Как да създадете незабравима вечер за любимия ви

Мъжете често разказват истории за трудностите, които трябваше да преодолеят, за да получат услугата на много привлекателен човек. Но думите в думи и всяко момиче знае: веднага щом приключи "предизборната компания", т.нар. Бонбонен букет, романтиката се отклонява от връзката. Причината за това събитие не може да бъде изяснена досега. Но тук е момиче, което може да върне почивка на любовника си. Трябва само да покажете инициатива и да организирате романтична вечеря за любимия човек, например.

И къде е романтиката?

Така че мъжете са подредени, че след началото на сигурността във взаимоотношенията те се отпуснат и не смятат за необходимо да харчат пари за празни думи и такива дреболии, в разбирането си, като признаци на внимание под формата на едни и същи цветя или сладкиши. Те не виждат катастрофа в това, за разлика от момичетата, които нямат предишните думи на търг, приятни малки неща, събития за двама. Човек трябва да говори за това или да вземе всичко в свои ръце. Ще мине малко време и избраният ще разбере какво иска от него (и ако той не разбира, може би не би трябвало да харчи за такова скъпоценно време). Момчетата реагират ярко на инициативата на момичето: те се опитват да разцъфнат връзката с различни приятни изненади, отново стават изключително внимателни. Дори една обикновена вечеря за двама на свещи може да направи чудеса: има само две, чувствата им, преживяванията. Всичко останало отива на фона.

Това е само за организиране на романтична вечеря за любим човек, ще трябва да направи много. Важно е да се определи правилно мястото и времето, да се избере темата за вечерта, да се подреди всичко, да се направи меню, като се вземат предвид вкусовете и предпочитанията и на двете. И, разбира се, най-важното е, че всичко това трябва да се направи по такъв начин, че любимият да не знае до последната минута какво го очаква.

Стара добра класика

Въпреки това, няма нужда да пишете скрипт за романтична вечер. В края на краищата, ако не можете да задържите всички конвенции и да направите всичко както е планирано, всичко може да се разпадне. По-добре е да вземете като основа класически варианти, като добавите един от тях към себе си, който ще бъде приет безусловно и с удоволствие. Не яжте вашите мъжки ягоди - не предлагайте. Човекът не обича бавната музика - забравете за него.

Един от най-често срещаните варианти е вечеря за двама у дома. Това е оптимално за тези, които имат отделен апартамент. В същото време няма значение колко стаи има: за тясна комуникация с любимия човек има малък ъгъл. Стаята може да бъде украсена с топки и цветя, за да създаде специална атмосфера, че би било хубаво да използвате ароматни свещи. Като храна, любимо ястие и бутилка вино е подходящо. За да не трябва да попълвате паузите, които изведнъж се появиха на дежурство, подгответе няколко диска с романтични филми или фотоалбум със забавни снимки, които ще бъдат интересно да се видят заедно.

По-скъпата възможност е да посетите ресторанта. Но има плюсове тук: не се замисляйте за организацията на вечерта. Трябва само да изберете предварително място за вкус (за предпочитане, ако ресторантът е малък) и да се споразумеят всичко с мениджъра. Разбира се, ще бъде идеално, ако вземете ъгловата маса малко встрани или в отделна стая.

Всичко останало, включително декорация, са заети от ресторанта, което ще се отрази в цената на вечерта и размера на върха. Но си заслужава: не е нужно да миете съдовете след такава приятна почивка. Напротив, можете да отидете на разходка в нощния град.

Всичко е само за вас

И все пак, какво трябва да се има предвид, така че вечерта за любим човек не минава в съответствие с шаблона сценарий? И имате нужда от много малко: добре е да познавате себе си, близкия човек и да разберете правилно вашите взаимоотношения.

Вечерта ще бъде успешна само когато е изградена върху съвместни спомени и преживявания на вашата любов. То може да бъде едновременно запознаване, както и първата дата, и първото съвместно почивка. Основното нещо е, че паметта за това събитие трябва да бъде радостна. Ако вземете като основа една от представените възможности за романтична вечеря, ще бъде подходящо да възпроизведете най-яркия момент в отношенията ви. Необходимата природа, съответната музика, същата рокля, каквато беше тогава, това е всичко! Човекът не може да устои.

Share:
Comments