Джони деп "дори щастлив", за да види ванеса паради в нова

Актьорът Джони Деп не се противопоставя на нови хобита на бившата гражданска съпруга и майка на децата си Ванеса Паради. Освен това, той се радва дори и на тях.

Нов мъж в живота на Ванеса беше Гай-Дейвид Гарби. Ванеса Парадиди го срещна през май по време на полет от Лос Анджелис до Париж. Гарби не е обикновен човек на народа, той е французин мултимилионер. В управлението и притежанието му е най-голямата френска компания "Usinedeco".

След като Деп даде ключовете на Ванеса от имението си в южната част на Франция Plan de La Tour, таблоидите започнаха да говорят за него като за добър и много емоционален човек. Освен това обеща на Ванеса, че тази къща винаги ще бъде на свое разположение.

Парадиди не изостави такава щедрост на бившия си съпруг и прекара известно време в огромно имение с нов джентълмен. Преди седмица, след съвместно пътуване на яхтата Vajoliroja в Сен Тропе, любителите се оттеглиха от апартаментите.

Спомнете си, че Ванеса Паради и Джони Деп са в неформални отношения от 14 години. Те имат две деца: дъщерята на Лили Роуз (13 години) и Джак (на 10 години).

Джони Деп след раздялата също не се разсърди и има краткосрочни отношения с американската актриса за красота Амбър Хърд.

Share:
Comments