10 елемента за гореща нощ

Така че, ще имате добра нощ заедно, нощем и сутрин. Няма значение дали сте мъж или жена, вероятно сте притеснени, че всичко ще свърши. На партньора му беше удовлетворено и че страстите не намаляха. Осигурете необходимата аура, изпълнена с безкрайни романтика и горещ секс, може да бъде многообразие от начини. Нека разгледаме някои от тях.

Свещи. Да, да, нека това да е малка измислица, но свещта светлина успокоява и тонизира романтично настроение. Запалете няколко свещи в спалнята. Ако току-що започнете да се срещате, тогава нямате нужда от свещи с мирис, ако втората ви половина не е алергична към силни вкусове.

Цветя. Трябва да е малък букет, който стои на ваза на масата. За бележката: венчелистчетата от рози на леглото изглеждат красиви само в реклами, не се нуждаят от такива странства.

Бельо. Това важи не само за жените, но и за мъжете. Трите, но трябва да е чиста, да не се смачка. Същото важи и за спално бельо. Изборът е по-добре да се даде на коприна, само че е желателно да изберете с гумена лента за закрепване, не искате, че в точния момент тя се подхлъзна на пода.

Music. Музиката може да бъде всяка, само за да задоволим и двете. Стил - под настроение. Можете да имате романтична любовна връзка с класиците и страстен секс за метъл.

Легкие закуски. Най-хубав морски дарове канапе, плюс шоколад. Не е нужно да ядете достатъчно и тази храна е един от най-добрите афродизиаци. Що се отнася до алкохола, можете да си позволите чаша шампанско или вино, останалите ще бъдат излишни и само ненужно ще ви отпуснат.

Ароматни масла. Един или няколко, за масаж. Еротичният масаж е отлична прелюдия към най-важните. Просто по-добре преди това, прочетете няколко статии как правилно да го направите.

Платок или лента, с които можете да блъскате партньора си, за да засилите чувствата си. Със същата лента можете първо да докоснете кожата на партньора си, като постепенно възпламенявате усещанията.

Презервативи. Ако не планирате концепцията на детето за тази вечер, препоръчително е да ги използвате все едно. Да, можете да използвате прекъснато сношение, но имате нужда от гореща нощ и следователно е по-добре да се отпуснете и да се забавлявате.

Еротични играчки. Не е задължително, но ако има желание, тогава използвайте. Ако току-що започвате, тогава е по-добре да не имате фанатизъм (не вземайте яки и гадове веднага). Ако сте опитен играч на ролеви игри, не е нужно да обяснявате подробностите.

Най-важното е вие, вие сами, Въображението и желанието ви трябва да ви кажат какво искате и какво иска вашият партньор.

Лека нощ за теб.

Share:
Comments