Най-силната молитва за отслабване

 • 1 Молитвата ви помага ли да отслабнете?
 • 2 Молитва за отслабване
  • 2.1 Молитва за Морона от Москва
  • 2.2 Намаляващата луна
  • 2.3 На воду

Както знаете, вярата винаги помага на най-отчаяните хора. Само вярата и ежедневната молитва могат да издигнат човек от коленете му и да му попречат да се предаде. В този случай ще разгледаме молитва за отслабване. Ако вярвате във Висшите сили и мислите, че само те могат да ви помогнат, прочетете този материал.

Молитвата ви помага ли да отслабнете?

Молитвата е вид авто-предложение. Ако правилно се адаптирате към намаляването на теглото и прилагате ежедневно към Висшите сили, те със сигурност ще помогнат. В крайна сметка, както знаете, мислите са важни. Освен това, ако не молитвата, ще ви помогне да се отървете от един от смъртоносните грехове - лакомия?

Чрез постоянно преяждане ние успокояваме душата, прехвърляйки цялата тежест на проблемите на тялото. Честото потребление на висококалорични вредни храни се дължи на съмнение и постоянно напрежение.

Интересно е да знаете:
 • Ритуал за отслабване как да се държи?
 • Медитация за отслабване
 • Защо теглото остава на място при отслабване?
 • Упражнения с обръч за отслабване корема и страни
 • Правилната мотивация за отслабване
 • Рецепта за диетични напитки за отслабване

Молитвата ще успокои душата и тялото и с правилно избрани думи ще накара тялото ви да отслабне. Думите имат много мощна енергия, способна да унищожава, изгражда и изгаря мостове. Защо не те помагат да отслабнете? В материала по-долу ще разгледаме най-ефективните молитви за отслабване, което ще ви спести от наднорменото тегло и тежко бреме от преживявания в това отношение в най-кратки срокове.

Молитва за отслабване

Тъй като Господ е нахлул в народа надежда за най-доброто, спасявайки се от тежки мъки, беше поискана специална молитва, искане за отслабване, което облекчи хората с наднормено тегло и вредни вещества.

Отслабването с помощта на привличането към небесата е един вид пост. В края на краищата, когато гладувате, хората се отричат ​​от бонбони, алкохол, брашно и други храни, съдържащи вредни вещества. Човекът по този начин спаси плътта си не само от излишни килограми, но и от греховете, натрупани за цялото време.

Как да почиствате червата у дома

Тъй като никой не е безгрешен, един или друг начин на молитва с молба за прошка от Господа поиска всичко. Дори и най-ревностните атеисти по един или друг начин прибягнаха до молитва, ако имаха скръб в семейството.

Дори ако сте скептици на съществуването на Висшите сили, които ни защитават, нека да разгледаме най-ефективните молитви за отслабване.

Молитва към Мотрона от Москва

Често жените с молби за загуба на тегло се обръщат към Матрона на Москва. Текстът на молитвата звучи така:

Блажена Матрона Москва, прости ми греха ми на лакомия и позволи ми да преодолея изкушението да се докоснат до забранения плод. Нека плътта ми да бъде вечно наситена от само един глътка от най-чистата вода. Амин.

Разбира се, горният текст беше неточен. Можете да промените думите, както искате. Основното нещо е, че същността на това не се променя. Искате ли да отслабнете, като се обръщате към Бога? След това незабавно потърсете помощ от тази свята жена и молбата ви ще бъде изпълнена възможно най-скоро. Основното нещо е да не губим вяра.

Спускащата се луна

Хората, особено тези, които вярват в магията, често произнасят конспирации върху изгряващата луна. Независимо дали става въпрос за искане за възстановяване на близък човек или за молба за промяна в съдбата, в повечето случаи това пророчество се сбъдва.

Това явление на природата е очистването на тялото от всички лоши неща. Казват, че дори да погледнете изгряващата луна, ще се случи чудо. Защо не се опитате да кажете молитва, искаща загуба на тегло?

В този период, в допълнение към исканията за премахване на излишни килограми, има специални правила за хранене, които са прилепнали към това, със сигурност ще постигнете желания резултат от загуба на тегло. Така че, за да получите ефективен резултат от загуба на тегло, трябва да извършите следните действия:

 • пие по време на новата луна само билкови инфузии и прясно изцедени сокове;
 • ядат почти всички нискокалорични храни, но с умереност;
 • без да се отказва от сладко, брашно и алкохол.
Диета от калории: 1200 на ден

Въпреки това, горните правила са ефективни във всяка друга диета, за да се освободите от излишните килограми.

На воду

Препоръчително е да прочетете сюжета върху водата, преди да си легнете. Помислете за собствения си текст с молба да се отървете от наднорменото тегло, да вярвате в него и да произнесете в идеалната тишина преди да заспите, защото в този момент тялото е най-настроено да намали теглото си.

Същността на молитва за отслабване е както следва:

 • да излезе с текст на молитва за отслабване;
 • Изразявайте го на чаша вода с ясен, уверен глас;
 • пият цялото съдържание на стъклото;
 • отивам да спя.

Текстът на молбата може да изглежда по следния начин: "Аз, Божият служител, (Име Фамилно име Патронимик), са били дълго време глупави. Помогни ми да се отърва от този грях, О, Всевишни! Кълна се в теб, до края на живота ми, да бъда в хармония с тялото и душата си, да живея в истината и съвестта пред себе си и пред теб, Господи! Амин. "

Освен това се препоръчва да отделите време за поне умерено физическо натоварване. Молитвата със сигурност може да ви помогне да отслабнете, но едва ли е възможно тялото да бъде приведено в правилната форма.

Дайте колкото е възможно повече време за здравословна диета. Никога не прескачайте закуската, защото съдържа останалата част от енергията, от която се нуждаете. Живейте в съвест. Бъдете честен и справедлив човек. И тогава Бог със сигурност ще чуе всичките ви искания и ще ви даде желаната загуба на тегло.

Share:
Comments