Как сънуват двойките в любовта: тълкуването на поза на съня

В съня човек не контролира емоциите си. Спящите хора работят само подсъзнателно, което раздава техните тайни емоции и преживявания. Несъзнателните жестове и поза, взети от човек по време на сън, имат научно обяснение в областта на психологията. Спалните позиции за любовни двойки могат да разкажат много за връзката между партньорите: колко са страстни, доверчиви или любезни.

Прегръдки отзад: ефект на лъжица

Това име за поза на спящата двойка не беше избрано случайно. Ако погледнете комплекта прибори, можете да видите, че лъжиците в кутията са разположени настрани, плътно прилепнали един към друг. Тази позиция е характерна за повечето влюбени двойки. Партньор, който прегръща приятеля си отзад, създава усещане за топлина, сигурност и хармония за нея.

Лицето, спящо отпред (обикновено жена), има по-мек характер; в една връзка, той е способен на по-голяма отдаденост и отстъпки. Ако "лъжицата" по време на съня промени мястото, без да променя същността на позата, тя показва хармонията между партньорите и равнопоставеност.

Лице в лице

Тази позиция се характеризира с максимална откритост и емоционалност на връзката. Партньорите буквално докосват носовете си в сън, но това не им пречи да се чувстват комфортно в света на мечтите. Тази ситуация често се избира от млади двойки и страстни любовници. Тяхната връзка е толкова остра и емоционална, че се страхуват да се отделят един от друг дори и за минута.

Любовни възли

Тази поза се характеризира с хаотичен плекс на ръцете и краката на партньорите. През нощта една двойка в любовта често може да се обърне, тъкане нови "нодули на любовта" на подсъзнателно ниво. Такива поза се срещат в чувствителни, пламенни и емоционални съпрузи. Един мъж и една жена са толкова привързани един към друг, че дори в съня си те образуват едно дърво, което е израснало заедно с корени.

Под крилото на любовта

Тази нежна поза е най-романтичната; тя характеризира сигурността и доверието между съпрузите. Човекът спи на гърба си и притиска към себе си дамата на сърцето, която лежи на рамото му с глава на рамото му. Позицията на младия човек характеризира отдадеността му на партньора и готовността му да я подкрепя в трудни моменти.

Позицията на дамата разкрива увереност в партньора си, усещане за спокойствие и мир до него. Но ако жената лежи на стомаха си, леко прегръща съпруга си, тогава тя е склонна към ревност.

Обратно назад

Когато партньорите често спят, придържайки се към гърба си, това ги характеризира като независими и самодостатъчни хора.

Ако двойката спи с гърба си един на друг от разстояние, може да има някакво несъгласие в отношенията им. Скандалните съпрузи често страдат от обида в леглото. Следователно, такава поза може да характеризира краткосрочен конфликт, когато съпругът и съпругата предпочитат да се отвърнат един от друг и да погребат лицето си срещу стената. Но ако стойката е дълготрайна и разстоянието между гърбовете на спящите партньори се увеличава, тогава двойката има взаимни претенции и недоволство помежду си, което те не искат да кажат в реалния живот.

Леглото ми!

Често е възможно да видите как един от партньорите спи на гърба, заемайки по-голямата част от свободното пространство на леглото. Другият - скромно се свива на ръба на леглото. Подобна поза винаги характеризира присъствието на диктатура, грубост или тирания в отношенията. И това са качествата на човек, който спи на гърба си "по кралски начин".

Спящата поза прилича на книга, в която можете да прочетете за характера на връзката между партньорите. Съпрузите трябва да обърнат внимание на съвместното "поведение" по време на сън. Такива наблюдения позволяват да се разбере по-добре естеството на връзката и вашият близък.

Светлана Ахи

Share:
Comments