Как да се отървем от изпотяване? dry dry - комфорт и

Дори ли сте ужасени от мисълта за важна среща или романтична среща? Копнеете ли за летните горещини или се страхувате да носите здрави неща?

Били ли сте измъчвани с мазоли на краката си поради проблеми с носенето на обувки? Вашият най-важен проблем - повишено потене, намеса в нормалното и пълноценно живеене? Знаем едно просто и ефективно решение - уникалното средство за TM DryDry.

Надеждна защита

Една малка и компактна бутилка DryDry (35 мл) ще ви отвори нов свят - без ужасната миризма на пот, зацапани следи по дрехите, коварните мокри палми и хлъзгавите крака. Този наистина ефективен и ефективен инструмент от много години е истинско спасение за мнозина.

Съставът на пластмасовата бутилка с апликатора включва абсолютно безопасно (това се доказва от клиничните тестове) за компонентите на човешкото здраве.

В резултат на употребата на DryDry (35 ml), потните жлези на лекуваните области се стесняват, потта се изхвърля равномерно през онези участъци от кожата, където преминава най-лесно за тялото като цяло.

Когато използвате продукта, не маскирайте миризмата на пот, но лесно се отървете от самия проблем на повишено изпотяване. И - най-приятно - този невероятен ефект ще продължи една седмица!

Съвършенство завинаги

Дълго пътуване, дългоочаквано пътуване или стрес - ако искате да изглеждате перфектно във всяка ситуация, независимо от обстоятелствата, обърнете внимание на салфетки за еднократна употреба DryDry в отделни опаковки. Те могат да се използват в областта на подмишниците, на дланите на ръцете и на стъпалата на краката.

Съставът на продукта е абсолютно идентичен с класическия антиперспирант DryDry 35 ml. Има само един нюанс - благодарение на удобната опаковка салфетката може лесно да се побере дори и в най-малката чанта. Наслаждавайте се на живота и DryDry ще се погрижи за всичко останало!

Перфектна кожа

DryDry GEL е уникална козметика за грижа за раздразнена и суха кожа. Благодарение на съставките на алое вера и екстракта от зелен чай, гелът има антипуритичен и противовъзпалителен ефект, дълбоко овлажнява епидермиса.

DryDry GEL е идеален за употреба след използване на средства от повишено изпотяване на TM DryDry в случай на дразнене. Освен това, гелът е незаменим за слънчево изгаряне и ухапвания от насекоми - просто го приложите върху засегнатата област и ще бъдете изненадани колко бързо изчезват червенина, сърбеж и други неприятни усещания. Dry Dry gel е нежна грижа за вашата кожа.

Продуктите DryDry са вашият избор за чистота и свежест!

Моля, обърнете внимание: този продукт Dry Dry TM е само в оранжева опаковка!

Share:
Comments