Кари ан анна създаде фонд за благосъстоянието на животните

Американската танцьорка, хореографката и актрисата Кари Анне Инаба, макар и малко момиченце, се чувстваше близо до животните и природата. Многократно съдията на американското телевизионно шоу "Танцувайки със звездите" се застъпва за запазването на дивата природа на Хавай. "Винаги съм знаел, че трябва да бъда гласът на онези, които не могат да говорят сами", казва 44-годишната Инаба.

Според нея, с пускането на нов проект за животни, тя постигна едно от нещата, които искаше през целия си живот. "Когато наистина искате да реализирате мечтите си, се страхувате да не успеете. Но нямам право, защото това не е за мен, а за животните. "

Последният импулс за реализирането на съня беше смъртта на сянката на котката й миналата есен. На първо място, тя взе "семейството" си още 4 котки. И сега тя има около 25 животни, вкл. и кучета. "Сега трябва да мисля за повече жизнено пространство за тях."

Инна е партньор на Фондацията Entertainment Entertainment Foundation Foundation, която полага основите на проекта "Живот", чиято цел е да подпомогне средствата за подпомагане на животните.

Кари Анне Инаба определи впечатляваща цел - да привлече 1 милион долара през първата година от създаването си. Тя създаде благотворителен търг, в който хората могат да спечелят билети за финала на "Dancing with the Stars". - Дадох личния си билет на финалите - призна Инаба.

В отговор на злите упреци от недоброжелателите Инаба заяви: "Много съм благодарен, че имам работа и аз съм в състояние да си изкарвам прехраната, нямам нужда от толкова много да живея, нямаме нужда от толкова много да имаме прекрасен живот Научих това от животни. "

Share:
Comments