Основните правила за загуба на тегло при диета

Вие се притеснявате за собствената си тежест и имаше желание бързо да се отървете от няколко излишни килограма? Не се отчайвайте 10 Обикновени правила, което ще доведе вашата фигура в оптимално състояние и ще се отървем от постоянно от проблеми с наднорменото тегло.

основни правила за намаляване на теглото

Така че, нека да започнем екскурзията си в света на тънки фигури. Днес ще научите за няколко златни правила, гарантирана осигурявайки желания резултат за вас. Независимо колко странно може да изглежда, проблемите с наднормено тегло започват с главата или по-скоро с вашите мисли за вашето тяло.

задайте си няколко въпросаТака че първото правило звучи просто: седнете, успокой се и си задайте няколко въпроса. Защо искам да отслабна и защо ми трябва? Как ще отслабна живота ми? Ще го нарани ли здравето ми? Честно да отговаряте на всички въпроси и най-накрая да се уверите в вашето желание, поставяте пред себе си определена и ясно разбираема цел.

Неясни фрази като "Искам да отслабна малко"Или" искам да стана слаб "- това не са цели, а само някои желания. Необходимо е ясно да се определи фигурата, към която се стремите. Само в този случай целта ще придобие осезаеми характеристики, които могат да се превърнат в мотивиращ фактор.

Правило номер два: всеки ден пийте най-малко осем чаши вода. Поддържането на водния баланс на тялото ви е необходимо за навременно изгаряне на мазнините, в противен случай всички ваши усилия ще отидат напразно.

Зеленчуците и плодовете ви помагат да отслабнетеТрето правило: във вашата ежедневна диета трябва да бъде най-малко девет порции пресни зеленчуци и плодове. Без достатъчно витамини, минерали, въглехидрати и фибри тялото ви няма да може да поддържа здравето си. В допълнение, зеленчуците и плодовете много бързо задоволяват глада и съдържат и малко калории.

Четвъртото правило: да се откажат от яденето на мазнини. Хранете храната за двойка, на скара или във фурната.

Правило номер пет: Внесете в живота си повече движение. Колкото по-малко се движите, толкова по-бързо натрупвате мазнини в тялото си. Освен това активният начин на живот ви позволява да изгаряте голямо количество допълнителни калории. Има много упражнения за отслабване, някои от които са публикувани на нашия уебсайт. Просто следвайте тези препоръки и ще успеете.

богат интимен живот играе голяма роля за намаляване на теглотоШестото правило се отнася за вашия интимен живот. Науката отдавна е установила, че сексът е отличен заместител на фитнес, тъй като по време на оргазъм и дълги прелюди се изгарят до 500 калории. Добавете още секс към живота си, това не само ще донесе резултати, но ще угоди на партньора ви!

Седмо правило: никога не спирайте и не се отдадете на себе си. Ако наистина сте решили да отслабнете и сте започнали да го направите, след това го носете и отидете до победния край, до желаната цифра, посочена на везните в самото начало. Най-малката слабост, скромното удовлетворение и всички ваши усилия могат да отидат до губене.

Правило номер осем: отървете се от скуката и постоянните мисли за наднорменото тегло. Фокусирането върху проблема може само да го влоши, а не да помогне в решението. След като сте съблазни, можете дори да си купите хапчета за отслабване, само мнозина не препоръчват това! По-добре се разсейвайте от някои външни дейности, извършете повече разходки на открито, посещавайте културни събития, опитайте се да получите колкото се може повече положителни емоции.

слушайте сеДеветото правило: слушайте вътрешния си глас. Слушайте тялото си, защото той може да Ви накара навреме да вземе правилното решение, ако изведнъж сте избрали диета, която не е съвсем подходяща за вашия стомах или твърде много упражнения с физически упражнения.

Ние бавно, но със сигурност се приближихме десетото правило: вярвайте в успеха, защото самочувствието е най-чудотворното лекарство за всички проблеми. Не се колебайте за секунда в способностите и способностите на вашето тяло, защото може, колко лесно е да се натрупа тегло и е лесно да се загуби, най-важното в това малко помощ.

Share:
Comments