Кафе leovit - напитка за отслабване

Фактът, че най-често срещаното кафе може да намали апетита, вече знаете. Със сигурност сте видели снимки на холивудски знаменитости, които постоянно държат в ръцете си голяма хартиена чаша кафе, като незаменим аксесоар за човек, който наблюдава неговата тежест.

В Америка дори се появи концепцията за диета Starbucks - диета за кафе, която е, че момичетата почти цял ден почти нищо за ядене, но постоянно пият кафе. kofe_leovit

Нашата руска фирма "Левит", която пуска навън сандъците "Отслабвайте за една седмица", направи пиенето на кафе още по-ефективно. "Кафе за отслабване" от "Леовит" - това е най-честото кафе, в което за повече енергия се добавят традиционни екстракти, които помагат да отслабнете:

L-карнитин Бромелайн Инулин Экстракт гарцинии камбоджийской Хрома пиколинат Имбирь Корица Куркума Кардамон

и витамин С.

Вие пиете кафе и в допълнение към намаляването на апетита стимулира изгарянето на мазнините, ускорявате метаболизма. Основното нещо е да не прекалявате. Ако пиете кафе без мярка, разпадане на нервната система, дехидратация и кожни проблеми, вие сте гарантирани. И вече няма да губите тегло - след такъв стрес тялото ще престане да ви слуша и ще натрупа мазнини, за да оцелее. Оптимално е да пиете две чаши на ден, без да забравяте, с изключение на кафето, за да пиете достатъчно вода.

И, разбира се, не бисквити и сладки. Хранене на кафе за отслабване бързо въглехидрати е безсмислено.

И не очаквайте, че богата на мазнини добавка напитка неутрализира ефекта на бисквитка или торта. Това е абсурдно. Трябва да направите избор - или ще продължите да ядете въглехидрати, или ще купувате кафе Leovit и ще отслабнете.

Share:
Comments