Драматичен грим на устните на омразата на хелоуин

В този майсторски клас ще разгледаме един от вариантите на грима на устните на Хелоуин. Всъщност, тя може да е на друга тема, ако вземете други нюанси на червилата. Тъй като гримът ще бъде направен в омбрената техника, той ще бъде модерен и ще даде малко количество на устните. Тази опция е идеална за грима на вещицата.

Грим на Хелоуин, снимка

За да създадете градиент на устните, ще ви трябват червиви от черни, кафяви кървави, бургундски нюанси. Също така, запасите няколко четки, които са много удобни за използване, тъй като ние ще работим с черно върху контура и то трябва да бъде възможно най-точна.

Можете да изберете напълно различна текстура, за да създадете такава грима на устните. Тя може да бъде грим и восък акварел за грим. Но гримът плува и се замърсява, а водният цвят изсъхва и трябва да се смеси с допълнителни средства. Червилата, особено устойчиви, ще се погрижат за устните цяла вечер.

Със сигурност такава гримация на устните в съпровод ще бъде не по-малко шокиращ грим на очите. Ето защо, поставете чистота върху кожата на лицето, така че като цяло всичко не изглежда като мръсотия, но е чисто и красиво. Предварително овлажнявайте устните си, особено ако изберете матово червило или акварел. След няколко минути отстранете излишния балсам и оцветете устните си. Разходете се по кожата с четка в праха, за да орежете резултата и направете червилото по-устойчиво.

Черният цвят начертава контура на устните. Опитваме се да излезем на контура около 2 мм. Гледайте, че краищата на линиите се затварят в една точка и наблюдавайте симетрията, когато създавате устните. Ако случайно четката е направила ненужно движение, след това вземете плътна четка за коректора, наберете малко тон и грижливо коригирайте контура, като триете малко допълнително. Tushuyu черен цвят от контура на устните към центъра.

Сега слагаме кървава сянка на червило, без да достигаме контура от 2-3 мм. оставете свободно пространство в центъра на устните на долната и горната устна.

След това, четка с черно червило отново tushuem контур към центъра на устните. Затова смесваме два нюанса.

Слагаме по средата бургундски или червен нюанс на червилото и го смесваме с кървава. Трябва да бъде плавен преход от черно към кърваво, от кърваво до бургундско.

Устните могат да бъдат лакирани, ако имате нужда от звук или 3D ефект. Можете да направите цвета по-светъл, защото от черно, отидете директно в червено или бордо.

Share:
Comments