Какво мислят мъжете романтично

Има мнение, че мъжете са лишени от романтика. Красива романтична вечеря, предпочитат да гледат любимия ви филм за бутилка бира. Но това мнение е погрешно. Представители на по-силния пол са склонни да романтика, не по-малко от красиви дами. Това е просто романтично, те мислят съвсем различни неща.

поздравления

Не винаги пътят към сърцето на човек се намира в стомаха му. Представители на по-силния секс като комплименти и честно ласкателство. На въпроса: "Как да спечеля човек?", Психолозите отговарят: "По-плоска е суета". Младите хора наистина мислят, че това е романтично. Основното нещо е, че комплиментът изглежда правдоподобен. Партньорът може да бъде похвален за способността си да поддържа разговор в компанията, да подчертава личните си способности и успехи. Компенсация за изключителните му сексуални способности ще стане за мъжете "балсам за душата".

Оригинални подаръци

Младите хора харесват подаръци не по-малко от представители на справедливия пол. Но те искат изненадата да бъде оригинална и отне много време, за да я изберете. Тогава такъв подарък ще има отлични романтични нюанси. Така че повечето мъже мислят. Те абсолютно не искат да получат подарък от банален парфюм или друг чифт чорапи. Мъжете предпочитат практични, но изключителни и необичайни неща. Такава изненада доказва, че партньорът се интересува от избрания от него и оценява вкуса си.

Мъжки дрехи по тялото й

Представители на по-силния пол многократно признават, че момиче, облечено в мъжка риза или тениска, изглежда много секси. Дамите трябва да вземат под внимание този факт. Поставете ризата му, без да закопчавате горния бутон в нея и да отидете в нея за закуска. Вашият имидж ще доведе до леко усмивка и интерес на партньора. Той непременно ще мисли: "Колко романтично!"

Комедийни филми

Жените намират романтика в мелодрамите и филми за любовта. Мъжете предпочитат филми от комедиен жанр. Когато започнете да се смеете, за да гледате комедия, за млад мъж изглежда много романтичен. Тя ви доближава до партньора ви, позволява да се отпуснете и да почувствате хармонията.

Съвместна снимка

Човекът не е против съвместните снимки. Понякога поставя такава снимка на бюрото си в офиса или "държи" в портфейла си. Но за него фактът, че сърцето му не е част от съвместната снимка, изглежда особено романтично. Почти всеки човек е собственик по природа и затова обща картина на нощницата на дамката ще му почерпи чувството за собственост.

Декларация за любовта

Мъжете обичат декларация за любов не по-малко от жените. Неочакваните SMS с топли думи ще бъдат считани за много романтичен акт от страна на дамата. Нежното признание дълго ще затопли смелото му сърце.

Интимни изненади

Мъжете просто обожават изненадите в интимната сфера. Неочаквана целувка на обществено място или оферта за секс в необичайна обстановка ще се окаже много романтична за него. И хората като закуска в леглото и еротичен масаж, който се извършва от ръцете на любимата жена.

Текст: Светлана Ахи

Share:
Comments