Oxisase - уникален метод за отслабване

Проблемът за загуба на тегло жени се опитват да решат много начини: някой отива в салона, някой се изчерпва с гладна стачка. Не всички методи обаче имат положителен резултат. Понастоящем има метод за отслабване, който е оценен от огромен брой жени. Става въпрос за дихателната гимнастика Оксисайз.

Oxysize на английски означава "кислородна гимнастика". Изглеждаше малко повече от десет години и днес тя спечели заслужена популярност. Диафрагматичното дишане ще бъде първата стъпка към съня на момиче с наднормено тегло. Но човек не може да се отърве от подкожните мазнини с помощта на един дъх, така че трябва да се комбинира с гимнастика.

Гимнастически упражнения

1. Странично разширение. За тези, които искат да направят тънка талия.

2. Удари на стената. Ефективно упражнение за отслабване на бедрата и краката.

3. Натискане нагоре. Активирайте всички мускули на човешкото тяло.

4. Удари са много полезни за най-проблемните области на бедрата и задните части.

Основата на Oxysize е цикълът на дишане (четирикратното повтаряне на схемата "инхалация, три dovdocha, издишване, три преди издишването). Поради постоянното напрежение и релаксация по време на дишането на коремните мускули, се извършва бързото им повдигане.

Четирите основни правила на дишането

1. Вдишване. Трябва да се отпуснете, да се усмихвате широко, докато ноздрите трябва да се разширят. Във всички дробове вземете въздух, така че стомаха да стане като топка.

2. Три кратки вдишвания. Чрез носа е необходимо да се правят малки три вдишвания и едновременно с вдъхновение все повече и повече да се надува стомаха.

3. Издишване. След няколко леко отворени устни, трябва да издишате, докато изтегляте стомаха си и да се опитате да не спускате главата си.

4. Три къси възпаления. Направете три кратки издишания през устата и с всяко такова издишване, привличате все повече и повече корем.

Всички тези четири етапа представляват един подход. На този метод имаше положителен ефект, според автора на гимнастиката, един ден да се направят 30 такива цикъла.

Огромно предимство на тази дихателна гимнастика е възможността да се направи не само у дома или във фитнес залата, но, да речем, шофиране на кола.

Противопоказания за гимнастика Oksisayz

- Наличие на сериозни заболявания: сърдечно заболяване, щитовидна жлеза, аортен аневризъм или церебрални съдове, белодробна хипертония или повишено вътречерепно налягане.

- Постоперативно състояние (хирургични интервенции в гръбначния стълб, както и операции с лента).

- Бременност.

Техниката на дишане упражнения Oxisayz за отслабване помага на човек да се отърве от излишните мазнини и безкрайни диети, ще помогне за подобряване на състоянието на кожата и физическото благополучие. Няма възрастови ограничения (възрастните хора се препоръчват просто да намалят натоварването). Все пак, човек трябва да помни: една дихателна гимнастика няма да бъде достатъчна, трябва да добавите някои гимнастически упражнения. Ефектът от такива сложни упражнения няма да ви накара да чакате.

Share:
Comments