4½ правила на спа романа

Какво би могло да бъде по-романтично, за да се срещне с идеалния ви човек на лазурния бряг, заобиколен от екзотично и лето настроение? ... Романтична почивка е ценена цел за много жени. Настрана от суматохата и грижите, можете да "ловите" и да се насладите на този процес. Тук жената може да се разкрие от неочаквана страна, да се потопи в света на своите желания и смели фантазии, да се чувства свободна от проблеми и тревоги. И с успешното изравняване на звездите, курортната романтика може да се превърне в нещо повече ... Но всичко е толкова спокойно?

Ергоногите в курортите често не са такива или просто възприемат такива взаимоотношения лесно и игриво ... Flirtation в 80% от случаите завършва с отпуск, оставяйки само остатък от конфликтни спомени. От една страна, отрицанието на романтичните и вълнуващи приключения, от друга - разбирането, че тази магическа река не може да влезе втори път. И колкото по-голям е полетът на страстите, толкова по-болезнен е опитът за невъзстановимост. Но това не означава, че една жена не може да си позволи такава лесна шега като курортна романтика.

Има няколко точки, които ще помогнат да получите най-много удоволствие и най-малко разочарования от курортните отношения:

  • Друг живот. Оставете е друго измерение. Във всичко се възприемат по-рязко, по-ярки. Това е само отделен епизод в историята на живота ви. Затова оставете всичките си настройки и правила у дома. И сложи лекота и добро настроение в куфара на възприятието. Бъдете отворени за приключения, но не ги носете в нормалния си живот. Трябва ясно да разберете, че курортният живот има финал и не е като обикновените приказки.
  • Времето е забавно, Курорт красотата може да бъде много. Не преследвайте някой сам, се притеснявайте, бъдете нервен. Отпускът не е за страдание. Предпочитайте тези, които ви харесват. Не забравяйте, че вие ​​сте кралицата тук и ви избираме!
  • Лесни разговори. Потопете се в живота на курорта, оставяйте всички належащи проблеми и интереси зад вратата. Говорете за политиката, икономическата криза и особено за постиженията на вашите деца едва ли ще привлекат вниманието на хората към вас. Литературните новости и креативността на Klimt са много по-подходящи за чаша игриво бяло вино. И не се опитвайте да научите всички подробности за живота на вашия събеседник. Информацията може да ви разочарова, а не фактът, че това ще бъде вярно. Просто се наслаждавайте на общението.
  • История двоих. Често курортните приключения се превръщат в любими теми на кокошките партии и, вследствие на това, повод за завист на приятелките. Ако не искате да се забърквате и да станете обект на клюки и слухове, помислете за друга история за любопитните ви събеседници.

Има стереотип, че кулминацията на всеки романтичен курорт е луд секс в хотелския апартамент или на плажа. Въпреки това, романтичните взаимоотношения могат да бъдат много по-интензивни и вълнуващи без интимност. Разходки, погледи, непринудени щрихи и съвети могат да дадат по-ярки и приятни спомени. Едно вълнуващо разстояние е по-важно от секса! Можете свободно да флиртувате, да флиртувате и да се къпете в мъжкото внимание и в същото време да останете свободни, без да превишавате определени граници. Ако все пак това е въпрос на близост, не забравяйте за функциите за безопасност. И не очаквайте този курортен секс да ви отведе до олтара.

Виктория, 31 год

Преди две години имах ваканция във Венеция. Реших да отида там сама: съпругът ми винаги е бил недоволен от нещо, връзката е напрегната. Желаейки да абстрахира от живота, остави детето на майка си и си купи турне в продължение на 14 дни. Откровено казано, летях с тежко сърце: по някаква причина бях сигурен, че няма да е възможно да има пълно почивка, в главата ми имаше много мисли, имаше чувство за вина за това, че детето не беше с мен. В опашката за паспортен контрол тя започна да разговаря с мъж. Той беше над 40 години, умерено сладък, интересен. Оказа се, че и той лети сам. В самолета седеше през фотьойл, искал да говори, той уредил с нашия общ съсед за смяната на мястото и седеше до мен. Съобщението беше за всичко и за всичко. Опитах се да не докосвам личния си живот, но той не настояваше. Вече във Венеция бяхме в една и съща група, без да познаваме никого, разговаряхме много, отидохме в ресторанти, той ме третираше много топло и постепенно се отдръпнах от проблемите. Не се говореше за интимност. По някаква причина изглеждаше, че всичко това би било вулгарно. Две седмици минаха незабелязано: понякога ми липсваше детето или по-скоро се тревожеше за него, защото това беше първият път, когато го оставих толкова дълго, без да имам контрол над него. В Москва казахме сбогом, без да обменяме контакти. Престорих се, че бързам да ме чакат. Исках да го оставя в спомените си. Нямах нужда от продължаване на тази романтична празника, която ми помогна да се разбера, да видя какво наистина ми трябва и да се впусна в рутинния рутинен живот с нови сили.

Share:
Comments