Хороскоп за декември 2016 г. за всички признаци на

Гороскоп на декабрь 2016 Овен

През декември Овен ще се усмихва на всичко във финансовите отношения. Възможно е да получите изгодно предложение за работа или ще получите по-висока заплата. Възможна неочаквана помощ от роднини или родители, дори и да не сте поискали това. Освен това, през декември, особено в средата на месеца, можете да рискувате голяма сума пари, ако говорим за тяхното умножаване.

В същото време хороскопът през декември 2016 г. ви предупреждава да не участвате в хазарта.

Декември ще бъде много добър за онези овен, които понастоящем преминават някакво изпитване. Ако участвате в процеса на подбор за желаната позиция, вземете изпити или участвате в конкурс, със сигурност ще се усмихнете на късмет. Основното нещо - Овен трябва да бъде самоуверен.

В края на декември може да има объркване в личния ви живот. За да ги избегнете, не се занимавайте с конфликти и словесни схватки.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Овен за всеки бизнес или предприятие: 5 декември, 13 декември, 19 декември, 26 декември 2016 г.

Дни, в които Овен трябва да бъде предпазлив: 10 декември, 20 декември, 28 декември 2016 г.

Хороскоп за декември 2016 Телец

Ако през декември ще имаш шанс да се издигнеш за сметка на други хора, звездите съвсем не препоръчват Телецът да направи това. Вашата моментна величие няма да донесе удоволствие, докато можете да обидите някого. Почитаното възмездие няма да отнеме много време.

Не забравяйте, че можете да получите слава или сила, без да унижавате или да предавате другите. Това важи особено за учителите и началниците на Телец.

Бъдете реалисти. Не надценявайте способностите си. Можете да създадете излишен потенциал във вашите фантазии и тогава, без да получите това, което искате в реалния свят, да попаднете в състояние на апатия или депресия.

Трезво оценявайте вашите силни страни и ситуации, в които участвате, не разчитайте на чудо, а само на себе си.

Един месец е добър за установяване на връзки. Със сигурност във вашата среда има хора, с които не се разбира добре.

В средата и края на декември предприеме стъпки да се срещне с този човек.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Телец за всеки бизнес или предприятие: 2 декември, 10 декември, 15 декември, 20 декември 2016 г.

Дни, в които Телецът трябва да бъде предпазлив: 11 декември, 22 декември, 23 декември 2016 г.

Хороскоп за декември 2016 г. Близнаци

През целия месец Джемини ще получава енергия от активен начин на живот. Направете своя любим спорт, бъдете лесни на възход, не се отречете от удоволствието от разходка или вечерна алея.

Обърнете внимание на вашия дом. Посъветвайте се с родителите, комуникирайте повече с деца, с братя и сестри. Препоръчително е да организираме семейна вечеря или да прекараме уикенд извън града.

През декември Джемини ще трябва да намали разходите за себе си. Анализирайте дали прекарвате твърде много върху дрехи, козметика или неща, от които не се нуждаете.

Ако сте в една връзка, тогава може да има взаимни упреци въз основа на ревност. Не забравяйте, че дори и в рецептата за най-сладкия пай трябва да има сол и следователно да се говори за кавги философски.

Особено благоприятни дни от хороскопа Близнаци за всеки бизнес или предприятие: 5 декември, 11 декември, 15 декември, 31 декември 2016 г.

Дни, в които Близнаци трябва да бъде предпазлив: 10 декември, 26 декември, 27 декември 2016 г.

Хороскоп за декември 2016 г. Рак

През декември Раковете ще полагат грижливо "правилно поведение" от други хора - родители или приятели.

Ще бъдете посъветвани с кого да комуникирате, за какво да харчите пари, как да прекарвате време и дори кого да се влюбите. Звездите се съветват да слушат съветите, а да следват само гласа на сърцето си. Не забравяйте, че вашият живот принадлежи само на вас.

Един месец не е подходящ за големи разходи. Внимавайте в разходите. Не купувайте през декември това, от което не се нуждаете, големи покупки могат да бъдат неуспешни.

В средата на месеца единният рак може да разчита на успешен познат. Ако имате желание да заявите себе си двойка, смело следвайте този импулс.

Но тези ракови заболявания, които са в една връзка, се препоръчва да се обърне повече внимание на тяхната половина. Не се плашете, за да покажете чувствата си, да организирате романтична вечер или да направите хубав подарък.

Особено благоприятни дни на хороскопа Ракова за всеки бизнес или предприятие: 1 декември, 11 декември, 16 декември, 27 декември 2016 г.

Дни, в които ракът трябва да бъде предпазлив: 12 декември, 24 декември, 26 декември 2016 г.

Хороскоп за декември 2016 г. Лео

Ако решите да се погрижите за външния си вид, тогава декември е времето. В началото на месеца ще бъде полезно да промените плана за хранене, като предпочитате да ядете протеини и въглехидрати, да правите фитнес или да донесете красота с услугите на козметичен салон.

Не се страхувайте да кажете на близките си как ги обичате. Може би сте свикнали да държите чувствата си на себе си, без да ги издавате на глас. Декември е времето за откритост и искреност.

Самотните лъвове се съветват да бъдат по-внимателни с новите познати. Не позволявайте "на всички трудни", защото в края на декември, разочарование и сълзи са възможни. Лвов, който е в една връзка, и месецът няма да бъде спокоен и безоблачен. Възможни кавги и изясняване на връзката.

Спомнете си стойността на вашите временни ресурси. Не губете време, защото по-късно не можете да се изравнят с него.

Особено благоприятни дни за хороскопа в Лвов за всеки бизнес или предприятие: 13 декември, 18 декември, 19 декември, 22 декември 2016 г.

Дни, в които Лъвовете трябва да бъдат предпазливи: 1 декември, 21 декември, 28 декември 2016 г.

Гороскоп на декабрь 2016 Дева

В началото на месеца неизвестните девици ще се карат с половината си. В момента на намиране на връзката, не позволявайте на волята ви да се обиди - в пристъп на гняв можете да кажете излишно, а след това ще се съжалявате. Помнете самоконтрола и самоконтрола.

Самотната Дева в средата на декември трябва да обърне повече внимание не намирането на чифт, а на близките ви хора. Може би, като се грижиш за личния си живот, забрави за близките си. Купете ги добри подаръци за празниците и организирате семейна вечеря.

На работа Virgos трябва да избягва конфликти. Можете да изгладите експлозивната ситуация или да станете нейния епицентър. Не забравяйте, че всичко е във вашите ръце, така че можете да избегнете проблеми просто като не участвате в тях.

Особено благоприятни дни от хороскопа на Дев за всеки бизнес или предприятие: 5 декември, 13 декември, 14 декември, 28 декември 2016 г.

Дни, в които Virgos трябва да бъде предпазлив: 10 декември, 21 декември, 25 декември 2016 г.

Хороскоп за декември 2016 Везни

За тези, родени под знака на Везни, декември ще премине гладко, без сътресения и неприятни новини.

В началото на месеца ще бъдете изключително привлекателни за членовете на противоположния пол. Ако сте сами, използвайте собствения си чар. Ако сте в една връзка, то по-добре насочете енергията си към любимия си.

Хороскопът за декември 2016 г. ще задоволи Libra с приятни новини по време на работа. Можете да имате много свободно време или властите ще предлагат промоция.

Краят на месеца е време за приятни разходи. Можете да се зарадвате с това, за което мечтаете отдавна. Сега можете също безопасно да инвестирате в движимо и недвижимо имущество.

Особено благоприятни дни на хоризонта на Везни за всеки бизнес или предприятие: 6 декември, 11 декември, 23 декември, 29 декември 2016 г.

Дни, в които Везни трябва да бъдат предпазливи: 15 декември, 26 декември, 30 декември 2016 г.

Гороскоп на декабрь 2016 Скорпион

През декември Скорпиос ще се нуждае от доверие, за да разреши собствените си дела. Носете хубави дрехи, прекарвайте време с хора, които те обичат - от тях ще получите енергията, от която се нуждаете. Не се страхувайте да се консултирате с близките си, тъй като не можете да намерите изход от ситуацията.

На работа Скорпионите ще имат решителна битка. Може би ще се изправите пред колега или шефовете ще докладват намаляване на заплатите. В никакъв случай не държите езика си, но открито изразявайте какво мислите за него. Възможно е да се съгласите и да получите това, което искате. Но ако останете мълчаливи, просто "седнете на врата си" и ви принуждават да направите това, което не ви харесва.

В средата на месеца са възможни конфликти с партньор, свързан с финансите. Ако имате общ бюджет, ще бъдете обвинявани за злоупотреба с средства. Също така, не можете да стигнете до разбиране в дискусията за големи покупки.

Бъдете мъдри, слушайте предложенията на вашата половина, опитайте се да намерите в думите на вашето любимо рационално зърно. Не забравяйте, че целта ви не е да наложите визията си, а да постигнете компромис и взаимно удовлетворение на страните.

Особено благоприятни за Хороскоп дни за Scorpios за всеки бизнес или предприятие: 6 декември, 12 декември, 14 декември, 28 декември 2016 година.

Дни, в които Скорпионите трябва да бъдат внимателни: 7 декември, 25 декември, 27 декември 2016 г.

Гороскоп на декабрь 2016 Стрелец

В началото на декември Стрелците могат да се изправят пред предателство на приятел или предателство на любовник. Не обмислете какво се е случило като черна лента в живота, но го възприемайте като учебен урок. Може би отдавна сте затворили очите си на факти и не забележите внимателно това, което не искате да забележите. Въздишайте с облекчение - съдбата на вас, като че ли специално развъждане с не много добър човек, и сега ще започнете нов живот без предател на ваша страна.

За да не попаднете в мрежата на депресията, препоръчително е да говорите с близки хора. Не носете тъга в себе си, но го споделяйте с родителите или приятелите си. Хората, които те обичат, ще ви утешат с съвет и ще ви помогнат да разсеете себе си.

На работа Стрелци не очаква нищо ново, използва работно време като възможност да забравиш себе си. Да бъдете ангажирани от началото на работния ден и до края с официалната си власт, можете да поискате товар, надхвърлящ нормата.

Хороскопът от декември 2016 г. не препоръчва на Стрелците да забравят за здравето си. Спазвайте режима на сън, е полезно да се упражнявате през деня, дори и простото разходване на чист въздух ще ви даде жизненост.

Особено благоприятни дни от стрелтския хороскоп за всеки бизнес или предприятие: 1 декември, 6 декември, 12 декември, 24 декември 2016 г.

Дни, в които Стрелецът трябва да бъде предпазлив: 17 декември, 20 декември, 31 декември 2016 г.

Хороскоп за декември 2016 Козирог

Ако ви липсва тръпката, тогава през декември ще имате много от тях. Основното - не седи като охлюв в черупката, но спокойно кажи "да" на всичко ново и неизследвано.

В началото на месеца може да ви бъде предложено пътуване. Без колебание отдавна се съгласявате, защото хороскопът за декември 2016 г. ви обещава много ярки емоции от дълъг път.

Променете гардероба. Не се страхувайте да изглеждате глупави или смешни, купете най-модерните неща, които са в разгара на модата. Ново изображение ще ви украси, като ярка обвивка. Няма да забележите, но ще бъдете имитирани от колеги и познати, копирайки вашето изображение.

Декември е страхотно време за ново начало. Помислете за това, което отдавна искате да направите, но по някаква причина всички се оттеглят в "дълга кутия". Те могат да бъдат опреснителни курсове, спортни тренировки или самостоятелни уроци. Отделете време, за да приложите плана, защото такава промяна в живота не само ще оживи обичайния живот, но и ще доведе до неочакван познат.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Козирог за всеки бизнес или предприятие: 1 декември, 9 декември, 17 декември, 24 декември 2016 г.

Дни, в които Козирозите трябва да бъдат предпазливи: 13 декември, 25 декември, 28 декември 2016 г.

Хороскоп за декември 2016 г. Водолей

Прекалено много контрол върху това, кого обичате, може да доведе до кавги. Бъдете уверени в себе си. Не забравяйте, че заслужавате най-доброто и затова не засенчвайте живота си и партньорския живот с малки подозрения и ревност.

Самотните Водолеи се чувстват като балерина, преди да излязат на сцената. Точно така, през декември сте близо до началото на връзката, но все още не е време. Не забравяйте за това и не налагайте любимите си прекалено активни.

За вдъхновение хороскопът за декември 2016 г. препоръчва Водолеите да четат биографиите на известни хора. Прочетете за това как напълно обикновените хора могат да постигнат слава и да направят паралели с живота ви.

В края на декември ще почувствате нарастващо недоволство от себе си, особено това ще засегне момичетата. Това ще се дължи не на реални причини, а на влиянието на звездите. Скрийте везните и най-малките дънки - по-дълбоко в килера. Не се предавайте на "провокация" от небесните тела. Заобиколете себе си с миризмата на шоколад и леко-варовите цветя в дрехите и интериора. Тези малки трикове със сигурност ще могат да ви развеселят и да ви доведат до различно ниво на възприятие. Ако има изкушение да ядете сладки, не забравяйте да се поддадете на това!

Особено благоприятни дни от хороскопа Водолей за всеки бизнес или предприятие: 4 декември, 12 декември, 17 декември, 21 декември 2016 г.

Дни, в които Водолеите трябва да бъдат предпазливи: 10 декември, 22 декември, 27 декември 2016 г.

Хороскоп за декември 2016 г. Риби

Вземете няколко урока на учтивост! Вие самият вие не забележите грубостта и остротата си в работата с хора, особено тези, които са близо до вас.

Агресията е добра работа, но изобщо не е така, когато общувате с роднини и хора, които те обичат. Вашият хладен темперамент може да навреди. През декември Рибите се насърчават да се държат спокойно и сдържано. Не забравяйте, че хората не трябва да ви угоди, а това не е причина за кавги и размирици.

Самотните Риби в средата на месеца ще срещнат достоен обект на въздишка. Дайте на този човек внимание, покажете си съчувствие.

Ако сте в една връзка, тогава може в някакъв момент да изглежда, че чувствата са избледнели и вече не обичате партньора си както преди. Не бързайте да се разделите, може би това е временно усещане. Опитайте се да въведете елемент на новост в отношенията сами.

На работното място в края на месеца е възможно "блокиране" - ще имате голям брой случаи. Приемайки официалните дела обаче, не забравяйте за делата на домакинството.

Особено благоприятни дни на Хороскопа на Рибите за всякакви дейности или начинания: 1 декември, 8 декември, 12 декември, 25 декември 2016 година.

Дни, в които Риби трябва да бъдат предпазливи: 20 декември, 27 декември, 29 декември 2016 г.

Хороскоп за декември 2016 г. (общо за всички знаци)

1, 3, 4, 5, 6, 11, 12, 17, 19, 20, 21, 23, 27, 28, 31 декември - ако имате желание да направите прическа. Лунният календар обещава в наши дни успешна подстригване и с него приток на чиста енергия.

2, 7, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 16, 18, 22, 24, 25, 26, 29, 30 декември - ако планирате да намалите косата си днес, в бръснарницата онзи ден.

7, 8, 10, 14, 16, 26, 30 декември - не е необходимо да променяте цвета на косата днес, това може да доведе до кавги с близки хора. Тези дни, най-хубавото е да не докосвате косата, да не създавате сложни прически и стилистика, да оставяте косата си свободна.

3, 4, 11, 31 декември - светлите нюанси на цветовете на косата ще направят вашето изображение по-светло, буквално ще ви изпълни с женственост и нежност.

1, 5, 6, 17, 20, 27, 28 декември - ако искате да промените цвета на косата, най-добре е да го направите в посочените дни на декември. Новото изображение ще бъде "на вашето лице" и ще донесе пари.

Любовен хороскоп за декември 2016 г. (общ за всички знаци)

Последният месец на излизащата година няма да бъде спокоен за всички, които имат връзка. Възможно е да има атаки на неконтролируема и безпочвена ревност от двете страни, караници по отношение на парични въпроси, скандали поради недоразумения.

За да избегнете изостряне на ситуацията, да се държите възможно най-дискретно, не позволявайте на негативното влияние на звездите да унищожи света в двойката ви.

Самотните зодиакални знаци към зодиака за декември 2016 г., напротив, обещават успешно да сгъват запознанства, да изграждат взаимоотношения и много романтични моменти през месеца.

Share:
Comments