Отслабване с вода

Ние постоянно ви разказваме за различни диети и упражнения за отслабване, но освен това има много други начини да отслабнете, което не изисква драстично да промените и ограничите диетата, както и да не се насилвате да се изчерпите с физически упражнения. Един от тези методи е отслабване с вода.Отслабване с вода

съдържание

 • Защо водата е полезна за отслабване?
 • Какъв вид вода да се пие за отслабване?
 • Колко вода трябва да пия, за да отслабна?
 • Как да пием вода за отслабване?

Защо водата е полезна за отслабване?

На практика никой от нас не мисли за колосалната стойност на водата в тялото ни, а всъщност:

 • Водата потиска апетита, а освен това използва отложените мазнини в метаболизма;
 • Водата ускорява метаболизма, пие 2 чаши вода, нашият метаболизъм в тялото се ускорява с до 30%;
 • Водата съвършено премахва вредните компоненти от тялото и по-специално от токсините;
 • Водата - гаранция за младостта на нашата кожа, тя остава гладка, еластична и еластична.

Питейна вода за отслабване

Какъв вид вода да се пие за отслабване?

Както разбирате, за да отслабнете, обикновената и чешмяната вода не е подходяща, защото първата е опасна, а втората убива всички необходими компоненти за тялото. Ето защо, за отслабване с вода, препоръчваме да пиете следното:

Минерална вода за отслабване

Много полезна вода се счита за минерална, не е за нищо, че се използва за медицински цели. В същото време, ако сте решили да използвате минерална вода за отслабване, то не трябва да се аерира изобщо.

Можете да пиете минерална вода само от време на време, редувайки я с трапезарията, тъй като тя съдържа сол, прекомерната употреба на такава вода заплашва техните депозити в тялото.

Трапезна вода за отслабване

Таблица вода, можете да пиете без ограничения. Той съдържа всички необходими хранителни вещества за тялото и напълно успокоява жаждата.

Талая вода для похудения

Вероятно няма такова момиче, което да не е чувало за магическите свойства на размразената вода. Поради замръзване водата се отстранява от вредни примеси, което спомага за подобряване на метаболизма и загуба на тегло.

За да получим размразена вода, сутринта, напускайки за работа, изпращаме на фризера необходимия брой бутилки вода. Вечер ги изваждаме и ги оставяме да се размразяват за нощта в мивката, тъй като кондензатът ще изтече от бутилката. Сутринта ледът ще се стопи и водата ще бъде готова за употреба. Ето една рецепта за размразена вода за отслабване.

Вода за отслабване

Колко вода трябва да пия, за да отслабна?

 • Да се ​​пие много вода за отслабване не е необходимо, всичко трябва да бъде умерено. За един ден трябва да пиете от 2 литра вода. Ежедневната норма на водата, изразходвана за възрастен, е 40 g за 1 kg маса.
 • Изчислете на специална таблица нормата на нейното тегло. Ако теглото ви надвишава нормата с 10 кг, тогава един ден пийте по 1 чаша вода повече, а за всеки допълнителен 10 кг.
 • През лятото количеството консумирана вода може да се увеличи в зависимост от нуждите на организма;
 • При нормален (не горещ) ден, ако не сте приложили физическо усилие, дневният прием на вода не трябва да надвишава 3 литра.

Ролята на водата в намаляването на теглото

Как да пием вода за отслабване?

Препоръчва се водата да се поеме 20 минути преди началото на приема на храна и 1,5 часа след това. Ако искате да пиете с храна или веднага след хранене, трябва да се откажете, ако искате да отслабнете, защото водата намалява концентрацията на стомашния сок, което значително забавя храносмилането на храната, така че част от нея може да се съхранява като мазнина.

Винаги сутрин на празен стомах, след като се събудите, просто пийте чаша вода, това ще помогне на тялото да активира всичките си системи. Вземете водата в малки количества, за предпочитане няколко глътки. По едно време можете да пиете не повече от една чаша.

Ако няколко часа след хранене искате да ядете, то чаша вода ще ви помогне да усетите чувството на глад. Водата трябва да бъде при стайна температура или леко охладена, независимо от факта, че някои източници препоръчват за отслабване да се пие много студена или дори ледена вода. Много студена вода забавя метаболизма и това, напротив, допринася за появата на наднормено тегло.

Друг начин да отслабнете във водата е диетата на водата, за която ще говорим в новата ни статия: http://diets-10.ru/vodnaja-dieta-dlja-lenivyh.html.

Затова разбрахме защо пие вода, когато отслабвам. Ролята на водата за нормалното и пълноценно функциониране на тялото е колосална и при правилно приемане можете да загубите от 3 до 6 килограма на месец, без да използвате диети.

Share:
Comments