Как да подредите боб за прически. как да поставим боб и

Как да подредите боб за прически. Как да поставим боб и боб-карИма много начини за поставяне на прически "боб" и "квадрат". За тяхното внедряване се нуждаете от гел, лак и перо за коса, който придава на косата обем, така че дори при не много дебела коса, можете да получите великолепна прическа.

Начини за подреждане на класическия "квадрат" за ежедневно износване

При изсушаването на косата се увиват върховете им с кръгъл гребен навътре, отделете бретончето и останалата част от гребена за коса назад. Направете взрива и го сложете с лак.

Изберете малка част от основната част на косата в областта на короната (от един храм до другия), останалата коса остава назад. Двете части на косата леко се надраскват и правят от тях малка възглавница, която отзад може да бъде фиксирана с невидим или грандиозен клип за коса.

Влажна коса, разделена на наклонена страна и суха със сешоар, докато вдигате гребена на ключалките на гърба на главата, за да придадете по-заоблена форма на главата. При изсушаване можете да използвате гел или пяна в малки количества, но в последния етап на полагане не фиксирайте косата - под вятъра те ще паднат както трябва.

Ако имате дълъг взрив, то ще изглежда много впечатляващо с косата, разделена на прави раздяла. В този случай, изсушената коса може да бъде хаотично бити с пръсти, смазана с гел и след това фиксирана с лак.

Ако имате крива коса, разделете ги на наклонена страна и размахвайте малко с пръсти, напоени в стилистиката композиция. След това изберете малка част от косата от бретон, отпуснете я на челото и хвърлете останалата част от косата назад. Тази прическа може да бъде фиксирана с лак.

Как да подредите боб за прически. Как да поставим боб и боб-карКак да подредите боб за прически. Весела прическа

Завийте косата на ролките. След като изсъхнат, внимателно извадете макароните, без да се докосвате до нишките и ги подрежете с пръсти от корените до върховете на косата.

Поставете малък гел върху пръстите си и отново подстрижете косата си с пръсти.

В края на краищата, направете наклонено раздяла, оформете пръстите си с бретон и фиксирайте косата си с лак.

Как да подредите боб за прически. Как да поставим боб и боб-карПрическа за дискотека (къси класически "квадрати")

Изсушете косата си, нанесете малко пяна или гел върху пръстите си и размахвайте косата от корените.

Грижа с редки зъби гребе косата ви и разпространява кръгъл гребен с редки зъби, подчертавайки пареалната част на главата.

Космите по слепоочията падат по бузите, леко отварят челото, оставяйки къс бретон, оставяйки останалата част от косата под формата на оригинална капачка и косата трябва да изглежда хаотична.

В заключение, фиксирайте косата с лак.

Как да подредите боб за прически. Как да поставим боб и боб-кар"Каре" с раздяла

Нанесете Nel коса или пяна върху косата и гребете цялата коса назад.

Хванете се с малки денички, изчертайте първата линия в посока на центъра на главата дълги няколко сантиметра, разделете косата по тази част.

От края на тази линия, нарисувайте една и съща линия в другата посока, отново разделете косата.

Продължете да правите такива малки издатини до короната. Броят на разфасовките - от 4 до 7, повече не, защото косата е много объркана.

От едната страна на няколко малки нишки се образува взрив.

Как да подредите боб за прически. Как да поставим боб и боб-карПоставяйки се на основата на класическите "квадратчета"

Навлажнете косата с гел за оформяне или кола маска и направете наклонено раздяла.

Разделете космите в средата на короната и гладко ги гребете от двете страни.

Отляво на раздялата гладко изплетете малка част от бретон и го закрепете зад ухото.

Разделената коса, която остава, се поставя на лицето ви. Ако вече са сухи, нанесете допълнителна част от стилизиращия продукт, разделете косата на малки денички и ги насочете към лицето.

На гърба на главата можете да направите косата и да я оправите с лак.

Как да подредите боб за прически. Как да поставим боб и боб-карЕстествен стил

Ако искате да получите великолепна фризьорска салон, дори с малко оформление, изсушете почти сухата коса от едната страна и я изсушете.

Сега изчеткайте косата от другата страна и я изсушете.

Спуснете главата си надолу и разклатете косата си, а след това вдигнете главата си рязко. Косата ще попадне в природна великолепна фризьорка.

Направете малка част отстрани и фиксирайте косата с лак.

Share:
Comments