Как да получавате подаръци

Всички жени обичат дарбите. Особено, ако те са представени с ръце на любим човек. Това е много приятно, вълнуващо и радостно събитие.

Но, както показва практиката, повечето жени живеят с мъж в продължение на много години и без да чакат дългоочаквания златен пръстен или букет от любими рози. Жената започва да мъчи въпросите: "Защо моят човек не иска да дава подаръци?" "Той не ме обича?" "Той ли е алчен?" "Има ли друг?" В дълбините на душата му, обида към любим човек, чувство на неудовлетвореност, В момента.

Всъщност, без изключение, мъжете обичат да даряват подаръци. Това е една от истинските им дестинации - да изпълнят желанията на една жена и да я харесат. Според психолозите нежеланието на даден мъж да дава дарби произтича от нежеланието на жената да ги приеме.

Всеки човек, представящ любим подарък, иска да види в очите си наслада, щастие и нотка на искрена радост. Не е достатъчно за него да чуе сухата реакция "Благодаря ви. Много приятно "или раздразнено" Не ми харесват такива неща ". Казвайки такива думи, самите жени убиват при мъжете желанието да даряват подаръци.

На любимия мъж често се предлагат приятни изненади, жената трябва да запали това желание в него, а именно да се научи да приема правилно подаръците. За това трябва да запомните две прости правила.

на първо място, мъжете не харесват и не разбират намеци. Ако жената иска да получи подарък като подарък, тогава е по-добре да го кажа направо, но в мека форма. За тази ситуация фразата "Обичам такива неща е съвършена". Как бих се радвал да получа този подарък от ви».

на второ място, принимать подарок нужно с радостью и чувствами искренней благодарностью. Здесь будут уместны любые слова восторга и восхищения: «Какая красивая вещь!» «Как давно я хотела такую вещь!» «Как приятно получить такую вещь от ви!» «Я такая счастливая, наконец-то у меня есть то, о чем я так долго мечтала!» «У ви превосходный вкус, ты выбрал то, что я люблю!» Женщина может сказать еще много теплых слов благодарности, окрашенных красками восторга, радости и восхищения. И мужчине обязательно захочется подарить ей подарок еще много раз.

Добър пример, който обяснява как да приемате подаръци.

Един човек беше попитан защо още дава подаръци на бившата си съпруга. На когото той отговори: "Тя толкова искрено, ентусиазирано, благодарено и емоционално приема моите дарове, че искам все повече и повече да им ги дам".

Share:
Comments