Как мъжете от различни страни се грижат за себе си:

Курсът е неразделна част от изграждането на взаимоотношения. Това е романтичен бонбонен букет, по време на който една жена може да оцени нов джентълмен и да разбере дали има нужда от нея за сериозна връзка.

Мъжете в различни страни се грижат за дамите по различни начини. Едно момиче, което иска да се запознае с чужденец, трябва да знае особеностите на ухажването, за да определи как се отнася до нея нейният нов любовник.

Отворете италиана, В Европа италианците са най-завидната страна. Те са отворени, надеждни и не крият истинските намерения. Италианецът може да се грижи прекрасно, да дава подаръци, цветя и комплименти. Той не обича интригата и затова ухажването му ще бъде ясно. Една жена веднага ще може да разбере колко сериозни са нейните чувства.

Французин с търговска марка, Френските мъже изобщо не са като италианците. Те могат да се грижат за няколко момичета в същото време, като запазват интригата до края. И тогава те не могат да изберат никого за сериозна връзка. Френският предпочита бюджетна опция за подарък. Тук джентълменът ще плати за момичето, ако наистина го хареса. Ако това не се случи, не се очакват сериозни отношения.

Темпераментный испанец, Мъжете от Испания са известни с открития си темперамент. Те ревнуват от жена, която вече е на сцената на ухажване. Испанците са много независими. Те могат с пренебрежение да отхвърлят предложението на човек да плати за вечеря или да я заведе у дома. Момичето рядко получава цветя тук на почивка. В Испания намеренията на мъжете се оценяват по този начин: ако покани дама на средна следобедна закуска - "ти си сладък", за вечеря - "Харесва ми те", за вечеря - "Искам те".

Романтичен немски, Германският човек има педантичен характер. Неговото ухажване ще бъде задържано; момичето няма да трябва да разчита на обещанията на любовника да вземе звездата от небето или да превърне планините. Германският красив мъж не се различава от скромността - той може да предлага дама на първата среща. Обикновено първа среща на германците в кафене, втората - в киното, третата - в апартамента й. Най-често завършва в първия етап на ухажване. Във всеки случай всеки тук си плаща.

Весел англичанин, За англичаните титлата "джентълмени" беше твърдо укрепена. Англичанинът привлича вниманието на дамата с отличния й външен вид и изискани маниери. На среща той ще дойде в железен костюм, обути обувки; Той ще се погрижи за жената с благоговение, интересувайки се от всички проблеми на живота й.

Арогантният американец, Американците не обичат дългия ухажване. Те предпочитат всичко да се случва бързо. В Америка е обичайно да ходите на среща с фирми. Момичето взима приятелите си с нея и приятеля й - приятели. Като правило дамата не я вижда вкъщи. Често първата дата завършва със секс, след което момчето може да изпрати момичето в един часа сутринта в дома си и това няма да се счита за абнормно.

Ядосан японски, Японските джентълмени предпочитат да "спасят лице" във всяка ситуация. Човек от "Земята на изгряващото слънце" може да покани жена в ресторант, да организира романтична вечер, а след вечеря - да я отведе в къщата. След няколко часа той може да се обади и да каже: "Благодаря ви за вечеря, но нямаме бъдеще с вас. Съжалявам! ". И сложи телефона надолу. Толкова е красива, че японците ще завършат първото познание.

Великият китайски, Китайските мъже обичат да се срещат с приятели. Те не спестяват пари за момичето и се опитват да платят за всичко сами, често - незабелязано за нея. След романтична вечеря една китайка трябва да води момичето вкъщи. Тук връзките не са вързани за секс един или два пъти.

Ориенталски човек с гореща кръв, Арабски, турски и ирански мъже умело съблазняват момичета. В периода на ухажване те изпълняват всяко желание на жена, я карат в кафене, купуват евтини подаръци. Всичко това е придружено от ежедневни комплименти и издигане на нейния образ до небето. Но ако не бърза да се запознае с родителите на новия любовник и не бърза да купи златото си, не може да разчита на сериозни отношения.

"Старомоден" руски джентълмен, В Русия, на сцената на ухажване, мъж представя цветя на жена, "я" води до ресторанти. Един наистина влюбен човек може да представи букет от 100 рози на момиче, да напише името си на асфалт, кола или да обещае, че за нея тя ще скочи от моста. Руски човек обича сърцето и продължава да пише поезия и да пее серенади под прозореца на любимия си.

Безполезен тай, Един приятел от Тайланд на етапа на ухажване ще покани момичето у дома да я представи на родителите си. И ако те харесват, тя има всички шансове да стане дама на сърцето си.

На Хавай по време на ухажване човек дава на момиче венец от цветя. И ако влезе Гърция една жена ще зададе на човека въпроса: "Харесваш ли ме?", в отговор може да остане мълчалив или да се наведе с глава. Но не се разстройвайте, защото този жест означава одобрение. И главата му, повдигната, означава отрицателен отговор.

Текст: Светлана Ахи

Share:
Comments