Оформяне на вежди за грим. колко правилно да рисувате

От този майсторски клас ще научите как да нарисувате правилно и прецизно великолепно и прецизно вежди на веждите. Също така, гримът ще бъде полезен не само за този вид вежди, но също така и като ежедневен грим.

грим постепенно

За да създадете перфектни вежди, ще ви трябва следните продукти:

  • три различни нюанса за насищане на нюанси или червила, моливи (черни, естествен нюанс, тъмно кафяв);
  • коректор;
  • четка за колатер;
  • четки за веждите.

Нека да преминем през основните етапи на изграждане на веждите. Най-лесният съвет винаги се ориентира в растежа на космите на вашата естествена вежда. Дори ако е тежко изтръгнат, винаги можете да се опитате да го поправите. Когато рисувате, имайте предвид, че в идеалния случай дебелината на главата и тялото на веждите ще бъде приблизително равна на дебелината на долната устна.

Обърнете внимание, че границите на главата и веждите се движат успоредно една на друга. Това е гаранция за идеалната вежда, която ви подхожда. Долният и горният ъгъл на огъване на веждите са точно на една и съща линия, както и долния ъгъл на главата и края на опашката на веждите. Ако напълниш главата на веждата, тоест ще бъде под опашката, погледът ще бъде намръщен. Това важи и ако горният ред на главата започва по-рано от долната. Следователно, тя трябва да започне няколко милиметра по-късно от долния ред. Тогава изгледът ще бъде отворен. Ако спуснете края на опашката по-долу, изглежданието ще стане тъжно.

техника за грим на веждите, снимка

Преди да започнете да рисувате вежди, протонирайте клепачите. Без това ще бъде трудно да се изчертаят ясни линии и без добър тон на лице, такъв грим няма да изглежда много чист.

Сега ние просто трябва да следваме указанията на горната схема за изтегляне на веждите. Четката трябва да е плоска и тънка. Най-добре е, ако е синтетично, тъй като вилиите постоянно се разклащат в естествената четка и няма да постигнем желания ефект.

Първо, издърпайте тялото на веждите, преди да огънете естествения нюанс на сянката, който най-добре отговаря на Вашия вид и цвят на косата. Начертайте две успоредни линии по крайните точки на растежа на косата. Можете да използвате всякакви текстури, за да нарисувате вежди.

С ужасяващи движения рисуваме пространството между линиите, като пишем непрекъснато сенките. Когато постигнахме дълбочината на цвета, ние не избираме сенките, но вече поставяме бивниците. Приближавайки главата на веждата, удължавайки долната линия до долния ъгъл. Изгасваме цвета, поддържайки схемата за изграждане на веждите.

Оцветяваме вежди със същия цвят. Уверяваме се, че горните и долните завои са на една и съща линия.

Изтеглихме вежди само с един естествен цвят, който ви подхожда най-добре. Makeup ombre е да получите градиента на прехода на един цвят в друг. В този случай ние засенчвахме главата, която постепенно навлиза в тялото на веждите, а после цветът е еднакъв. Тази опция може да бъде оставена за всекидневния грим и ще продължим още.

Вземете по-тъмен сянка от сенки и нарисувайте тялото на веждите по същия начин, както и с основния цвят. Не отивайте в главата, а направете плавен преход.

След това напълнете опашката на веждата с черен цвят. Отново гладко свържете тялото и опашката.

Ако искате да направите веждите по-графични, кръговете им се свиват с ковар или тонална основа. След това сложете косата върху кожата. Просто не кръжете главата на веждите, а само долните и горните линии, които ги свързват в края на опашката.

Получаваме ясна великолепна вежда със скица в стила на омбрега.

Share:
Comments