Какво е добро за дихателната гимнастика оксизизма от марина

Сред разнообразието от спортни програми и направления, бих искал да подчертая необичайна, но вече стана хит, дихателна гимнастика, наречена оксизизма.

Създателят на тази система за обучение Гил Джонсън и последователът й Марина Копран твърдят, че оксизузата е най-добрият начин да отслабнете от всички видове фитнес.

телесен

Това, което е особено привлекателно за хидроксида, е, че не изисква да се презареждате или купувате допълнително оборудване. Да учат достатъчно от собственото си тяло и само 20 минути на ден, а първите резултати ще бъдат видими за една седмица.

Всички дихателни упражнения са полезни за вашето здраве. Активното насищане на тъкани с кислород подобрява тяхната работа, удължава младостта и прави външния ви вид свеж и лъчезарен. В оксизизма дихателните упражнения се комбинират с гимнастика, насочена към коригиране на най-проблематичните женски зони - корема и бедрата.

Как работи оксизизма?

Процесът на разделяне на мазнините е невъзможен без участието на кислород, но само при определени условия (нискокалорично хранене + упражняване на натоварване) може да доведе до намаляване на мастните клетки. Достатъчно количество кислород ускорява процесите на обмен, включително изгарянето на излишните седименти.

В допълнение, специална дихателна техника (корема), произвежда уникален масаж на вътрешните органи, който подобрява храносмилането, тренира коремните мускули и всички органи започват да работят по-добре. Ако дишането е придружено от физически упражнения, загубата на тегло ще продължи много по-бързо.

Нека научим правилната дишаща техника

Преди да започнете, трябва да научите дихателни техники. Трябва да дишате корема си, както правят малките деца. Първо поемете дълбоко въздух, запълнете корема с въздух, след това направете три кратки допълнителни вдишвания, след това издишайте и направете три "аванси", за да изпразните напълно стомаха. В същото време е необходимо да се правят прости на пръв поглед упражнения, най-вече статични - напрежението на коремните мускули и поддържането им в това положение. Като цяло в комплекса на oxysize около 10 упражнения, всеки трябва да се направи три пъти, което ще отнеме 20-25 минути на ден.

Те казват, че за загуба на тегло е достатъчно просто да правите упражнения върху системата oxysize три пъти седмично и всеки - ще загубите повече килограми без ограничения в храната и часовете, прекарани в салона. Всъщност не всичко е толкова просто, класите ще изискват много усилия от вас, както от морална, така и от физическа. Издърпването и "надуването" на корема не е лесна задача, а някои дори се оплакват от световъртеж по време на тренировка.

Самите упражнения се извършват в статичен режим, т.е. мускулите трябва да бъдат поддържани в напрежение и е невъзможно да се забравят ограниченията в храненето. Затова все още трябва да се потите, но резултатът си заслужава. Обемите наистина изчезват, появява се талията и нормализира апетита. В допълнение, оксизизма подобрява тена, помага за борба с подуване. Като цяло, подобно на всеки друг вид фитнес, той е полезен и има значителна подкрепа в трудната материя за намиране на красиво тяло.

Share:
Comments