Рецепта за опаковка за кафе за отслабване

Приятна информация за любителите на кафе - има ситуации, в които просто не може да бъде прекалено много! Не става въпрос за злоупотребата с кафе като тонизираща напитка, която има редица странични ефекти, като провокирането на целулита и високото кръвно налягане, става въпрос за процедури за тонизиране и изгаряне на мазнини при изгаряне на мазнини!

Кофейное обертывание в домашних условиях. Как да си направим опаковка за кафе?

Кофеинът отдавна е отбелязан от водещите козметични компании, тъй като ролята му в процеса на липолиза е добре известна, което позволява на съдържащите кофеин наркотици активно да намалят появата на целулит. Разбира се, ръководено от това, можете да отидете и да купите продукт, съдържащ кофеин, но защо да прибягвате до "посредници", ако имаме възможност да взаимодействаме директно?

Кафе, дори и много хубаво днес, е винаги на разположение, а опаковането на кафе у дома може значително да облекчи борбата срещу целулита!

Тази процедура е полезна не само за вашата кожа, но и много приятна - тонизиращият аромат на прекрасна напитка ще насърчи тялото, ще го напълни с нови сили и душата с положителни емоции!

Преди да използвате една от рецептите за кафе, обличайте у дома си, не забравяйте да приготвите кожата за "приемане" на кафе - направете процедура за почистване със скраб, след което чиста и възприемчива кожа ще може напълно да се наслади на изисканата процедура.

Какво е толкова полезно за кафе?

Кафето има много наистина чудодейни свойства, включително богатството от антиоксиданти, а минералните вещества (манган, желязо, магнезий, калий) го правят естествен активатор на всички процеси на регенерация и пречистване. Това са тези свойства, които водят кафе на първо място в борбата срещу целулита и мастните отлагания.

Как да си направим опаковка за кафе?

  • Най-простата рецепта за опаковане на кафе вкъщи ще изисква около 100 грама на натурално смляно кафе (претегнете малко на теглото и височината си или обратното, минус), малко вряла вода и фолио за обвиване (подходящо и за храна).
  • Поставете кафе в стъклена или порцеланова купа, залейте вряла вода до образуването на каша. Охладете до горещо, но не и при изгаряне и бързо нанесете върху цялата повърхност на тялото и се увийте с термичен филм.

Можете да прилагате кафе само в проблемните области, например в понеделник стимулирате бедрата и бедрата, а в петък - стомаха!

  • След като сте нанесли кафе и обвихте тялото с филм, обвийте се в лист и топло одеяло, запазвайки топлината около час. След това измийте кафето от кожата с топла вода и я разтваряйте с обичайния си крем. Насладете се на ефекта, който можете да постигнете почти веднага - кожата ще стане еластична и копринена, и ще изглежда доста овлажнена и нежна.

Приготвяйки кафявата обвивка у дома, можете да добавите козметична глина към кафето, затова и двете съставки се смесват в равни пропорции и се разреждат с вряла вода до образуването на каша - тази смес се нанася и върху кожата под филма, а максималният ефект се постига при поддържане на топлината за един час. Тази процедура дава на кожата отлично хранене благодарение на минералите, които се съдържат в глината.

Смес от кафе и лимоново масло, използвана в кафеварите, може да реагира на уморена и избледняла кожа - особено през зимата, когато кожата не диша под слой дрехи и губи влагата от пресушаване и преохлаждане. За да направите това, смесете десет капки зехтин с четири капки лимон и ги добавете към кафето, разредете с вода и започнете опаковането.

Има много други рецепти за тайна, в които водещата роля се дава на кафе - всички те могат да победят един от нашите най-големи врагове, целулита! Основната редовност (поне 10 пъти в месеца) и доброто настроение, тогава победата е гарантирана!

Share:
Comments