Как да стартираме правилно - съвети за начинаещи

 • 1 Как да започнете да бягате на начинаещи?
  • 1.1 Бег по утрам
  • 1.2 Техника бега трусцой
  • 1.3 Тренировка на бягащата пътечка
  • 1.4 Препоръки

Бягането е отличен избор не само за тези, които искат да отслабнат, но и отличен начин за укрепване на цялото тяло. Той насърчава загуба на тегло и борба със затлъстяването.

Поради своята ефективност и ползи за здравето, бягането отдавна е достойно място сред поддръжниците на здравословния начин на живот.

Интересно е да знаете:
 • Сутрешно бягане за начинаещи
 • Работа за отслабване - тренировъчна програма
 • Как трябва да тичате, за да отслабнете?
 • Интервал за изгаряне на мазнини
 • Как да отслабнете в телетата на краката?
 • Работейки на стълбата за отслабване

Колко правилно да започнете да стартирате с начинаещи?

По време на движение, сърдечната честота се увеличава, поради това на тялото клетки увеличаване на потока на кислород, удължавайки живота си в продължение на няколко години. Също така, бягането е незаменима за хора, които контролират теглото си или искат да отслабнат.

За един час бягане се изразходва цялото 558 Ккал. Много малко видове физическа активност могат да се похвалят с този ефект. Този резултат ще бъде ефективен за онези, които искат да отслабнат и да направят своята фигура.

За да могат класовете да водят прилични резултати, трябва да знаете как да работи правилно, за да отслабнете.

 • Както всяко физическо натоварване, бягането е тест за вашето тяло. Следователно е необходимо да знаете дали такава дейност е приемлива за вашето здраве (при наличие на сериозни заболявания е необходимо да се консултирате с лекуващия лекар, за да избегнете последствията).
 • След това трябва да вземете решение за мястото: стадион, зона за горски парк, неблагодарна фитнес зала - изборът трябва да се извършва от личните приоритети и удобството на местоположението.
 • Не по-малко важно място за ефективността на бягането ще бъде изборът на подходящи дрехи и обувки. По-добре е да се даде предимство на естествените тъкани и при избора на обувки да се повярва на съветите на компетентните консултанти в специализирани магазини.
 • Ако решите да бягате сутрин, за да отслабнете, тогава за първи път ще трябва да положите някои усилия. Ще бъде необходимо да станете рано. Но това е буквално седмица и половина. След това тялото се свиква с това.
 • За да отслабнете, не извършвайте веднага "Олимпийската програма" и се изчерпайте с висока скорост и дълга джогинг. Преди да стартирате, трябва да загреете и да загреете мускулите си. Започвайки, можете да стигнете 1 км спокойно темпо и само след това да започнете да бягате, като постепенно увеличавате / намалявате скоростта.
 • Важно е в същото време да слушате тялото си, да наблюдавате дишането и общото ви състояние.
Възможно ли е да се упражнявате по време на спортния месец?

За да разберете, ако сте избрали правилната скорост на движение за отслабване, трябва да бъде изпълнена една проста задача: да речем от началото до края на изречението. Ако сте се справили с това, без да полагате никакви усилия, то тогава сте правилно вдигнали темпото на обучение.

Ако вместо съгласуван текст можете да кажете само отделни думи или фрази, скоростта трябва да се забави.

Бег по утрам

Работата сутрин се счита за най-ефективна за отслабване. Любителите на здравословен начин на живот го предпочитат пред него. Сутрешното джогинг е полезно, защото в този момент въздухът е особено чист и хладен.

Благодарение на сутрешното бягане тялото се втвърдява и белите дробове се насищат с кислород. След като сте направили избор в полза на сутрешното бягане, оттогава ще имате по-малко здравословни проблеми укрепва цялата имунна система на тялото, подобрява метаболитните процеси, Работата сутрин също допринася за отслабване и загуба на тегло.

Джогинг сутрин дава много повече енергия и веселие такса, от обичайното сплъстяване в леглото. Разбира се, трябва да станете рано и да отидете на предварително избрано място за обучение.

За да отслабнете, трябва да знаете как да бягате сутрин. Голяма възможност ще бъдат сутрешните упражнения и загряването на всички мускулни групи. След това продължим да бягаме. Трябва да започнете бавно и постепенно да увеличите скоростта. Най-добрият вариант за отслабване е джогинг, т.е. със скорост около 8 километра. в час.

Не мислете, че сутрешната липса на сън ще повлияе на вашето здравословно състояние - енергийната такса, получена от сутрешното бягане, всичко това компенсира.

Не се разстройвайте, ако не можете да го направите строго сутрин - особено жени. Факт е, че към вечерта количество Хормоните, отговорни за оптималната физическа активност, са най-високи.

Не е нужно да тичате много късно, защото тялото вече "започва да се подготвя за леглото" - т.е. метаболитните процеси ще бъдат забавени. И това ще има лош ефект върху процеса на отслабване. В допълнение, сънят ще бъде обезпокоителен. Няма да можеш да спиш дълго време и цял ден ще бъдеш в леко настроение.

Техника бега трусцой

С най-популярната форма на бягане е важно да се придържате към специални препоръки. Техника бега трусцой за да отслабнете, включва:

 1. Лесно дишане. Ако можете, без много усилия, по време на състезание да говорите - тогава няма какво да се притеснявате. Но веднага щом почувствате недостиг на въздух или болка в страната, трябва да преминете към по-спокойно темпо или бързо ходене.
 2. Спазване на темпото. Колкото повече темпо - толкова по-широка е стъпката.
 3. Правилно отвличане на стъпалата от земята. Когато отблъсквате - трябва да изправите крака в коляното напълно и да го натискате поради крака.
 4. Спазване на времето и периодичността. Работното време средно варира от 20 минути до един час, 3 до 4 пъти седмично. Тази система на обучение ще даде положителен ефект за загуба на тегло.
 5. Контрол на сърдечната честота. (Необходимо е да се изважда от 180-годишна възраст - това ще бъде идеален индикатор).
 6. Контрол на дишането. (Ако използвате само дишане на носа, без да прибягвате до устно дишане, тогава имате всичко в ред.) Също така си струва да се отбележи, че когато тренирате на закрито, пулсът се увеличава, на чист въздух това не се случва.)
Програма за тренировки за момичета - упражнения за отслабване

Тренировка на неблагодарна

Тези, които предпочитат да тренират във фитнеса, знаят колко ефективна е бягащата пътечка за загуба на тегло. Ползата от такива упражнения е, че човек може лесно да избере необходимия режим на работа и да настрои необходимото време за него.

За да стартирате допринесе за загуба на тегло и загуба на тегло, е необходимо Знайте как да бягате на неблагодарна.

 • Много е важно да ядете час и половина преди да бягате. Приемът трябва да се състои от въглехидратна храна. Тя е тя, която ще даде на тялото необходимото количество енергия.
 • Всеки тип упражнение изисква загряване и подготовка. Първото нещо, което правим, е загряване. Обучението започва с разтягане, а след това 10-15 минути трябва да се ходи по пътеката, да се затоплят мускулите и сухожилията, както и да се разпръсне кръвта върху мускулите. След това се пристъпваме към "расата".
 • Започваме с минимален товар, като постепенно увеличаваме скоростта до комфортна скорост.
 • За начинаещи е по-добре да не слагате бързо на пистата веднага. Можете да започнете с бърза разходка и постепенно да увеличите темпото.
 • Необходимо е да се следи пулсът.
 • Обучението трябва да продължи най-малко 40 минути.

Колко е необходимо да се движите на неблагодарна, за да отслабнете?

За да се постигнат най-добри резултати, се препоръчва загуба на тегло. продължителност, продължителност 40-60 минути.

За да се гарантира, че резултатът е оправдан и загубата на тегло донесе резултати, не е нужно да бъдете мързеливи и да работите върху себе си. Бягането е най-достъпният и популярен начин за постигане на целите, независимо дали става дума за загуба на тегло или за цялостно укрепване на тялото.

препоръки

За да се движи помогна да отслабнете, е необходимо нормализиране на диетата, ежедневна диета и водене на здравословен начин на живот.

Важно е да се създаде култура на хранене, ограничаване на приема на въглехидрати в следобедните часове, предпочитат ниско съдържание на мазнини риба или месо с задушени зеленчуци за вечеря.

За да отслабнете, в допълнение към текущото и балансирано хранене, трябва да ядете 2 до 2,5 литра чиста вода на ден. Доста често хората объркват глада с жажда, в резултат - омраза лири се появява точно пред очите ни.

Упражнения с обръч за отслабване корема и страни

препоръки для тех, кто хочет похудеть с помощью бега:

 1. Най-важното е вашето желание. Трябва да намериш мотивацията: да влезеш в умна рокля, да избършеш носа на завистливите, да бъдеш неустоим на плажа или просто да подредиш целия организъм.
 2. Намерете съмишленици. Със сигурност всеки ще има приятел или познат с желанието да се промени към по-добро. За теб ще бъде като някакъв "двигател" - с компанията винаги е забавно! Ще има някои задължения един към друг. Това е, което няма да ви даде възможност още веднъж да избягате от джогинг.
 3. Донесете разнообразие. Дори и най-често срещаното обучение, това може да бъде забавно: промяна на маршрута, а скучно джогинг ще се превърне в вълнуващо пътуване през непознати места. Вземете със себе си слушалки и играч - с музика винаги е по-забавно.
 4. Дръжте дневник. Той може да записва продължителността на обучението и постигнатия резултат. Ако целта ви е загуба на тегло, това е отличен стимул да не се спрете на постигнатото.

Работа е чисто личен избор. Ако решите да отслабнете, важно е да не се спирате на направения избор. Работата, както всеки друг спорт, включва работа и усърдие.

За да отслабнете с движение - трябва да настроите. Вътрешното равновесие и доброто настроение са особено важни. А хармонията с тялото ви ще ви помогне не само да бъдете във форма, но също така да намерите веселие на духа, отлично настроение, изблик на енергия и също така да подмладите цялото тяло.

 

Share:
Comments