Грим за очи за брюнетки и блондинки

Искате ли да подчертаете предимствата и да скриете недостатъците? Опитайте се да промените изображението без скъпи средства, но само с помощта на такъв грим, който ще коригира характеристиките на лицето. Грим художници се препоръчва да се обърне внимание на цвета на кожата и косата. С други думи, гримът за брюнетки и блондинки ще бъде различен.

Как да направите грим професионално?

Хиляди и милиони жени дневно се грижат. Но винаги спазваме правилата, според които козметичните продукти няма да навредят и ще продължат дълго време? Кожата се нуждае от грижи, подхранване и защита. Първото правило е овлажняването. Тъй като целият ден кожата е изложена на външни фактори, като основа трябва да вземете овлажняващ крем, можете да тонално. Пъпките и всички видове петна могат да бъдат прикрити.

Подготовка лица

Скрийте малки дефекти и недостатъци с помощта на коректор, изберете го под цвета на кожата. Най-проблематичните области са маскирани с коректор на цветовете. За да балансирате тона през деня, е по-добре да използвате течността, а вечер можете да използвате богата фондация. Веждите се открояват в сенки или молив за веждите, така че космите да легнат и в правилната посока, използвайте четка. След тези процедури можете да продължите да прилагате сенки. По-тъмните нюанси се използват за акценти, а върху горния клепач се прилага по-светъл тон. Очертанията се наричат ​​сенки, очна линия или молив, всичко зависи от целта, която поставяте пред този вид грим. През деня, мастилото може и не се използва, но в вечер грим без нея никъде. Също така, устните също са боядисани - следобед прост блясък или меко червило, вечер - добър контур и червило. В края на грима - прах и руж.

Грим за очи за блондинки

Само жените с лека кожа и с черни коси разбират, че да бъдеш блондинка не е просто образ, а състояние на ум, истинска козметична религия. Всеки ден гримът за блондинките е непрекъснато ограничение, не е толкова лесно да се постигне. Как да не превърнете лице в маска, когато използвате този комплект - труп, червило, основи. Как да добавите към този podvodku и сенки, така че всичко е подходящо?

Но също така е невъзможно да се добави - в противен случай бялата кожа на блондинката ще направи притежателя си безцветен и мек. За правилното избор на тези инструменти, особено за очите, разделяме блондинките на две групи. Първият ще включва момичета със сини очи и зелени очи, с чиста кожа. Вторият включва кафяви очи и мъгливи, но с черни коси.

Дневен грим за блондинки със сини и зелени очи

Всеки ден гримът за момичетата със зелени очи е много нежен. Най-често тези момичета с бяла кожа изглеждат бледо, с леко докосване на аристокрацията. В този случай е необходимо да пристигнете много точно с тона. Твърде тъмно сянка може да убие тази бледност, но не добавете нищо свежо и здраво. Най-добрите нюанси на светлината със светъл розов нюанс или коралов нюанс. А сега най-важното е очите. По-добре е да не използвате дневна грима за блондинките, за да избегнете прекалено неестествено лице. По-добре е да останете на светло кафяв или сив цвят молив, podvodki, черен класически каркас. Blondes перфектно напасват цветните трупове - син или дори зелен. И сега обърнете внимание на сенките. Зелените, сини, люлякови и сиви нюанси дават на блондинките игриво изражение, главното, което през деня бяха леки и ненаситени. Зеленият цвят на очите не е необичаен, но ако природата ви е дала ярки очи, подчертайте ги със сенки, за да изглеждате естествено.

Сините очи блондинки вдигат грима много по-лесно - всички опушени нюанси са просто хипнотизирани. Подходящо е да има синя маскара и тъмно сив молив за вежди. Що се отнася до червилото, има място за светло розови тонове, по-добре с блясък.

Очно грим за блондинки с кафяви очи

При ежедневни условия е достатъчно да се подчертае рядката комбинация от кожа и очи и цвят на косата. Перфектно хармонизиране в този случай златни тонове, прах с леко блестящ само акцентират необичайни. Не избирайте кафяви тонове и червени - с бяла коса те изглеждат вулгарни. При дневна светлина е по-добре да подчертаете очите. Блондинките с кафяви очи са снабдени със сини, кафени и златни нюанси. По-леките са във вътрешния ъгъл на века. От външната страна се прави преход към по-тъмен цвят.

Грим за очите за брюнетки

Ярките брюнетки също имат много от тайните си. Необходимо е да се вземе предвид не само цвета на косата, но и особеността на овалните и лицевите особености. Тъмната коса се нуждае от по-интензивен грим дори през деня, но все пак най-ярките и сочни цветове трябва да бъдат запазени до вечерта. В допълнение към подчертаването на красотата, гримът за очи за блондинките изпълнява още една функция - създава акцент в окото, подсилва женските нотки. Важно е сянката на очите и сянката на кожата. Много художници на грим смятат, че правилото, че брюнетките с кафяви очи трябва да бъдат боядисани по-светло, вече е остаряло, особено за грима през деня. С лека кожа и ярки очи, това просто не е необходимо, комбинацията вече е доста контрастираща. Достатъчно е да го подчертаете с няколко удара и гримът по време на деня няма да се открои. Облицовка и спирала - само за вечерта, за да не се претоварва лицето с бои. Като добавка - праскова руж и червило модерен и свеж розов цвят.

Грим за брюнетки със светли очи

Зеленоглазые брюнетки могут использовать зелено-серую или голубую гамму. Тушь - коричневая, черная, зеленая. Для голубоглазых брюнеток органично вписываются серые, розовые, голубые оттенки, можно сочетать два оттенка, но не перегружать глаза. Брюнеткам подходят и контрастные тени, тем более, сегодня это очень модно. Вечером реснички украсит черная или синяя тушь.Близится лето, а это значит, что во многих случаях от правил можно и отступить. Появляется множество декоративных летних вариантов. Грим за очите за брюнетки и блондинок может включать сочетания желтых и синих тонов, зеленых и сиреневых, золотых и красных — главное в летних вариантах сочетание с одеждой и аксессуарами. Экспериментируйте - чем ярче будет ваш образ, тем больше вариантов макияжа можно использовать!

Share:
Comments