Линдзи лоън открадна гривната на елизабет тейлър

Известният скандал Линдзи Лоън отново стана героинята на престъпната хроника. Изглежда, че момичето обича да шокира публиката. Лична медицинска сестра Елизабет Тейлър обвини актрисата, че е откраднала една скъпа гривна, която някога принадлежи на легендата за Холивуд. Както знаете, Лоън въплъщава образа на Елизабет Тейлър в биографичната "Лиз и Дик". Особено за заснемането на тази картина, медицинска сестра с филмова звезда даде гривната. Очевидци припомнят, че Линдзи е била доволна от декорацията и постоянно се възхищавала на него.

Гривната изчезна без следа след посещението на Линдзи в дома на сестрата. Отначало жената не помисли за нищо лошо, реши, че елементарният Лоън не забравя да извади бижутата. Но тя категорично отрече участието си в инцидента. Сестрата реши да се обади на полицая и обяви намеренията си на Линдзи. Заплахата продължи и Лоън, чрез асистента си, върна гривната на легалната любовница.

Спомнете си, че в навечерието на Линдзи Лоън е бил задържан във връзка с битка, която се е случила в нощен клуб. Според медиите, актрисата най-вероятно ще избегне съдебен процес. Представител на съдебната администрация заяви, че сега разследването събира доказателства по случая. Адвокат Лохан е убеден, че районът му е невинен и е просто жертва на обстоятелства.

Share:
Comments