Отслабване по кръвна група

В продължение на много години американски изследователи изследват проблема за връзката между степента на разцепване на хранителните компоненти в човешката храносмилателна система и кръвната група.

Те открили, че хората с определена кръвна група имат свое специфично ензимно действие на храносмилателния тракт, присъщо само на него, във връзка с входящата храна. Продуктите от неговото разцепване по някакъв начин засягат човешката имунна система, потискат или, напротив, значително усилват работата си, което може да доведе до развитието на опасни заболявания. Накратко, не всички храни са еднакво полезни. И това зависи само от характеристиките на тялото ви или по-скоро от кръвната група.

Кръвната група, като специфичен тип маркер, може да определи кой път ще се случи разделянето на всеки тип храна в човешкото тяло. И, съответно, какво ще се случи в тялото - натрупването на подкожна мазнина в проблемните области на тялото или ще се разпадне с отделянето на енергия, вода и въглероден диоксид?

Изследователите са съставили за собствениците на всяка кръвна група списък на тези продукти, които задължително трябва да присъстват в диетата им, както и неутрални и вредни за човека хранителни съставки.

Хората с първата кръвна група са полезни да ядат месо, но без мазнини, морски дарове и нискомаслена риба, не забравяйте да ядете различни плодове и зеленчуци. Трябва да ограничите използването на ръжен хляб и зърнени храни. Те са противопоказани: царевица, кисели храна и зеле.

Тези, които имат втора кръвна група, са показали вегетарианството, затова е най-добре те да включват зеленчуци и плодове, както и зърнени храни, в диетата. Необходимо е да се избягва употребата на мляко, захар и риба и напълно да се изключи от диетата зеле, царевица.

Собствениците на третата кръвна група се нуждаят от много балансирана диета, която може да включва месо, но не и птици, кисело мляко и зърнени храни, с изключение на елда. Препоръчително е да не ядете морски дарове и свинско месо.

Ако човек има четвърта кръвна група, той може да включва заешко месо или агнешко, риба и кисели млечни продукти, соя и малко зехтин в диетата си, да се откаже от елда и царевица, както и черен пипер и маслини.

По този начин, в резултат на изследването на няколко хиляди пациенти, е установено, че кръвната група може да покаже определени характеристики на структурата на човешката храносмилателна и имунна система. Хората с различни кръвни групи имат ясна връзка между това, което ядат и теглото и здравето си. Това, което е полезно и необходимо за другите, е токсично и допринася за бързо и неконтролирано наддаване на тегло.

Share:
Comments