето - след кратък период от време нещата ще се подобрят сами.

Но ако работите за някого, няма да ви омръзне - цялата май ще бъде изпълнена с неотложни събития, ще трябва да подготвите доклади, презентации, да участвате в конференции и срещи. Улеснете го, не се натоварвайте и дори ще се насладите на този ритъм.

В края на май, не забравяйте да вземете малко време - това е необходимо, така че през следващия месец да се справите с товара. Прекарайте най-доброто време в природата, особено след като времето е благоприятно за това.

Особено благоприятни дни на хоризонта на Везни за всеки бизнес или предприятие: 4 май, 12 май, 24 май, 29 май 2015 г.

Дни, в които Везни трябва да бъдат внимателни: 3 май, 14 май, 26 май 2015 г.

Гороскоп на май 2015 Скорпион

Първата част на май може да стане много вълнуваща за Скорпионите и причината може да е значителна. Единственото нещо, което трябва да запомните, е, че ще мине и ситуацията скоро ще се подобри. Не слушайте съветите на другите - дори добрите хора не винаги са в състояние да разберат ситуацията и да дадат наистина полезни съвети. Приемете гласа на сърцето в съветниците по-добре или слушайте интуицията си.

Така че това ще се случи още през втората част на месеца - нещата ще отидат в обратната посока. Сега, така че Scorpions не вземат, всички те ще се развиват по най-добрия начин. Отделете този интервал във вашите собствени интереси.

На работното място, не позволявайте на себе си да бъде мързелив, като че животът ви зависи от него. В какъв смисъл е - вашите усилия няма да останат незабелязани. В края на май можете спокойно да повдигнете в предмета на разговор с властите възможните бонуси и стимули за такъв ценен служител като вас.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Скорпия за всеки бизнес или предприятие: 4 май, 11 май, 16 май, 24 май 2015 г.

Дни, в които Скорпионите трябва да бъдат предпазливи: 17 май, 19 май, 28 май 2015 г.

Гороскоп на май 2015 Стрелец

Май ще започне особено оптимистично за Стрелцов. Комуникирайте с вашето семейство и приятели, ще бъдете изненадани колко лесно е да образувате диалог и да постигнете всичко, което искате.

Освен това звездите обещават добро начало за месеца на Стрелец, който мисли, че те са влюбени без реципрочност. Бъдете внимателни и ще можете да се покажете по най-добрия начин пред избрания от вас.

На работното място, някой ще се опита да прехвърли част от отговорността към вас или натоварването на неизпълнени случаи. Всичко, което трябва да избегнете, е да утвърдите правата си. Не позволявайте на други хора да използват вашата доброта за собствените си цели, в противен случай ще трябва да отговорите за това.

В средата на месеца ще почувствате необичайно избухване на енергия и ще почувствате, че можете да се справите с всичко. Така че - вие сте на върха на получаване на жизненоважна енергия и затова се придвижите напред към планираните планове и смело прилагате вашите идеи.

Особено благоприятни дни от стрелтския хороскоп за всички случаи и предприятия: 3 май, 7 май, 16 май, 21 май 2015 г.

Дни, в които Стрелецът трябва да бъде предпазлив: 5 май, 14 май, 22 май 2015 г.

Гороскоп на май 2015 Козерог

Лекота - това е, което Рибите няма да липсват в началото на месеца в личните отношения. Ако сте твърде взискателни, искате пълно съгласие с вашите възгледи и не искате да правите компромиси, тогава можете да направите разминаване във взаимоотношенията си с близкия човек. Поръчай себе си да станеш различен, макар и за известно време, по-гъвкав, разбираем и лоялен. С промененото ви поведение ще можете да преведете връзката си на ново, по-чувствено ниво.

Възможни заболявания, проблеми със сърдечно-съдовата система в средата на май. Лесно е да се обясни - прекомерното натоварване не е полезно за никого. Намалете значението на официалните дела за себе си и разберете значението на здравето. Никакви пари не струват стрес и депресия, които твоята работа може да причини. Точно този път е подходящ за претегляне на вашите ценности и възможна промяна на ръководствата за живота.

Позволете си да мечтаете в края на месеца. Хороскопът за май 2015 г. обещава на Козирозите изпълнението на малки желания, като среща с интересен човек или изкачване на кариерата.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Козирог за всеки бизнес или предприятие: 3 май, 7 май, 18 май, 27 май 2015 г.

Дни, в които Козирозите трябва да бъдат предпазливи: 4 май, 14 май, 25 май 2015 г.

Гороскоп на май 2015 Водолей

Ако ви се струва, че вашите взаимоотношения с партньор нямат достатъчно огън, не се опитвайте да го направите нещо негативно. Ревност, интриги, малко лъжи само ще изостри ситуацията, правейки ти в личността на близкия си човек отрицателен характер. Но погалването, доброто отношение и доверието могат да ви повдигнат в очите на половината и да ви накарат да се отнасяте с вас по-добре.

Освободете стреса Водолей помогне, странно, това е работа задълженията. Вашата служба ще ви отклони от всички проблеми и ако вършите работата си с удоволствие, тя може да донесе дивиденти под формата на хваление или материално възнаграждение.

През втората половина на май трябва да сте умерени в разходите си. Ще бъдете изкушени да харчите пари за нещо много привлекателно, но напълно ненужно. Нова екипировка, домакински уреди, аналог на която имате, или домашен любимец, за който няма да можете да отделите време. Претеглете внимателно всички аргументи "за" и "против", за да не съжалявате за безсмислено изразходваните пари.

Особено благоприятни дни на хороскопа Водолей за всички случаи и предприятия: 4 май, 12 май, 25 май, 30 май 2015 г.

Дни, в които Водолеите трябва да бъдат предпазливи: 7 май, 11 май, 19 май 2015 г.

Хороскоп за май 2015 г. Риби

Лесният флирт Риби в началото на май с противоположния пол може неочаквано да се превърне в сериозна връзка. Бъдете внимателни със сигналите на вниманието, не ги давайте всички подред, така че по-късно да не бъдете обвинявани в лекомислие.

Почти през цялото май рибите ще се занимават с делата, възникнали на десетия ден от месеца. Също така в този момент ще имате възможност да се примирите с онези, с които преди това сте се скарали или не сте говорили дълго време.

В средата на април, бъдете бдителни: кой от близката ви околна среда може да ви изпрати сериозни проблеми. Този човек вероятно е човек на средна възраст, който тайно завижда от вашите успехи. Неговите действия няма да ви причинят непоправими щети, но могат да играят определена отрицателна роля в живота ви.

Краят на месеца е отлично време за домакинска работа. Ако имате градина или градина, прекарвайте времето си на земята - тя ще ви даде сила и да запълни жизненоважна енергия. Също така ще бъде много полезно да общуваме с "нашите по-малки братя". Играйте с домашни любимци, хранете ги, къпете се и ходете.

Особено благоприятни дни на Хороскопа на Риби за всеки бизнес или предприятие: 1 май, 12 май, 27 май, 30 май 2015 г.

Дни, в които Риби трябва да бъдат предпазливи: 7 май, 18 май, 29 май 2015 г.

Хороскоп за март 2015 г. (общо за всички знаци)

2, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 16, 18, 22, 23, 26, 27, 31 май - хороскопът за май 2015 не препоръчва рязане на косата или друга промяна на дължината. Посещението на салони за красота е изпълнено с отрицателни впечатления и спор с любим човек.

1, 3, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 17, 19, 20, 21, 24, 25, 28, 29, 30 май - Дори ако възнамерявате да отрежете косата си у дома, знайте, че новата прическа определено ще отиде при вас. В допълнение, нарязаната коса ще създаде мощен потенциал за вашето развитие, а през първите дни след допустимите отстъпки можете да получите парична награда.

2, 4, 6, 9, 15, 17, 21, 22, 25, 27, 29 май - тези дни на май са най-подходящи за "промяна на костюма". Не се страхувайте от ярки и модерни нюанси, ако не вярвате на себе си, свържете се с цветист. Новият цвят на косата ще ви направи значително по-ярък и ще привлече приятен познат.

3, 7, 10, 13, 16, 19, 20, 23, 26, 31 май - не е най-успешното време за експерименти с боядисване на косата. Отложете процедурата в по-благоприятни дни, в противен случай рискувате да получите здравословни проблеми.

1, 5, 8, 11, 12, 14, 18, 19, 24, 28, 30 май - тези дни можете да боядисвате косата си, но най-добре е да изберете меки цветове, естествени нюанси.

Любовен хороскоп за май 2015 г. (общ за всички знаци)

През май всички единични хора могат да получат двойка, ако покажат постоянство. Не бъдете твърде агресивни, за да не плашите потенциалния си партньор.

Същите знаци на зодиака, които вече са във взаимоотношенията, звездите препоръчват повече сдържаност. Не повдигайте гласа си, не нарушавайте лошото настроение на партньора си, не намирате компромиси в спорните въпроси и след това може да мине за вас като "меден месец".

Share:
Comments