Актрисата скарлет йохансън отново в търсене на второто

Холивудската актриса Скарлет Йохансон, толкова успешна във филмовата си кариера, е напълно нещастен в личния си живот. След сензационния развод от актьора Райън Рейнолдс всичките й романи бяха мимолетни и краткотрайни.

За известно време (само четири месеца), актрисата се срещнала дори с Шон Пен, баща на момичето. Разликата във възрастта на любовниците е била 24 години. Може би този факт е причината за тяхното разделяне.

Последното хоби на Йохансон почти приключи със сватба. Младият Нат Ньол, служител на голяма рекламна компания, завладя сърцето на 27-годишната Скарлет, а холивудската красота му отговори в замяна. През пролетта младежите се събраха отново в апартамент в Манхатън и започнаха да живеят заедно.

Въпреки това, тази есен, известната блондинка е била забелязана в ръцете на актьора и певеца Джаред Лато, бивш джентълмен. Това се случи в Северна Каролина, където Йохансън участва в политически митинг.

Представители на актрисата упорито отричат ​​слухове за разкъсване на текущите отношения на актрисата - с Нат Нейлър. "Скарлет все още се среща с Нейт". Всичко беше невинно, Скарлет и Джеърд бяха приятели - не повече, нито по-малко.

Но изглежда, че този роман на актрисата също се провали. Младият мъж се оттегли от апартаментите на Скарлет Йохансон, като го е изтрил от живота си.

От коментарите младите хора се въздържат. Но това не е изненадващо. Двойката винаги е водила доста тих начин на живот, а не се появява заедно на червения килим и други социални събития.

Share:
Comments