Хидроколонотерапия за отслабване

Начините за отслабване могат да бъдат разделени на две групи. Първият - диетичен, когато изхвърлянето на наднормено тегло става чрез използване на корекции на храненето. Вторият - начините, които засягат физически тялото. Тук можете да отнесете всичко от фитнес до масаж на мед. Въпреки това, това не е тайна - и много експерти казват това - само методи, които влияят на метаболизма са ефективни. Метаболизмът е основният механизъм, поддържащ хармонията на тялото ни. И един от доказаните начини да го оправя - процедурата за хидроколонотерапия.

Въпреки сложното име, хидроколонотерапията е просто измиване на червата. "Обикновена клизма", ще кажете, и ще бъде основно погрешно. Днес тя е пълноценна медицинска технология, базирана на принципите на почистване на дебелото черво. Не е тайна, че храносмилателната функция е пряко свързана с метаболизма. За първи път, използвайки хидроколонотерапия за отслабване, американците решиха да отидат от обратното. За да се ускори метаболизма, е необходимо да се постави в ред чревния тракт - да се почисти от продуктите, останали след биологичното разцепване на храната и натрупването на токсични шлаки.

За напояване се използват предварително приготвена и пречистена вода или лечебни растения, полезни за червата. След процедурите на хидроколонотерапия излишък от соли се отделя от организма, необходимия баланс на микрофлората, необходим за правилното функциониране на храносмилателната система, се възстановява в червата.

В допълнение към намаляването на теглото, за хидроколонотерапия има много индикации. Но решението на този въпрос е възложено на лекаря на проктолог, който трябва да проведе изследването на пациента. Проучването задължително взема предвид възрастта на пациента и общото състояние на тялото му. Проучването е проведено изследване на ректума и част на дебелото черво на сигмоидна, бариев клизма (дебело черво рентгенова, след prefilling рентгеноконтрастен бариев сулфат суспензия), и определяне на опасни микроорганизми. процедура Внимателното изследване премахва опасни за хора с директен заболяване на червата (тумори, полипи и т.н.) и да зададете броя необходими хидротерапия.

Сред индикациите са хронична констипация с различен произход, продължителни и продължителни чревни нарушения, наднормено тегло. След процедурата пациентът почиства тялото и възстановява правилния метаболизъм. Червата започва да работи правилно и активно, за да нахрани лицето, нуждае се от по-малко храна и теглото му започва естествено да се върне към нормалното. Тънкото черво след процедурите намалява по размер и следователно предната стена на корема се издърпва. Масажът на чревните зони засяга нашите вътрешни органи и допринася за нормализирането на работата на целия организъм, за неговото изцеление и подмладяване. Въпреки привидната неестетична процедура всичко не е толкова ужасно: модерното медицинско оборудване ще направи заседанията възможно най-удобни.

Но не забравяйте и за обратната страна на монетата. Противопоказания за хидроколонотерапия - тумор на червата, перфорации, скорошни операции по червата, бременност. Доктор знае за всички и той ще проведе процедурите. Той трябва винаги да предупреждава пациента за лечението, ако е противопоказано за него.

Share:
Comments