Отслабване веднъж завинаги!

Харесва ли ви да погледнете себе си в огледало с пълна дължина? Не се притеснявайте, повечето жени споделят Вашето недоволство. Как сме уморени от тези skladochki и гънки на най-изявените места - бедрата, корема, коленете, бедрата! Колко усилия правим, за да се отървем от тях и да отслабнете завинаги, но въпреки това упорито се връщат, въпреки всички диети и фитнес клубове. Опитът показва, че многобройни "магически" хапчета и добавки също не помагат.

Защо е трудно да се отървете от мастните депозити в проблемните области?

За да разберете защо съществуват "проблемни зони" (с други думи, мастни депозити), трябва да разберете механизма на мастната тъкан. Състои се от мастни клетки (адипоцити), в които постоянно протичат два процеса:

  1. липогенеза - образуване и съхранение на мазнини,
  2. липолизата - разделянето на мазнините.

Благодарение на тези непрекъснато протичащи процеси, тялото ни получава енергия и резерви за бъдещето.

Ако липогенезата преобладава, тогава има хипертрофия (увеличение) в мастните клетки. Процесите на образуване на излишната мастна маса се контролират от адипоцитни рецептори - молекулни структури, разположени на тяхната повърхност: алфа-2 рецепторите стимулират натрупването на мазнини и бета рецептори - освобождаването им в кръвния поток. Работата на всички тези рецептори се контролира от хормони - катехоламини, които, действайки върху бета рецептори, причиняват освобождаване на мазнини и алфа-2 рецептори - натрупването му.

За съжаление, катехоламините по-често взаимодействат с алфа-рецепторите, за да осигурят тяхното насищане и едва след това се задействат бета-рецептори, които разграждат мазнините.

Но природата ни е подготвила още един капан: жените в проблемните области имат един бета-рецептор с шест алфа-2 рецептора! Това означава, че всеки наш защитник има само шест противници! Ето защо, мастните клетки и се държи като Plyushkin: всичко е съхранено в резерв и в най-неудобните места за нас - на стомаха, бедрата, бедрата, коленете ... Изглежда, че винаги можете да мечтаете за загуба на тегло, в края на краищата, след диети и фитнес всичко в края завършва на площад ...

Салон процедури

И тогава естетичната медицина идва на помощ.

  • Липосукцията (отстраняване на подкожна мастна тъкан) е твърдо водеща сред света сред пластичната хирургия, но не гарантира 100% сигурност, като всяка хирургична операция.
  • Друг метод е медоразтворимостта, когато ензимите, които разрушават мазнините, се инжектират в подкожния мастен слой. Но имате нужда от цял ​​курс, защото в една сесия можете да обработите само малка площ, за да избегнете тъканна некроза.
  • Досега най-прогресивната, сигурна и ефективна техника, която ви позволява да отслабнете трайно, е, според европейските експерти, липотомията на AQP (Липотомия AQP), която дава резултат само за 1-2 сесии! В края на краищата, тя използва безопасно и физиологично решение, което може да се третира веднага голяма площ и в крайна сметка - да отслабнете завинаги!

Но! За да може резултатът да остане с вас завинаги, трябва да се придържате към правилното хранене и да го превърнете в начин на живот. Без това не можем да направим, за съжаление!

Успех!

Share:
Comments