Какво се е случило с фигурата на серина уилямс?

Известната тенисистка Серена Уилямс направи липосукция, а сега журналистите отново получиха извинение да напишат, че мазнините след операцията в крайна сметка се връщат, но вече на други места.

Какво наистина се случи с Серена и защо има толкова огромни задници?

Това е просто. Броят на мастните клетки в тялото на възрастен е постоянен. Когато се натрупат мазнини, клетките не се умножават, а се увеличават в обем, и съответно, когато станем тънки, те не изчезват, а намаляват.

Може да ни се струва, че мастните клетки се умножават, защото са неравномерно разпределени в цялото тяло. Жените имат повече мазнини по бедрата, а мъжете имат корем. И, генетично, всеки има отделни мазнини - гънки на гърба, уши на коленете си, зона на панталони, втора брадичка и т.н. В действителност, мазнините се увеличават в тялото пропорционално, просто, натрупването на мастни клетки на някои места повече от други.

Целта на липосукцията е да се премахнат мастните клетки, където те са концентрирани твърде много, и чрез подравняване на контура, създайте нов красив силует. След липосукция, човек не губи способността си да съхранява мазнини, просто става по-тлъсто с други форми.

Серине Вилмес много силно засмуква мазнините в корема и т. Нар. Странични - мазнини гънки на гърба. След това спортистът спря да гледа фигурата и започна да се храни неправилно. Тя става дебела, тялото й равномерно оставя мазнини. Но тъй като задните части не са отстранени от задните части, задната част на гърба е била непропорционално увеличена в сравнение с талията.

Хирурзите обичат да повтарят, че липосукцията не е метод за отслабване. В края на краищата, един дебел човек не може да работи на цялата повърхност на тялото. Можете да намалите кръста си, но вие ще продължите да натрупвате бедрата, ръцете, краката и шията си. Липосукцията може да помогне на една жена с 4 допълнителни килограма да намали бедрата или стомаха, но фигурата ще остане красива само ако след операцията да продължи да следи диетата.

Маша Перцева специално за Dietplan.ru

Share:
Comments