Ефективен грим на очите в сини тонове

В този майсторски клас ще научите как да направите ефектен грим на очите в сини тонове, започвайки с черно. Гримът изглежда наситено и сложно, но е доста просто и бързо.

синьо грим за кафяви очи, снимка

За да го създадете, ще ви е необходимо:

  • черни сенки;
  • синьо-северни сенки;
  • матово меко синьо и бяло;
  • основни сенки;
  • черен каял;
  • черно очна линия;
  • Индийско мастило.

Такъв грим на очите може да се нарече бързо, когато много бързо трябва да създадете грандиозно изображение на партито. Първо, подреждаме кожата на лицето, която трябва да бъде предварително почистена и подложена на грима. Скриваме дефектите с помощта на коректори и прилагаме тонална основа. Не забравяйте да донесете "венец за око" - вежди, тъй като те определят точността и яснотата в грима на очите.

Начертайте половин празна четка върху клепача и го покрийте с основната сенки. Ако имате дебел клепач или сенки, които се търкалят през деня, най-добре е да поставите основата под сянката, от която ще бъдете сигурни, че козметиката ще бъде на място много дълго време.

Започваме с черни сенки. Първо ще изчертаем желаната форма, която най-добре отговаря на вашето око. Изчертайте стрелката от външния ирис на окото към външния ъгъл. Изчертайте долния клепач по същия начин. Свържете двете парчета в ъгъл, който е точно над ъгъла на окото. Ако имате нарастваща форма на очите, по-добре е да оставите ъглите на едно ниво.

Начертайте линия на гънки към вътрешния ирис на окото.

Ние изглаждаме всички линии.

Нека декорим ъгъла на очите си със светлосини сенки. Същите сенки се смесват на една и съща четка с бяло и ние въвеждаме зоната под веждите. Този цвят е "издърпан" на черна обувка.

Разполагаме със свободно място между светлината и тъмния нюанс, както в горния клепач, така и в долния. Използваме голяма плоска четка, за да изберем сенките на маргаритка и да приложим сенките към свободното пространство с пляскащи движения. Правим плавен преход между нюансите.

Тъй като ние превърнахме светъл цвят в черно в неподвижен век, с пухкава четка се нанася светло синьо оцветяване и лесно се изгаря зоната на огъване, за да се направи плавен преход.

Довеждаме стрелката и я преместваме все по-широко в черно. Малко от края на tushuem и отново поставяне на черни сенки над това, което вече е на разположение.

Чрез черен каял ние донасяме лигавицата, боядисваме миглите и ефективният грим на очите в синьо е готов!

За справка. Каял е мек костюм за молив за очна линия.

Можете да допълвате изображението с нежно розово червило или корал.

Share:
Comments