Как да премахнете злото око у дома - всичко, което трябва да

Вие и вашето семейство сте били напечени?

Какво трябва да направя?

Как да спрем низ от загуби и проблеми в живота?

Има няколко начина, по които можете да премахнете злото у дома.

Как да премахнете злото у дома: метод 1

Злото око е някакво влияние върху биологичното поле на човек, който със сила е практически по-лош от увреждането. Както казват в обикновените хора "злото око". Хората с такъв външен вид са в състояние да навредят на друг в пристъп на омраза, негодувание, завист. Децата са особено предразположени към злото око, защото тяхното енергийно поле е фино и най-изложено на външни влияния.

Има чудесен начин да премахнете дете от злото око у дома. Тя може да бъде използвана само от майката, тъй като тя и детето имат специални отношения. Тази връзка ще възстанови аурата на бебето с прост метод за използване на водата.

Какво ви е необходимо

Необходимо е за ритуала:

• Голяма кърпа;

• Наговоренная вода.

Водата за ритуала се използва специално подготвена. Приготвя се на изгряващата луна. Майката трябва да вземе чаша пролет, свещена или ледникова вода и да я произнесе в полунощ:

"В полунощ до луната плача,

Така че пречиствам тази вода от злото око и мръсотията,

Тъй като водата има тази сила,

Така че злото око може да премахне. "

Прочетете необходимостта от 7 пъти. Тази нощ водата не може да се използва, може да се използва на следващия ден. Оплакванията на водата трябва да докосват дъха на водата и конспирацията трябва да се чете на глас.

Провеждане на ритуала

За да изпълнявате ритуала, трябва да съберете водна баня или друг капацитет, в който можете да къпете дете. Водата може да бъде наета от кранчето. Също така е необходимо предварително да се подготви кърпа, която детето ще изтрие.

Когато всичко е готово, детето се потапя във водата три пъти и после се къпе. Процесът на къпане не може да бъде различен от обичайния. Когато процедурата завърши, майката с дясната си ръка трябва да излее водата в банята с думите: "Освещавам водата, предпазвам детето си".

След това детето е потопено три пъти във водата и е измито, казвайки:

"Изтрийте мръсотията с (Име)

Освободи от сглаза его телеса».

Трябва да прочетете 9 пъти. След това майката трябва да вземе кърпа в дясната си ръка и да изтрие детето с конспирация, за да изтрие сюжета:

"Кал се отмива, (Име) измит,

Злобното око се отдръпна и свали платното. Амин »

Прочетете нуждата три пъти. След като прочетете детето, трябва да обвиете тази кърпа и да я избършете напълно. Тази кърпа трябва да се държи на уединено място до следващия път, когато има нужда. Никой не трябва да знае, че ритуалът се провежда. Трябва да има тайна.

Как работи

Извършването на това измиване може също така да доведе до отпадане от страх и слабо разваляне. Но тя няма да понесе сериозни щети. Много е хубаво да приложим този ритуал към онези деца, които имат проблеми със съня. Той е предназначен изключително за деца на възраст под дванадесет години. За всички, които са по-възрастни, е необходимо да се използват други обреди. За тези деца, които не живеят с майка си, церемонията може да бъде извършена от баба.

Ако майката след поведението на ритуала много иска да плаче - това е сигурен знак, че нейната работа е била успешна и дори много. Да плачеш си струва, че сълзите оставят остатъците от злото око, които не могат да поемат вода. В края на краищата, детето можеше да се наведе няколко пъти. Поради това е важно да се премахнат всички въздействия.

Как да премахнете злото око у дома: метод 2

Не е необходимо да се отстранява отрицателността на подобен план като злото око на самия човек и специални психически умения не са необходими за това. Какво е важно? Важно е да се научите как да премахвате злото око у дома си сами, като използвате вътрешния резерв на тялото. Струва си да се отбележи, че човешкото тяло е способно на самолечение.

Колкото и странно да е това изявление, то е вярно. Например, ако човек се поддаде на атака от врага, емоционално депресиран, той може да избере възможността самостоятелно да реши проблема и да откаже да се счита за унижен и обиден. Същото е и с лошото око. Злото око е програма, която работи върху човек. Отказа да приеме мъжа си ще запази нервите и жизнеността си.

Какво ви е необходимо

За да овладее техниката на самолечение от малък отрицателен, като зло око, човек се нуждае от няколко седмици практика в техники на концентрация и осведоменост. Практиката за използване на декларациите е добра за това. Какво е необходимо за това? Необходимо е да се подреди вашата диета. Намаляване на лошите навици и дори напълно отказване на алкохол и цигари.

За да се овладеят биоенергетичните практики, е необходимо няколко часа на ден да се концентрират. С течение на времето този период ще бъде намален до минимум. За да направите това, струва си да се оттеглите вечер и да проведете подготвителна церемония.

Първо трябва да седнете или да легнете удобно и десет минути да легнете мълчаливо. По това време в главата ще има неограничен поток от мисли. Не го държи, той трябва да се спре. Събитията и събитията ще мигат пред очите ви. В един момент трябва да кажете "STOP". И спирайте потока. Мислите ще продължат да текат, но не обръщат внимание на тях. Можете да преминете към всяка точка на концентрация, например, погледнете тавана. Да гледаш в една точка. По това време няма какво да се мисли, само концентрацията върху обекта.

Отначало няма да работи, не за дълго ще бъде достатъчно, за да спре потока от емоции. Но скоро ще започне да работи. Когато потокът от мисли може да бъде забавен за петнадесет минути - можете да преминете към следващия етап, директно отстраняване на злото око.

Провеждане на ритуала

Ритуалът си заслужава да похарчи за изгряващата луна, когато небето е звездно. Трябва да седнете пред прозореца и да погледнете звездите, като се концентрирате върху студеното си блясък. Можете да се концентрирате, докато имате нужда. Когато в главата ще има само звездно небе и няма да изтекат изображения в подсъзнанието, тогава си струва да ги питаме:

"Майка Луна, звездите на sosstruhka,

Гледам ви с ясен, девствен поглед

Да очистите душу мою и тело

От злото око и мръсотията - вярно!

Повторете, че конспирацията е необходима до момента, в който зоната на слънчевия сплит е гореща, но не повече от 12 пъти! Ако това не е достатъчно, тогава си струва да се повтори ритуала за следващата вечер.

Как работи

Обикновено след ритуала човек започва да забелязва почти веднага положителни промени в живота. Това може да бъде подобрение на общото здравословно състояние, увеличаване на енергийния тон, подобряване на настроението. Започнете да започнете нови запознанства, има интерес към противоположния пол. Като цяло и като цяло животът на човека се подобрява и той започва да получава това, което планира. Разбира се, ако има друго отрицателно в допълнение към злото око на човека, после ефектът няма да бъде толкова силен. Просто подобри общата картина на случаите.

Можете да повторите ритуала според нуждите. След като усвоиха техниката, е възможно да я изпълни с други разпоредби, за да предотврати негативното придържане към финото тяло на човек. Техниката работи и тества от много хора. Той дава забележителни резултати.

Как да премахнете злото око у дома: метод 3

Злото око се отстранява добре, като се търкаля с яйце. Формата на яйцето символизира формата на зараждащия се живот, поради което, поради метода на изваждане на яйцето, е възможно да се отстрани отрицателното от човешкото енергийно поле и да се възстанови неговата структура.

Какво ви е необходимо

За извършване на ритуала е необходимо:

• Яйце домашно пресни, топло;

• снимка на човек или снимка;

• Три цветни свещи на восък;

• Стъкло с течаща вода.

Яйцето трябва да е непременно свежо и топло. И не купуват яйца за бройлери, те няма да дадат желания резултат, защото не носят здравословна информация.

Провеждане на ритуала

За да изпълните ритуала е необходимо да поставите снимка на човек пред вас, е желателно да направите снимка в пълен растеж. Подреди свещите и ги запали. След това трябва да държите яйцето в дясната си ръка и да се съсредоточите върху обекта. По време на тази концентрация може да се появи чувство на изтръпване в дланта на ръката ви, топлината е добра, това показва установена връзка.

След това поставете яйцето върху горната част на обекта и го завъртете надолу по посока на часовниковата стрелка, като поставите следното:

"Взех едно яйце, огледах го, извадих струните,

Аз хвърлям яйцето - правя му джинкс, освобождавам те (Име) Наистина »

За да се търкаляш и клевети, трябва четирийсет пъти подред. Когато свършите работата, трябва внимателно да разкъсате яйцето и да налеете цялото съдържание в чаша. Ако жълтъка има гладки контури, а не в мъгла, няма подутини и гънки, това означава, че човекът е чист. Повторете процедурата може да бъде седем дни подред. Ако яйцето стане по-чиста по-рано, тогава ритуалът вече не може да се извърши. След като гледате, яйцето трябва да се измие в тоалетната чиния.

Как работи

Този метод работи от незапомнени времена и носи забележителни резултати. Много практикуващи го използват в своя арсенал от основни спешни методи за помощ. По този начин можете да премахнете не само злото око. Но за да премахнете генеричното въздействие, проклятия - не е добре. Можете да профилактично веднъж в лунния цикъл ритуално поведение за целите на равномерна диагноза. Тя може да бъде изразходвана за деца от една година. Обикновено, след като се извършва, децата се успокояват и сънят здраво.

Когато един човек е наранен, той не може да намери своето място в живота, не може да установи връзка, той винаги търси себе си и не може да намери. Този процес изглежда никога не свършва, но с използването на методи за премахване на злото око у дома, не се притеснявайте - всичко ще се върне към нормалното. Животът ще се подобри и всичко, което трябва да се случи добро в живота - ще се случи.

Share:
Comments