Юри лоза остро критикува новата песен на андрей макаревич

Ситуацията около главния инженер на страната Андрей Макаревич продължава да се влошава. Неотдавна певецът изрази политическото си отношение към украинско-руския конфликт в нова песен "Моята страна стана луда". Любопитно е, че никога преди работата на "Машината на времето" не беше толкова политизирана, колкото и сега. Всъщност Макаревич поставя слушателите пред необходимостта да избират: или да се съгласят, че сте прав, или да признаете, че "страната е полудяла".

Мнозина критикуват песента. По-специално дългогодишният приятел на Макаревич, певицата Юрий Лоза, обяви диаметрално противоположната си гледна точка. Юри обвини украинците, които според него са унищожили собствената си страна, защото се опитват да доведат всичките си проблеми на Русия, която реагира съответно.

Лоза вярва, че след като Макеревич е в естественото отношение на Русия към сегашната ситуация, вижда лудост, тогава живее "в собствена страна".

Коментари

Партизан 10/26/2016 Makar стар marazmatik! Запознайте се с него .... Повдигнати порцеланови бивници ... Мисията на Нефиг да се постави, е време да се запознаят с ръководството "НАЙ-ДОБРАТА ОТ УКРАЙНА" !!!
Share:
Comments