Домашни бонбони за майка и бебе. рецепта с снимката.

Този деликатес е добре познат на нашите майки, новото поколение почти напълно забрави за това. И напразно. Домашните бонбони по формула "Бебе" могат да се ползват от вас и вашето дете, без да навредите на здравето.

Вкусът на сладкиши върху "Baby" ("Baby") може да варира значително в зависимост от начина на приготвяне и съотношението на продуктите.

В някои рецепти, почти няма какао, в други има твърде много какао. Някои домакини използват бебешка храна, други - редовно мляко на прах. В нашия случай основната съставка на сладкишите е млечната формула "Baby".

Такива видове бебешка храна са били изпробвани: "елда", "овесена каша", "ориз". Най-вкусните бонбони се получават на елда и овесена каша (овесена каша). Но, разбира се - да експериментирате и да решите какво е "по-вкусно" за вас!

Съставки:

1) 400 g детска храна; 2) 150 ml мляко; 3) 150 g захар (или 100 g прах); 4) 75-100 грама масло (висококачествено); 5) 50 g какао (плюс за поръсване).

При поискване - земни ядки (орехите са най-добри).

Бонбони върху млечната смес "Kid", рецепта с снимка.

1) В неръждаем контейнер се смесват захар, какао и мляко; 2) добавете маслото и го поставете на огъня. Сварете шоколадовата смес, като бъркате 5 минути от момента на кипене. Газът е умерен, след кипене, ние намаляваме температурата до минимум; 3) изсипете суха бебешка храна в купа (тенджера), изсипете гореща шоколадова маса; 4) внимателно го месят. Добавете гайки (по избор); 5) оставете бонбонната маса в мир, докато не се охлади напълно; 6) с мокри ръце (овлажнявайте с вода), формирайте топки; 7) поръсете топките с какао на прах. Слагаме бонбони от детската храна в хладилника.

Това лечение не съдържа никакви изкуствени добавки, консерванти, багрила - и това е точно това, което можете да поглезите бебето си, вместо да купувате сладкиши.

Share:
Comments