Есен / зима 2015-2016: точки. приятна новина в света на

Тенденциите от есента-зимата за 2018-2019 вече са на разположение за нас. Точки, представени в стотици колекции по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, Милано, Лондон и Париж започват да запълват нашите кабинети. Дори през пролетния сезон се появиха нови тенденции и форми за очила. Сега в есенния сезон има плавен преход. Той представя много стилове, както през последните години, така и ултрамодерни модели. Ето някои от най-интересните тенденции в света на слънчевите очила от есенно-зимния сезон 2018-2019, от различни модни дизайнери, от най-известните модни къщи.

1: Модерни слънчеви очила за котки с очи (котешки очи)

Котките очи като правило са основната форма на слънчевите очила за всеки сезон. И сега, с течение на времето към есента на 2018 г., видяхме чудесна котка с огромни очи на много представления. Рошас и Филип Лим представиха очила в сива рамка, Fendi предлагаха нови заоблени рамки за котешки очи. Футуристичните композиции с холограмна рамка от Джорджо Армани, разбира се, украсяваха очите ни. Откриваме модерен лук на котка в масивната жълта рамка на стъклата на Versace. Анна Суи изненада зрителите с луксозен печат върху колана.

# 2: Очила с тъмни лещи

През пролетта и лятото всички се възхищават на ярки лещи с леки тонове и огледални очила. Тъмните нюанси бяха на преден план по време на модно шоу "Модна седмица" за есенно-зимния сезон. Бях приятно изненадан от масивната цветна рамка за тъмни лещи от Рошас. Подобен стил бе отбелязан и на шоуто на Филип Лим. Много интересно ново ниво са изцяло черни очила на Холанд Хаус. По време на Седмицата на модата публиката с усмивка срещна очилата си, напомняйки на нелепото мечка Мошино. Различни форми на тъмни лещи бяха представени от Fendi, Giorgio Armani, Just Cavalli, Louis Vuitton, Майкъл Корс и др.

# 3: Масивна ярка рамка

Всеобщото внимание бе привлечено от ярки и масивни рамки с различни форми и размери. Тази красива червена джанта Emporio Armani, ярки големи рамки от Etro, комбинация от очите на котката и кръгли рамки с двойни цветови нюанси на Fendi, както и великолепни жълти или червени слънчеви очила от Versace. Джонатан Сондърс също показа ярки рамки. Те създават наистина страхотно впечатление. Рамки от Anna Sui също са масивни, напомнящ на очите на тази котка поради котешки принтове двойни тонове. Масивни рамки със синьо оттенък от Анна Суи, публиката прие любезно.

# 4: Очила с голям мащаб

Днес най-модерните очила трябва да имат нестандартни размери, както и дрехи. Дизайнерите Рошас и Филип Лим в новите си мостри потвърждават тази тенденция. Ключовата гигантизмът разработени детайли като Moschino Биг Беър ушите тъмните кътчета на впечатляващ Камарата на Holland джанти, причинявайки лък от Gucci, извънгабаритни слънчеви очила в авиаторски стил. Square рамки с големи лещи Miu Miu Ombre ярък блясък на манекени лица. Публиката на ушите в любов с големи слънчеви очила с масивни червени и жълти джанти Versace. Анна Суи убеди обществеността, че синьото мрамор също изглежда добре. Харесахме уникалните големи слънчеви очила от Loewe, Карън Уокър и Kenzo.

# 5: Разплитане от миналото - ретро очила

Ретровите очила се върнаха при нас, идеалите от 60-те и 70-те години дойдоха на ум. Всеки имаше удоволствието да види очилата, представени на шоуто на Хуго Бос, с квадратни джанти и лещи Ombre. Кръгли лещи също се завръщат от миналото, като Just Cavalli, както и изображението на дискотеки от минали години, когато очила от Матю Уилямсън се считаха за шикозен блясък. Джонатан Сондърс, Никълъс К, Майкъл Корс и Лоуе също представиха ретро очила за есенния / зимния сезон 2018-2019.

# 6: Кръгли очила

През есента / зимата 2018-2019 се появяват котешки очи и фънки стил, масивни закръглени рамки и лещи Ombre. Всичко това е модна тенденция за минали сезони. Но много модерни модели изглеждат Burberry, Емилио Пучи, огледални лещи Ombre в кръгла рамка, както и широко отворени очи на котката от Fendi. Матю Уилямсън използва ретро стил - блестящи многоцветни кръгли очила. Майкъл Корс ни накара да се влюбим в лъка си. Анна Суи представи кръгла форма с функционални ефекти върху лещите. Други дизайнери Au Jour Le Jour, Карън Уокър, Тори Бърч също представиха кръгли очила.

# 7: Опитни точки

Ботаны, возможно, всегда были предметом популярных детских игр в школе. И они не исчезли из последних тенденций Недели моды, когда дело доходило до очков. Geeky лук — это большие оправы с прозрачными стеклами, это Gucci, который прошел через показы как вирус. Приводят в экстаз великолепные кошачьи глаза от дома Anna Sui а также тигровые принты на оправе. Они появились также у Paul & Joe и в шоу Max Mara.

# 8: Очила с ефект на Ombre

Понякога лещите имат тъмен цвят, други блестят като дъга. Много градиенти с ефекта "Омбре", те са по-тъмни отгоре и по-леки в долната част. Осмоъгълните очила "Холи Фултън" имат заоблени джанти. На шоуто на "Хуго Бос" се появи тъмен нюанс. В сърцето на огледалните лещи Емилио Пучи е ефектът на Омбре. Ефектът на Fendi с докосване на Ombre върху кръгли лещи и двойни кръгли рамки за котешки очи бе отбелязан. Просто лещите на Cavalli Ombre съвпадат с цвета на рамките. Loewe създава експресивни квадратни очила с двойно оцветени лещи и ефекта на Ombre. Пурпурните квадратни джанти Miu Miu използват тази тенденция заедно с оранжевия Zac Posen. Трусарди и Родърте показаха и ефектите на Омбре.

# 9: Фънки стил очила форми

От многото стилове можете да намерите класически, ретро и футуристичен, включително и уникална форма, например осмоъгълните рамки Holly Fulton с техните лещи Ombre или прасковени оцветени лещи. Кръгли джанти са представени в лещи от Емилио Пучи. Точките Марко де Винченцо имат кръгла рамка и същите лещи. Тъмните ъглови лещи от Холандската къща затварят почти половината от лицето и са много популярни. В продажба има всички видове нови модели, включително ушите на мечките от Moschino, както и светли пастелни розови цветови схеми със зелени очила, леща "цвете" от Маркус Лупфер. Фънкият стил бе видян в Каролина Херера.

# 10: Сива рамка

На модно шоу по време на седмицата на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж са представени рамки от различни цветове, както и цветно стъкло. Много дизайнери използват сиви тонове за есенно-зимния сезон 2018-2019, особено за грим. Очакваме Рошас и Филип Лим да предпочитат тихи нюанси и функционални форми на CAT EYE за очила при облачно време. Тази тенденция е наречена една от първите 10 за есенно-зимно време. Моделите на Hu Hugo Boss имат повече текстура и по-тъмно оттенък на сивото върху рамката, Prada преминава от футуризъм и лещи със синкави нюанси. Джонатан Сондърс предпочита нюанси на сивото в комбинация с бели на стилни отпечатъци.

# 11: Единството на стила

Тенденцията на единство на стил в дрехите и аксесоарите изглежда доста модерна. Цветът на очилата често съответства на дрехите, понякога, например, кръгълният бял ръб на очилата изглежда страхотно с бяла жилетка от Fendi, Матю Уилямсън. Тод има всичко напълно черно - облекла и очила в един стил. В "Версаче" жълтите очила са в хармония с жълтото наметало. Хармонията на червения цвят, допълнена с Versace, е поразителна. Оранжевите чаши на Зак Позън намерят своето място до оранжевата рокля. В Анна Суи видяхме комбинация от синьо и бяло в дрехи с мраморно синьо и бяло и в очила от оригиналната форма, които ни връщат през лятото и ни карат да забравим студената зима.

# 12: Очила с мраморна рамка и орнаменти

Слънчевите очила днес имат различни цветове, отпечатъци и текстури, като тези на Шоф. Някои от рамките на Burberry са монохромни и скромни, други имат мраморен цвят, който привлича различни сетива. Леопард изглежда много солиден. Мраморният цвят върху очилата от дизайна на Диора и леопардовете съвпада перфектно със същите дрехи. Дори проницателният глупав Gucci с мраморни нюанси изглежда интелектуално. Авиатори от Матю Уилямсън разтърсиха всички със сребърните си листа в горната половина на лещата. Мраморните джанти от Майкъл Корс изглеждат като огън в огнището. Синият мрамор изглежда фантастично в Анна Суи, с кръгли лещи и рамкови фънки.

# 13: Слънчеви очила Авиатор

Те се върнаха на мода през 2014 г. Стъклото стил Авиатор се появи по време на модно шоу в Седмицата на модата. Моделите на Диор представляват мрамор и леопард. Изглежда доста секси. Авиатори от миналото се срещат с авиатори на бъдещето в Louis Vuitton. Много изразителни авиатори са представени по време на шоуто Матю Уилямсън, с листа, покриващи върха на мраморния ръб. Те държат очилата добре. Видяхме много авиатори от Тод.

# 14: Ясни очила

Джанти, подобно на лещите, могат да изглеждат много ярки. Това се отнася и за квадратните очила на Етро с техните две цветни линии и червеникави лещи. Удивителна дъга върху чашите на Марко де Винченцо е невероятна. Авиаторите Just Cavalli са много оригинални с двойно бляскаво тонизиране, което в Lowes е свързано с черно-бяло изображение. Ярката версия изглежда страхотно с Матю Уилямсън. Футуристичните визии със зелени лещи на Prada изглеждат също така вдъхновяващи. При Versace модели понякога преобладава жълт цвят, но по-често тази роля се изпълнява от червен цвят. Zac Posen има бургундски цвят, докато в Анна Сюй видяхме на някои модели сините океани на красотата.

# 15: Квадратни очила

Изложбите също така включват креативни квадратни очила. Светлите очила на Етро, които предизвикват слухове на Гучи, сексуалното разузнаване на Лоуве, блестящите светкавици на Миу Миу изглеждат луксозно. В модния пазар има много стилни квадратни очила за есента на 2018 г. Докато жълтите версии на Versace изглеждат като котешки поглед, червените версии имат квадратна форма. От друга страна, формата на очилата от Зак Позен е в хармония с оранжевата рокля на залеза.

# 16: Футуристические очки

Докато някои точки - е мнението на миналото, а други са по-скоро бъдеще още не е дошъл, например, посочва холографски стила на Джорджо Армани. Футуристични мостри също се появяват на шоуто в "Луи Вюитон", където лъкът на авиатора напълно се съчетава с допълнителните ефекти. Забележителни са ярките очила от Prada във футуристичен стил с триъгълни лещи и сиви рамки около зелените лещи. Бъдещето лесно изглежда на фона на кръгли и сини форми, а също и в съответствие с идеалите на Анна Суи, с темата за вълните и пътуванията. Създайте футуристично креативен лък, както и очилата на ТОД.

# 17: Очила с блестящи очила

След пролетните и летните сезони, искрящият дизайн на очилата е нова тенденция. Обичаме блясъка и преливанията, те ни радват с нашите лещи Ombre в квадратна рамка. Фенди също показа красиви очила с тънки блестящи очила. Футуристичните очила на Мисиони създават усещане за меки вибрации. Блестящите очила използват мраморните ефекти на рамки от различни нюанси.

През есенния / зимния сезон 2018-2019 тенденциите са разнообразни и достатъчно спокойни, за да задоволят различни интереси и вкусове. Намерете си перфектния дизайн на очилата за новия сезон, за да добавите блясък и елегантност към вашите приятели!

Share:
Comments