Чорапи бебе крака, или да си крак!

Всяко стъпало поддържа тегло пет пъти повече от масата на нашето тяло. Краката е подобна на добрата гума върху автомобила. Той ни позволява да поддържаме баланс, да ходим, да бягаме и да скачаме, да гасим повечето от въздействията и натоварванията. През целия живот краката могат да издържат на колосални товари, а кожата е по-дебела, отколкото на всяко друго място в тялото ни.

Вземете например жените - очарователни, елегантни, необичайни и непредвидими. Те са създадени, за да бъдат красиви и да подчертават тяхното съвършенство, като да ходят на петите си. В резултат на това телесното тегло се преразпределя неравномерно и цялата работа на краката се извършва единствено от пръстите, има зъби и мазоли.

И какво е по-добро от мъжете? Което може да се случи в някои маратонки през зимата-пролетта-есента и лятото в допълнение, абсолютно не се грижат за комфорта на краката си и пренебрегват салон педикюр. Тяхната партия - кератинизирана кожа на краката и груби токове, надрасквайки се дори и през чорапи.

Какво да правим и как да живеем с него?

Японското чудо

Япония - най-старата държава със собствена философия на живота и специално отношение към собствения си комфорт и здраве, издигнато в култ. Може би затова тук за пръв път в света са изобретили фантастични чорапи за домашен педикюр.

Само преди няколко години уникалните чорапи Baby Foot могат да бъдат закупени само в Япония и те са значителна част от подаръците, върнати от източното турне. Днес всичко се е променило.

Компанията "Scandi Line", която успешно работи на руския пазар, предлагаща ефективна линия на защита срещу повишено изпотяване Dry Dry, получи изключителното право да бъде официален дистрибутор на TM Baby Foot у нас. Сега можем да се възползваме и от това необикновено чудотворно лекарство от Япония.

Източна рецепта и съвременни решения

Тайната на чорапите Baby Foot се намира на първо място в специалния им състав. Това означава седемнадесет органични компонента - от екстракта от медицински градински чай и камелия до инфузия на маслиново масло и грейпфрут.

Основният компонент, благодарение на който се постига огромният ефект от ексфолирането на възбудените частици на кожата на краката, са плодовите киселини. Специално място в състава на съставките "Бебешки крак" е млечната киселина, известна дори във времена на несравнима Клеопатра.

Ти просто трябва да се сложи на чорапи и няколко часа, за да седне с любима книга или гледате нов филм в уюта на вашия дом. След това отидете на душа и измийте гелната композиция от краката си. И тук забавлението започва. Ефектът от приложението на чорапите Baby Foot ще бъде видим само след няколко дни. На първо място, на малките пукнатини се появяват крак на кожата, които под влияние на топла вода ще се формира в дрипи. Такива парчета кожа трябва да бъдат внимателно отстранени по време на душ. Можете да се ускори процеса на почистване на напукана кожа, с помощта на различни ексфолианти. Малко търпение - и като резултат ще получите идеално гладка и нежна кожа, като след педикюр, като единствената разлика е, че ефектът от чорапите крачето на детето продължи много по-дълго процедура се извършва в домашни условия и не струва много пари.

Всички хубави, както обикновено, са изключително прости, които отново бяха магически доказани от японците, създавайки първите уникални чорапи "Baby Foot". Лесно можете да се разхождате!

Share:
Comments