Чорапогащник от цвят на плътта: класически или маветон?

Омразата към телесните чорапогачи буквално завладя модния свят. Всички те осъждат, а жените, които ги носят, почти сочат пръст. За руските жени такива признаци на изявени дизайнери се оказаха буквално гръмотевица от синьото, тъй като в не толкова топъл климат, както в Италия или във Франция, не е толкова лесно да се откажат от чорапогащи, така че споровете по тази тема все още няма да изчезнат.

Елегантност, която се превърна в мавето

Чорапогащните цветове за дълъг период от време бяха знак за елегантност, както свидетелстват книгите за модата от последните десетилетия. Жената в тях изглеждаше грациозна и уважавана. Много икони на стил носеха такива чорапогащи, без да се притесняват, например, можете да си припомните принцеса Даяна, Дона Каран и дори редактора на Vog, Анна Уинтур, а в някои случаи чорапогащи с тоалети се носят дори със сандали. Световната общественост не видя нищо особено в това. Какво се е променило?

Острата амбиция към телесните чорапогащи е свързана с няколко неща.

  • Първо, това е асоциацията с дамите от миналото, които правят телесните чорапогащи атрибут на по-старото поколение. Дамите над 50 години могат да ги носят без страх. Но всички останали, за да не бъдат като дами на 50 години, в светлината на днешните тенденции трябва да ги откажат.
  • На второ място, интернет управлява съвременния свят. В снимките, в повечето случаи, чорапогащи изглеждат ужасни, те блестят, а разликата между цвета на краката и ръцете е твърде поразителна. В обикновения живот образът може да бъде доста добър, но картината показва всички недостатъци, а краката привличат специално внимание.
  • На трето място, модерната мода не обръща внимание на климата изобщо и дори сезонните неща се смесват до известна степен, така че дизайнерите не се интересуват, че може да е просто студено отвън и трябва да облечете чорапогащник и затова няма причина да носите чорапогащи, Симулиране на естествения цвят на кожата, ако можете просто да ходите с голи крака.

Кога мога да го нося?

Допустимо е да носите телени чорапогащи при жена на възраст или със сигурен статус, когато се появявате на събитие с голи крака, просто е невъзможно. Обикновено това се отнася до съпруги на дипломати и короновани лица. В офиса са подходящи и чорапогащници, защото на работното място облеклото е много по-важно от модата. Без тях, да не правите и важни официални събития, където всичко е подредено и благородно, а цветните чорапогащи няма да предизвикат важни гости, освен ако не е модерно парти, където ще има стилисти и дизайнери. Те също ще бъдат подходящи, ако една жена създаде образ на последните десетилетия, когато такова чорапогащно е било обичайно.

Жените, които не са доволни от краката си поради мазнини, изпъкнали вени и други проблеми, могат да носят телесни панталони, тъй като ярките цветове ще привличат вниманието само към несъвършените крака. Но чорапогащките в този случай трябва да са възможно най-близо до цвета на кожата на жената, колкото по-малко е в тях, толкова по-добре. Имитиращото слънчево изгаряне и други подобни трябва незабавно да бъдат замразени. Също така, лъскавите чорапогащи не са разрешени, защото изглеждат откровено лоши.

Каним ви да вземете участие конкурс за най-добър есенен сефис. Победителят ще получи прекрасна награда - шал от световноизвестния дизайнер Том Тейлър.

Share:
Comments