5 не в първата седмица чрез газ

Първата седмица на почивката е най-тежкият период за всяка жена. Ти непрекъснато се натъкваш на следи от първите. В главата ми се превръща: "Защо?", "За какво?" И ако сте оставили мъжа си, а след това отново: "Откъде получих толкова много сила" и "Може би се обърках?". Има 5 не е възможно, които са подходящи за всички разединен: за онези, които са напуснали, и за онези, които произволно се удряха от лагера на "двойките".

1. Не можеш да мислиш за миналото

Вашите спомени, в крайна сметка, ще доведат само до един - вече сте без него, вече не е там. Независимо дали мислите с отрицателни или помните добри моменти, мисли - това е непрекъснат поток и откъде ви води - не е ясно. Не предизвиквайте повече болка.

Как да се справим

Никога не трябва да мислиш за него. Това е невероятно трудно, но се опитайте да укрепите и повторите за себе си скъпите думи, които Скарлет О'Хара веднъж ни научи: "Утре ще помисля за това".

Изграждане на планове за лятото, навлизане в работа, коренно промяна на образа и прическата. Помислете за всичко, опитайте се да вкарате главата си с всякакви глупости. Ако нещата са много лоши и първото не се измъкне от главата му, има само един изход. Да приемем, че не разбирате дума на английски - направете спешна среща за напреднали полиглоти. Направете го у дома или ще изглеждате като пълен глупак пред вашата група!

2. Нощта е най-опасното време

Съгласете се, мислите са толкова трудни за контрол, а през нощта мозъкът изглежда да живее отделно от тялото, той ви контролира и решава какво ще мислите и какво не. В допълнение, едно добре забравено старо усещане за празно легло не може да бъде полезно по никакъв начин.

Как да се справим

Тези страхове през нощта не са толкова трудни за преодоляване, най-важното е да се намали времето на празни престои в леглото без сън.

- Поканете своите приятелки (или приятели) да прекарат нощта с вас

- Използвайте хапчета за сън

- Ставай рано, за да се намалиш, веднага щом сложиш главата си на възглавницата

- Гледайте филми, прочетете скучна литература на дивана, лягайте само когато сте вече непоносимо сънливи.

Много е важно да разбирате значението на тези "невъзможни" и да не се забавяте. Защо трябва да се нараниш? Разделяне и така не е приятно усещане.

3. Не се обаждайте или търсите срещи.

Вие (като него) трябва да си почивате и да мислите нещата. Ти стигна до това решение, защото не си се представила като двойка. Нуждаете се от време, за да разберете всичко и да вземете окончателни решения с нова глава.

Как да се справим

За съжаление, за това "невъзможно" няма друг начин, освен самоконтрол. Прочетете условията по-долу и размишлявайте:

Ако той се раздели с вас, то сега няма да го върнете. Това е спецификата на хората, те не са толкова емоционални, колкото ние, жените и не очакваме, че ще ви забърка с отворени обятия. Ако искаше, той се наричаше отдавна.

Ако сте се разделили с този човек, тогава обаждането особено не си заслужава. Не беше лесно за вас да вземете това решение. Помисли, не позволявайте на емоциите да те контролират. Ако бързате, може да се наложи да преминете през раздялата с този човек повече от веднъж.

4. Не можеш да пиеш тъжно

Можете да пиете, но само за да не бъдете тъжни по-късно. Твоята вечер не трябва да завършва с пияни разговори с бившите и се оплаква за твоя "безполезен живот". Тази връзка вече те нарани. Най-вероятно последните месеци не са били най-приятни в живота ви. Може би той, козелът, те накара да страдаш. Във всеки случай, не се влошавайте. Когато видиш нещо, не плачи и не страдай, ако се разделиш с него.

Как да се справим

- Пийте само с доверени хора. Вероятно имате приятели, които със сигурност няма да ви оставят да се отегчите и разстроите. Обадете ги, ако искате.

- Малко хора знаят своята "тъжна доза", но ако се отнасяте към тези късметлии, тогава имате късмет. Основното нещо е да не прекалявате.

- Алкохолиците от страната разкриха, че водката в 99% от случаите действа депресивно върху нервната система. След това, вие получавате по-лесно депресия, имате още по-тъжни мисли. Не пийте водка изобщо. Много добре, ако знаете напитките, които са гарантирани, че ще повдигнете духа си.

- Просто не пей.

5. Вие не можете да получите депресия

Някои жени наивно вярват, че ще могат да плачат сега, ще изгубят и ще им бъде по-лесно. Може би това е така, но никой не може да ви гарантира, че по време на тази "печална бунт" няма да направите нищо, което ще съжалявате по-късно. В допълнение, тя е много вредна за нервната система. Най-малкото си съжаляваш.

Как да се справим

Е, първо, трябва да се контролираш и да си спомниш вредата, която твоето тяло нанася върху човек, който няма място в живота ти. Комуникирайте с приятели, обадете се на приятелите си, ако е необходимо, отидете на психолог, просто не се оставяйте да се разболеете. Вашият бивш вече не ме е грижа, ако открие, тогава той вероятно ще мисли, че сте някакво необичайно. И ти ... защо да се мъчиш? Бъдете по-силни от обстоятелствата.

Коментари

O0 11/01/2016 Направих това по мое време. Беше трудно, но за щастие това е всичко в далечното минало ..
Share:
Comments