Как да приемате l-карнитин за отслабване?

 • 1 Подготовка L-Карнитин - въведение в заявлението
  • 1.1 Фармакологические свойства препарата
  • 1.2 Противопоказания
  • 1.3 Как мога да взема L-Карнитин течност?
  • Инструкции за употреба на таблетки

Л-карнитин Е аминокиселина, която се използва от професионални спортисти, като биологично активна добавка, която допринася за загуба на тегло. Тази биологична добавка се нарича витамин В11.

Основните свойства на L-карнитин за загуба на тегло:

Интересно е да знаете:
 • Как да приемате L-Карнитин за отслабване?
 • Как да използвате левокарнитин за отслабване - инструкции и дозировка
 • Elkarnitin и Elkar как да се вземат за отслабване?
 • Липоева киселина за отслабване - инструкции за употреба
 • Инструкции за използване на Berlition за отслабване?
 • Инструкции за употреба на хапчета за отслабване Siofor
 • действа като мазнина горелка;
 • осигурява анаболен, антитироиден, регенериращ и антихипоксичен ефект;
 • намалява апетита.

При редовна употреба лекарството води до нормализиране на метаболитните процеси, помага на червата да увеличи ензимната си активност, ускорява възстановяването на нервните тъкани и доставя на организма енергия, извлечена от резервни източници (мастни депозити).

L-Карнитинът ефективно насърчава загуба на тегло, ако го приемате редовно, заедно с активни физически упражнения. Ако изключите спорта, няма да можете да отслабнете с наркотика. Карнитинът започва да работи в тялото, когато се активира режимът на по-висока консумация на енергия. както и експерти препоръчват да се извърши изчисление на индекса на телесна маса. За какво е този показател, можете да го намерите тук: 

Лекарството L-Карнитин - въведение в заявлението

Ако решите да отслабнете без да навредите на здравето, трябва да знаете как правилно да приемате L-Карнитин за отслабване. Това ще ви помогне да направите процеса на отслабване ефективен.

И така, как правилно да приемате L-Карнитин - инструкции за употреба при отслабване:

Първо, трябва да разберете правилната дозировка на лекарството и неговите форми на освобождаване. Сред спортистите е популярен L-карнитин за отслабване, налични в таблетки или капсули.

Какви диетични добавки са най-ефективни и безопасни

Има също така течен Карнитин (сироп), която бързо се абсорбира от тялото. Независимо от формата на освобождаване, продуктът осигурява ефект на изгаряне на мазнините, ако се приема директно преди тренировка.

L-Карнитинът за отслабване трябва да се приема редовноТочната доза ще се изчислява, като се използват инструкциите. Средството за изгаряне на мазнини е абсолютно безопасно, поради което се използва широко в медицината. Карнитинът се дава дори на малки преждевременно родени новородени, тъй като това активно вещество допринася за нормализиране на теглото, осигурява стабилно развитие на мускулите и скелета.

Атлети, които редовно приемат Карнитин. Лекарството помага да се повиши ефективността на обучението, повишава издръжливостта и осигурява на организма енергия, както и помага да се увеличи мускулната маса чрез изгаряне на съществуващите мастни резерви.

Лекарството трябва редовно да се приема от вегетарианци, за да се компенсира липсата на карнитин в тялото.

 • Трябва да пиете добавки за отслабване редовно, като определите дозата. За да се гарантира ефектът от изгарянето на мазнините спортистите приемат от 500 mg до 3000 mg лекарството, разделяйки цялата доза на няколко дози.

Колкото по-висока е физическата активност на човек през деня, толкова по-голяма е дозата на лекарството, но Не увеличавайте дозата до 4 000 м - това няма да даде ефект.

Точната схема на приемане на L-карнитин не съществува - можете да го пиете по всяко време и е препоръчително да пиете половин час преди тренировка. Продължете курса на допускане до загуба на тегло.

Фармакологические свойства препарата

Използва се за отслабване L-Карнитин, можете да намалите теглото и да отслабнете без да навредите на тялото.

Вземете L-Карнитин за отслабване под формата на сироп, в таблетки или капсули отвътре, независимо от храната и ежедневието.

Благодарение на фармакологичните свойства на L-Карнитин, който се влива в тялото, той незабавно се включва в живота си:

 • Увеличава умствената активност.
 • Стартира процесът на изгаряне на мазнини и растежа на мускулните клетки.
 • Има слаб анаболен ефект.
 • Стабилизира работата на сърдечно-съдовата система.
 • Помага за извършване на процеса на детоксикация.
Как да използвате левокарнитин за отслабване - инструкции и дозировка

защото основната функция на карнитина е изгарянето на мазнините, редовното приемане на лекарството осигурява стабилна загуба на тегло за жените и мъжете.

Въпреки това, възможно е да се стартира този механизъм по единствения начин - като се започне активно да се занимава със спорт. Например, сутрин, отидете на фитнес зала или басейн или изберете други видове физическа активност.

Противопоказания

Хората, които се опитват да отслабнат с този наркотик, се интересуват от въпроса дали има противопоказания за L-Карнитин и какви са те.

Множество отзиви на спортисти свидетелстват за това лечението е безвредно и не може да навреди на тялото.

Има обаче някои предупреждения относно допускането - пият Карнитин, когато намаляването на теглото не се препоръчва при жени по време на бременност, както и по време на кърмене.

Отказва да вземе лекарството трябва да бъде, ако има алергия или индивидуална непоносимост към вещество като карнитин.

Препоръчва се също да пиете с повишено внимание Карнитин, който желае да отслабне, с които са диагностицирани уремия, защото лекарството може да причини мускулна слабост. За да се избегнат здравословни проблеми, трябва да се избягва предозиране на тази мазнина.

Как да приемате L-Carnitine Liquid?

Как да вземем течен L-карнитин за отслабване? Дозата на този продукт за възрастни е 5 ml на ден. Можете да пиете сироп по всяко време, независимо от храната.

Въпреки това, ако през деня предвижда спортно обучение, по-добре е лекарството да се приема директно пред нея, за около 20-30 минути преди началото на часовете.

За постигане на положителен ефект под формата на загуба на мазнини, степен на допускане сироп може да бъде 4 седмици и още. Ако е необходимо, дозата може да се увеличи в съответствие с инструкциите - това обикновено се прави от хора, които са подложени на интензивно физическо натоварване.

Течен карнитин незабавно се абсорбира от тялото и незабавно участва в процеса на изгаряне на мазнините, укрепва го и осигурява мускулите, необходими за работна енергия.

Отслабване с активен въглен

Инструкции за употреба на таблетки

Инструкции за употреба на таблетки Л-Карнитин обещает жиросжигающий эффект, если правильно рассчитать дозировку препарата и принимать его регулярно перед каждой тренировкой или физической нагрузкой.

Хората, които се опитват да подобрят собствената си фигура, се интересуват от това как да приемат L-Карнитин за отслабване, за да постигне целта.

Най-важното - използвайте редовно всеки ден за един месец (най-малко), съгласно инструкциите. Курсът на приема на добавката може да продължи, ако в рамките на един месец не е постигнат желаният резултат.

Дозировка на карнитин за загуба на тегло в таблетки се избира в зависимост от целта.

 • Оптималната доза L-Карнитин за загуба на тегло при физическа активност през деня - около 1 500 - 2 000 mg на ден, ако вярвате в рецензиите на спортистите. Пийте хапчето напълно, стиснете ги с много вода.

Някои хора просто пият това лекарство с надеждата да намалят теглото си, а спортът в живота им изобщо не присъства. В този случай, Карнитин няма да донесе ползи от гледна точка на загуба на тегло и загуба на тегло, но ще помогне да се попълни веществото в тялото.

Ежедневната норма на Карнитин може да се получи заедно с определени храни - това вещество се намира в нискомаслено месо, бобови растения, ферментирали млечни продукти, риба, фъстъчено масло, яйца, портокалов сок, аспержи, извара, ориз, както и във всички продукти, които са протеини.

Карнитин, получен от тялото заедно с храна, е достатъчен за човек с ниска или средна физическа активност. При по-голямо физическо натоварване можете да приемате това вещество като лекарство.

Share:
Comments