Какъв мъж сънува руски жени?

Както знаете, човек мечтае за това, което му липсва в живота. Много руски дами мечтаят да се запознаят с чуждестранни господа, нямат нищо против да свържат съдбата си с тях. Защо желанието да се намери съпруг между мъжете сънародници постепенно избледнява? Какви качества липсват руските мъже?

Често от жени, които са отишли ​​в чужбина за постоянно пребиваване, можете да чуете, че чужденците не са по-добри от руските рицари. Но красивите дами не спират да търсят щастието си в чужбина.

Нашият живот е доста прозаичен и в много отношения се различава от чуждия: западен и източен. Славяни все още вярват, че една руска жена ще влезе в "горящата колиба" и ще приготви вечеря и ще растат деца, а тя няма да забрави да обърне внимание на съпруга си и винаги ще остане красива.

Всичко, което една жена прави, руски човек приема за даденост. Следователно, той не се притеснява да прави комплименти, подаръци, помага на съпругата си. И ако в същото време печели добре и е достатъчно атрактивен, тогава започва истински "нарцисизъм". И тогава спътникът на живота си трябва да издържи стриптийз от любовници, периодични упреци, недоволство и "нощни скокове".

Много социолози, включително и чуждестранни, са уверени, че самата руска жена си позволява да бъде третирана по този начин. Тя е готова да приеме човек "под каквато и да е форма": прощава неговата изневяра, често посегателства, обиди в адреса си. И не спира да го обича. Не е съвсем ясно какво кара жената да допусне такова поведение: широка руска душа, отворено сърце или страх от това, че е сама.

Чужденците гледат руските красавици по различен начин. Те не са разглезени от вниманието и любовта на жените и поради това оценяват красивите, любезни, добре поддържани и женствени момичета от Русия. Вероятно поради тази причина срещата с тях се превръща в жената на настоящия празник.

Проучване сред руските жени показа какви качества липсват съвременните славянски мъже.

На първо място, това е надеждност. Все руският център за изследване на общественото мнение публикува данни, според които 31% от руските жени искат да почувстват това качество в съпрузите си.

Другите мъжки качества, които са включени в топ десетте "най-ценни и ценни" са:

  • доброта - 17%;
  • интелект - 16%;
  • честност - 15%;
  • Честност - 14%;
  • мъжкост - 13%;
  • внимание и уважение - 12%;
  • работен капацитет - 10%;
  • отговорност - 9%.

Както можете да видите, резултатите от изследването говорят сами за себе си.

Канадският публицист и писател Хенри Мако наскоро написа интересна статия, в която той разказа какви съпрузи желаят жените от целия свят. Той твърди, че всяка дама иска да бъде обичана и оценена. В същото време тя иска да бъде активна: за партньор, който да си постави целта в живота и да уважава своите стремежи.

Текст: Светлана Ахи

Коментари

рис 11.05.2016 "Не е ясно какво кара една жена да толерира такова поведение" ... Но за мен, така че е разбираемо. Първо, мъжете са значително по-малко физически от жените. И по-възрастните възрастовата категория, толкова по-забележими. На второ място, жените са много слабо защитени от държавата, преживявайки сами с детето, е трудно.
Share:
Comments