Как правилно да поискате прошка от любим човек

Всеки съзнателно и неволно нанася омраза към хората около тях. Често малката скръб поражда сериозна обида, която трудно може да се отърве от сърцето. Много хора смятат, че е унизително да признават грешките си на никого. Особено се отнася до жените. Дамата е особено трудна да се извини на един мъж. Това е унизително и има мнение сред хората, че една жена винаги е права.

Ако човек често страда от "бодливата природа" на любовника, дамата трябва да се научи да елиминира конфликти и караници. Понякога човек трябва да се извини. Но една жена трябва да го направи красиво и правилно, като запази достойнството и честта си.

Мъжете могат да изразят оплакванията си по различен начин.

Нахлу в компютъра и не искаше да говори с теб

В този случай жената трябва да го "остави на мира". Не е нужно да доказвате своята невинност или да се заблуждавате със съпротива от любимия си. В тази ситуация дамата трябва да мълчи. По-добре е да си направят собствен бизнес, а вечер да приготвят вкусна вечеря. И когато храната е готова, поканете любимия си човек на романтична храна. Оставете го да се насладите на вкусно ястие. И след като дамата спокойно иска прошка за своя "грозен акт" и добавя, че тя много обича своя мъж. Това е най-ефективният и работещ метод. Основното нещо е да не си спомняте темата за кавгата по време на вечерята и да не предизвиквате продължаването й.

Той е толкова болен, че отказва вечерята и не иска да те чува

В тази ситуация, от страна на жената, е приятна дарба или изненада. Тя не трябва да бъде примитивен сувенир или подарък набор от козметика. Трябва да дадеш на любимия си онова, което иска. Да кажем, че той е пламенен фен на футбола. Получи му билет за мача на любимия си отбор. Представяйки добър подарък на любовника си, вие не демонстрирате склонността си да жертвате, просто го правите хубаво. Това е красив ненатрапчив жест, който е 99% способен да разтопи сърцето на обиден човек. Ще останат изречени ценни думи: "Съжалявам, развълнуван съм!"

Той удря вратата и е на път да си тръгне

В тази ситуация дамата не трябва да е истерична. Не си вземете ръкавите и се кълнете, че вече няма да повтаряте това неправомерно поведение. Той затръшна вратата - чакай. Дайте му възможност да чака време, да мисли нещата и да "освободи отрицателно". След известно време можете да му напишете привързани SMS с думи на извинение или молба да се върнете у дома и да обсъдите всичко. Sms той чете точно, а телефонният разговор не може да отговори по същество. Всяка жена познава естеството на партньора и колко време отнема да "пусне пара".

Във всеки конфликт или кавга не е нужно да правите истерични, атакуващи обвинения срещу любимия ви или емоционално да докажете вашия случай. За една дама това е унизително. Една жена трябва да се научи да разпознава грешките. Когато го прави спокойно, правилно и с достойнство, човекът бързо "напусне".

Как човек реагира на обида, зависи от неговия темперамент. Няколко привързани думи и прегръдки са достатъчни, за да забравят за обида, докато други изискват повишени знаци на внимание. Ако неговата обида не е дълбока, можете да използвате обикновени извинения:

  • прегърнете го и го целунете,
  • изпрати дълъг SMS с извинение и лак думи на признание в любовта,
  • да го накара да се усмихне, да критикува собствените си "лоши" дела,
  • да се възползвате от ласкателните техники.

Всяка жена трябва да помни, че тя има три мощни фактора: лакови думи, сълзи и секс. Трябва да се научим как да ги използваме в съвършенство, за да можем да изгладим всеки конфликт с човек.

Текст: Светлана Ахи

Share:
Comments