Как да отслабвам в 3 дни у дома?

Понякога трябва да отслабнете с един или два килограма колкото е възможно по-бързо - за да се появиш в цялата си слава на парти, да закрепиш любимата си рокля или просто да почувстваш, че волята все още не е напълно атрофирана.

При такива спешни случаи има бързи и твърди диети, проектирани за три или четири дни. Заслужава да се отбележи, че можете бързо да отслабнете и да седнете на кисело мляко сами, но как да комбинирате загуба на сила и натоварен график?

Ефективна диета за 3 дни

Можете, разбира се, да зададете въпроса как да отслабнете за три дни, лесно е да решите - да вземете петъчния отпуск и да отделите целия уикенд за борбата срещу излишните килограми. Все пак, кой се усмихва да седи у дома си и да загърбва морковите, да го мие с кефир, когато всички приятели отиват в гей-партита? Само за да разрешим тази трудна дилема, ние ще предложим диета, която не само ще ви спести от нежеланите сантиметри, но ще ви позволи да живеете пълноценен живот, без да страдате, като изключите специални "хранителни" дни в графика.

Така че, ако искате да отслабнете спешно в рамките на три дни, нищо повече от много ефективно действащо хранене ще ви помогне. Говори се, че онези свръхестествени актьори и балетни звезди прибягват до тази диета, която трябва да се оформи във възможно най-кратък срок. Тази диета няма да остави неприятни спомени за себе си, защото то трае само три дни и тези три дни на разумни ограничения в храненето повече ще компенсират ентусиазма, който ще преживеете, като стоите на везните в края на диетата.

Меню

  1. Менюто на първия ден от диетата на актьора се състои от прясно изцеден доматен сок и суров варен ориз. Можете да ядете ориз цял ден и колкото искате. Това важи и за сока. Не забравяйте само, че нито сокът, нито оризът могат да се излеят - солта ще забави елиминирането на токсините от тялото и също ще забави процеса на отстраняване на излишната течност.
  2. Вторият ден от диетата е ферментирало мляко. През целия ден можете да пиете нискомаслен кефир и има извара с масленост от едно до две. Ако първият ден на "въглехидратите" допринесе за отстраняването на токсините, вторият хранителен ден нормализира работата на стомашно-чревния тракт и подобрява обмяната на веществата.
  3. Третият ден от диетата на актьора може да се нарече най-приятно - диетата му ще се състои от печена риба или пилешко месо и сухо червено вино. За един ден можете да ядете около половин килограм месо (претегнете го в сурова форма) и да пиете седемстотин милилитра вино. Такова меню ще ви помогне да отслабнете спешно за три дни и напълно въоръжено, за да посрещнете предстоящите празници или други важни събития.

Друга версия на диетата за 3 дни

Има и друга версия на бързата тридневна диета и е много подобна на така наречената "модел" диета. Идеята е да броите калориите - в един ден можете да ядете храна за не повече от деветстотин калории, а също и да следвате менюто "протеин".

Така че и трите дни имат същата диета, която включва:

  • чаша кафе и варено яйце за закуска,
  • Двеста грама риба тон в собствения си сок за обяд,
  • узрял грейпфрут за средна сутрешна закуска,
  • триста грама броколи и моркови, приготвени за една двойка, за вечеря.

Разбира се, спазването на такова меню също може да помогне за отслабване, но преди да изберете един или друг вариант, помислете кои продукти са по-приемливи за вашето тяло. Може би е по-лесно да ядете малко риба и зеленчуци всеки ден, отколкото да променяте ориз, кефир и вино с месо?

Всичко зависи от предпочитанията ви, а по отношение на резултата и в двата случая ще можете да се уверите, че въпросът как да отслабнете за три дни е много прост.

Опитайте бърз тридневен хранителен режим и ще видите, че в края на краищата, други ще ви духа с комплименти.

Share:
Comments