Урок по ориенталски грим на очите

Днес ще разгледаме в тази майсторска класа как да направим ориенталски грим за очите. Вероятно тази версия ще ви изглежда проста, но можете безопасно да увеличите ширината и дължината на стрелката, да промените цветовете на необходимите и след това ще получите резултата, от който се нуждаете.

грим за очите в ориенталски стил, снимка

За да се създаде този грим са използвани:

  • Клин T01 Грим Atelier Париж;
  • черна акварела като лайнер;
  • златни ронливи сенки;
  • сенки от син цвят;
  • нюанси на цвят са бяло злато;
  • спирала;
  • основни сенки;
  • черен сърце.

Започваме грима с чистотата на лицето. Ние почистваме кожата и прилагаме гримната база. С корела премахваме несъвършенствата на кожата и след това поставяме тона на цялото лице.

Украсяваме красива вежда. Тъй като това е ориенталски грим за очите, веждите трябва да са чисти и наситени. Ако направите грим за изображение за фотосесия или парти, тогава веждите могат да станат по-ярки, за да се доближат до идеалния изток.

Ако клепачите ви са мазнини, най-добре е да поставите специална основа. Поправяме всичко с половин празна четка с тон и основни сенки.

Среден кафяв нюанс на сенките от палитрата начертава гънка между неподвижните и движещи се клепачи. Направете това, като поставите огледалото пред себе си и гледате направо към себе си.

Натискаме тази част в посока към храма. Tusovka трябва да повтори формата на веждата, а опашката да гледа към храма. Долният ъгъл на частта ще се отдалечи от външния ъгъл на окото с 3 мм.

Напълнете дъното на шева по цялата дължина с тъмно кафяв цвят.

Сега трябва да направим долната линия на детайла възможно най-ясна, а подвижният клепач е чист. Тъй като сенките му могат да се разклатят, ние ги изтриваме с малка четка с тон. Поставете четката обратно до линията на части. Без да отваряме напълно очите си, отново оправяме всички основни сенки.

Лекото око изпъва вежда, като лесно загасва цвета си върху кафява задушевка.

Украсяваме ъгъла на окото с бяло злато.

С широка четка украсяваме подвижния клепач със златни сенки, обратно към точната линия на детайла. Сенките не трябва да се размазват от клепачите, а просто да наложат тласкащи движения.

Поради факта, че украсихме ъгъла с бяло злато, постигнахме плавен преход от златист цвят.

Лесно засенчване на сенките под ъгъла на горната част.

Изчертайте стрелката в горния клепач. Първо го отвеждаме от ъгъла на окото и постепенно го разширяваме към външния. Но в този случай ще има обикновена стрелка, която ни служи като шаблон. Ние го допълваме с опашка като вътрешния ъгъл на окото и отвън. Вътрешната опашка ще удължи линията на растеж на миглите. Външната страна ще повтаря посоката на опашката на частта.

Завършваме стрелката, dorisovyvaya долната линия във вътрешния ъгъл, като го доведе до линията на растеж на миглите. Краят трябва да бъде гладък.

Ако се нуждаете от по-интензивен грим, добавете черен оттенък към най-големия детайл в ъгъла, като го направите.

Спускаме долния клепач със сини сенки и боядисваме лигавицата с черен каял, гладко съединявайки се със стрелката.

Ние боя мигли и нашите ориенталски грим на очите е готов!

ориенталски грим за очите, снимка

Share:
Comments