Apple'many, като мода за скъпа простота

Днес името на Стив Джобс е известно на милиони хора по целия свят. Героят на своето време. Атрактивен, неопетнен, категоричен, интелигентен, мъртъв. Човек, който даде на света нова марка, превърнала се в култ не само сред представителите на бохемия и светските лъвове, но и сред хип-хоп, които отричат ​​каквото и да било участие в съвременните модни тенденции. Как стана така, че модата за скъпа пустота не минеше, изглежда, никой?

IPhone беше първото масово устройство, поддържащо мултитъч, а тази свежа вълна, пробита в нашия живот през 2007 г., превърна понятието удобство и стил на стил. Надолу с мулти-бутон тежки джаджи! В дъмп, обемисти телефони с камера, които бяха изхвърлени бързо и не позволиха използването на интернет толкова, колкото много потребители искаха.

Тънки и изящни линии се виждаха дори и на места, където, изглежда, просто не можеше да има място за тях. Вчерашните гейчове, които се интересуват само от видеоигри и старинни серии, за които, понякога никой дори не чуваше, бяха почти на гребена на новата вълна. Apple се грижи за всичките си потенциални клиенти, като ни принуждава да искаме да купуваме елегантните и невероятно продуктивни устройства. Отговорът беше очевиден: Стив Джобс призова всички да работят, мислейки за брилянтен ход - модифицираната обвивка на смартфоните.

Всичко в ръцете си, просто действай! Искате ли да сте в тенденция, за вас довършването на кутията със злато, изкуствени или скъпоценни камъни, редки видове дърво или кожа. Искате да докажете на всички, че не ви е грижа за поръчките на водещи експерти в сферата на бизнес стил или светски блясък - направете гравиране на любимия си супергерой или аерография със застаряващото "The Beatles".

В много модни филми, сериали, включително сериали, главните герои използват техниката на Apple. Сякаш случайно напомняш - без значение кой си, колко сте на възраст, какво работите и какво правите - можете да имате iPhone или iPad, защото е толкова стилно и удобно и най-важното е, че винаги оставате сами, независимо дали сте лондонски dandy, секретар-референт , наркоман или домакиня. Всичко е във вашите ръце!

През юни 2013 г. Apple мобилизира резерви и най-накрая конфискува сърцата и портфейлите на лоялните си фенове. Сега в САЩ има възможност да се разменят стари iPhone телефони за нови с допълнителна разлика в разходите, но може ли някой да ги спре? В края на краищата, най-добрите дизайнери и инженери вече са разработили серии от калъфи с ограничено издание, използващи благородни метали и кожа, а Нюйоркската фирма The Natural Sapphire Company създаде калъф от чисто злато за iPhone 5, украсен със скъпоценни камъни. Можете ли да устоите на това блясък? Можете да бъдете всеки, можете да имате някакъв просперитет, можете да отречете модните тенденции и тенденции, но е почти невъзможно да се откажете от ябълката, опъната от Стив Джобс.

Share:
Comments