Lipo 6 мазнина горелка е неговият състав и как да го вземе

Липо 6 е американска горелка за мазнини, която включва вещества, които ви принуждават да изразходвате повече енергия. Вие упражнявате, добавете Lipo 6 капсули и прекарвате 30-50% повече калории, отколкото без капсули.

Намаляването на мазнините в корема, бедрата и други части на тялото зависи само от един фактор - дефицит на енергия. Енергията, която получавате от храната, и я измервате в килокалории. Когато консумирате повече калории, отколкото ядете, тялото започва да изгаря собствените си мазнини в търсене на гориво.

И тук принадлежи мазнината горелка Lipo 6. Тя принадлежи към клас на така наречените термогени, поради способността си да се увеличи освобождаването на топлина - термогенеза, а това е допълнителен разход на енергия.

В допълнение, тя съдържа стимуланти, които активират нервната система и искате да бягате, да скачате и по принцип да не стоите неподвижно. Спонтанната активност, плюс увеличаването на интензивността на обучението, увеличава още повече потреблението на енергия.

Ефектът от приемането на Lipo 6 е мощен, но преди да купите този наркотик, погледнете от какви компоненти той се състои.

Липо 6 - състав на буркана

Какво има в Липо 6?

Поради популярността на добавката, производителят започна да произвежда различни варианти на Lipo 6. Съставът на всеки от тях е различен и е предназначен за различни групи потребители. Въпреки това във всички Липо има "общи" компоненти:

Синефринът е вещество от горчиви портокали

Синефринът е безопасен аналог на забранения ефедрин. Тя е по-слаба и това е, което ви предпазва от изразени странични ефекти. Повишава производството на топлина, намалява апетита и повишава издръжливостта. Той също допринася за синтеза на адреналин, който на свой ред освобождава свободни мастни киселини от адипоцитите (мастните клетки).

При дози над 50 mg синефрин причинява главоболие, бърз сърдечен ритъм и повишено кръвно налягане.

Йохимбин — афродизиак, растительный алкалоид

В мастните клетки има алфа и бета рецептори. Групата бета разцепва мазнините и увеличава адреналина, а алфа рецепторите, напротив - намалява активността на отслабване и допринася за отлагането на мазнини, за да се поддържа баланс на енергия и да не се прахосват мазнини напразно.

Йохимбин прекъсва връзката с някои от алфа рецепторите, стимулирайки изгарянето на мазнините. Също така, той пречупва нервната система, така че да усетите вълнението и зареждането на жизнеността, както и от няколко чаши силно добро кафе.

Бъдете внимателни. Дозата от повече от 15 mg води до прекомерно възбуда, хипогликемия, главоболие и световъртеж.

DMAE е ноотропно лекарство, което подобрява мозъчната функция

В СССР бях назначен на космонавти по време на подготовката за полети. Нормализира паметта, концентрацията и психическото състояние. Съставът на мазнините горелки са включени, за да се намали стреса от глад и физически усилие. Колкото повече стрес, толкова по-голяма е загубата на мускулна тъкан, която трябва да се поддържа, само защото само по себе си консумира много калории, дори по време на почивка.

Благодарение на DMAE и не губите настроението поради хроничен недостиг на енергия, е по-лесно да се мотивирате за обучение и диета.

Кофеинът е алкалоид, който стимулира нервната система

Вероятно знаете чувството на жизненост след чаша силно кафе. При тренировка кофеинът увеличава синтеза на адреналин, което подобрява загубата на тегло. Също така увеличава издръжливостта. Упражнението под кофеина е лесно, било то сърдечно или тренировъчно.

Стимуланти на щитовидната жлеза

Много растителни компоненти имат положителен ефект върху синтеза на хормони Т3 и Т4, които регулират мастния метаболизъм в организма. Най-често срещаните са guggulsterones. Те не заместват T3 и T4 и не копират действията си. Гугулстероните активират рецептори, които взаимодействат с тиреоидни хормони.

Ако мастните клетки на корема или бедрата не дават тегло или не могат да напуснат в последния завой, това може да е сигнал за лоша производителност на рецепторите, включително Т3 и Т4. Guggulsterones, които са част от Липо 6, стимулират тяхната работа, допринасяйки за естественото изгаряне на мазнините.

Эффект от приема Липо

Всички компоненти в сумата заедно помежду си причиняват повече движение и по-малко умора. Ако сте прекалено мързеливи, за да се справите или нямате сили да се махнете от дивана поради оскъдния диетичен прием, приемането на Lipo 6 лесно ще поправи ситуацията.

Сега ще се потите, движите се, тренирате пълноценно физически и психологически. Стимулирането на нервната система ще ви насочи към процеса на обучение. Синефринът ще увеличи производството на топлина, кофеинът ще предизвика синтеза на адреналин, а йохимбинът ще се развесели.

Возвращаясь к началу статьи – вы будете худеть, ведь начнете тратить гораздо больше <>энергии. Увеличение расхода калорий – именно так работает Lipo 6.

Липо 6 странични ефекти

Липо 6 е силна мазнина горелка, така че дори и с подходящ прием в първите дни, хората забелязват замаяност и спадове на налягането. Синефринът, заедно с кофеина, ще ви накара да се смущавате, ще ви е трудно да седнете неподвижно. Йохимбин повлиява кръвната захар и кръвното налягане. Тя може да се издигне до висок знак, от който ще почувствате апатия, треперене на ръце, треперене. И всичко това на фона на бърз сърдечен ритъм поради такива стимуланти като кофеин.

Всеки реагира по различен начин на Липо 6. Повечето от първите дни на приема ще бъдат неудобни. Затова препоръчваме да започнете приема на добавката от половината от посочената доза. След три дни можете постепенно да увеличите дозата до нормално. Това гладко влизане в режима ще ви осигури от странични ефекти.

Когато дозата бъде превишена, ще получите целия букет от негативни ефекти, започвайки с падане на налягането и завършвайки с гадене и треперене.

Липо 6 мазнина горелка - как да се вземат

Вземете добавката всеки ден. Първата капсула сутрин, следващите две следобед след 3-5 часа. В дните на тренировка, втората част от капсулите трябва да се вземе непосредствено преди тренировка.

Ако теглото Ви надвишава 55 кг, увеличете дозата. На сутринта - 2, а след обяд - 3 (преди тренировка). Не вземайте Lipo 6 по-малко от 4 часа преди лягане, в противен случай ще ви е трудно да заспите поради наличието на кофеин и други стимуланти.

За да пиете Липо 6, трябва да цикъла за 2 седмици. Факт е, че след 14 дни прием, ефективността на добавката ще намалее. Тялото просто ще свикне с активните съставки.

В този момент трябва да спрете да отнемате 7 дни, за да изгубите тялото. След това започнете да приемате отново добавката. Тялото ще реагира на това като първи път.

Ще Липо 6 ще помогне ли да отслабнете?

Всяка мазнина горелка, дори забранени, няма да даде дългосрочен ефект загуба на тегло. Намаляването на мастната маса е диета с храна. Ако продължавате да ядете висококалорична храна - никакви добавки няма да ви помогнат да отслабнете, защото енергията не може да изчезне магически. Това вие и аз отидохме на училище по уроци по физика. Раздел - законът за опазване на масата.

В същото време, ако наблюдавате калориен дефицит, упражнявате и имате добра почивка, освен това вземете мазнина горелка Lipo 6 за загуба на тегло не боли. При условие, че имате здраво сърце.

Въпреки това, основният фактор за загуба на тегло е контрола на калориите баланс (получаване на по-малко от разходите). Липо 6 - подобно на всички други хранителни добавки само помощник. Той не започва да изгаря мазнините за теб.

За кого е подходящо Липо 6?

Липо 6 е силен термоген. Целевата аудитория е опитни състезатели, момичета от фитнес бикини и тези, които вече следват диета. Да разгледаме специалните случаи:

- Претеглихте 100 килограма и паднахте до 80 килограма. Колкото по-малко тегло, толкова по-малко напредък в намаляването на теглото. За да избегнете блокирането си, използвайте Липо 6;

- Подготвяте се за състезания по фитнес бикини или за сезона на плажа. Имате умерено нисък процент мазнини (15 до 20%). Простите диети и тренировки не помагат да се отървете от най-проблемните области. Липо 6 може да помогне чрез увеличаване на потреблението на енергия;

- Уморени сте в обучение, не можете да се концентрирате, а липсата на напредък намалява мотивацията. Натискането напред може да стане Липо 6.

Ако не сте се научили да контролирате равновесието на калориите в диетата или упражнението, помислете за приемане на Lipo 6 и други мазнини горещо.

Какво отличава различните видове Lipo 6

Различни видове липо 6

Липо-6 без СТИМ - няма синефрин, йохимбин и кофеин, в резултат на което добавката не стимулира ЦНС и не предизвиква възбудено състояние. Карнитинът и гуггулсероните са основните компоненти. Добавката е подходяща за тези, които не харесват стимулиращия ефект;

Липо 6 Stim Свободен

Lipo 6 Rx - подходящи за тези, които се движат малко и дори не тренират. От стимуланти, само кофеин. DMAE улеснява диетата;

Липо 6 RX

Липо-6 CLA - няма нищо общо със своите колеги. Комплект от конюгирана линолова киселина, която ускорява изгарянето на мазнините чрез повлияване на метаболизма на мазнините в тялото. Можете да купите заедно с основното "Липо";

Lipo6 CLA Липо-6 Карнитин - чист карнитин в L-форма. Не тартарат, а не хидрохлорид. В композицията няма нищо повече. Името е избрано от маркетингови мотиви. Купувайте за обучение, а именно за тонизиране и повишаване на издръжливостта;

Липо 6 Карнитин Lipo-6 Black Ultra концентрат - класически вариант с двойна доза йохимбин, кинефрин и йохимбин. Подходящ за мъже и професионални спортисти;

Lipo Black Ultra концентрат

Липо-6 Black Hers Ultra Концентрат - женски вариант на горната добавка. Няма гъггулстерони, тъй като много жени имат проблеми с щитовидната жлеза и намесата в работата й е нежелателна. Намалена доза стимуланти, по-специално йохимбин.

Lipo-6X - Първата версия на мазнината горелка. Съдържа целия списък на основните компоненти в умерена сума. Подходящ за всички;

Липо 6 Хер – версия 6x без гуггулстеронов;

Lipo 6 Black – не выпускается. Заменен на Lipo-6 Black Ultra концентрат;

Lipo 6 Unlimited - няма налични. Съставът се състои от двойни дози от всички компоненти.

Какво прави Lipo 6 различен от другите мазнини?

Комплект от мощни компоненти. Също така е важно да се отбележи, че течните капсули допринасят за бързото усвояване и пълното проявление на всички ефекти.

Хората със сърдечно-съдови заболявания и новодошлите не се подчиняват на добавката, което отличава Lipo 6 от много универсални горелки за лека мазнина.

резултати

Хората обръщат твърде много внимание на избора на мазнини горелки, забравяйки за основните фактори на загуба на тегло. Всъщност, независимо от хранителните добавки, които използвате, няма да отслабнете с излишен калориен прием.

Представете си, че излишната мастна маса е парично състояние. Когато получавате повече пари всеки ден, отколкото прекарвате, вашето състояние расте, нали? Същото с калориите. Всеки допълнителен сто килокалории е отложен за вашата "държава".

За да промените ситуацията, е достатъчно просто да похарчите повече от това, което получавате. Липо 6 и други мазнини горелки ще направи по-лесно да се харчат "пари", но нищо повече. Те няма да могат да пазаруват и да харчат пари за вас.

Прочетете на:

  • Реални ревюта на Липо 6
  • Какви хранителни добавки и лекарства за отслабване наистина помагат
  • Какво означава да изгаря мазнините?
Share:
Comments